Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam attıkları çeki getirdiler , yani farklı bir çek YÖK ortada. Ayrıca orijinal çeki bankadan gösterdiler 18.100 TL lik bir çekmiş. Ayrıca orjinalinde QR kodu yok. Bir sürü farklılık var. Oysaki banka bana orijinal demişti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundeskanzler kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz çok mantıklı bu yolda ilerlemek istiyorum fakat ben İnG ye gittiğimde gişe görevlisinin gişe telefonundan bizzat kendisi aradı İzmit şubeyi. Şimdi o konuşmaları ve banka video kayıtlarını nasıl alacağım ?

• orhunn O kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kopya daha vardı belgelerde onda çek tahsil edildiğinde bu senet geçersiz sayılacaktır yazıyordu. Adamlar bana kendimizide senide garantiye alıyoruz dediler

• satıcıadam S kullanıcısına yanıt
    Bankada gişe görevlisi seni sahtekar sanıp dur bunu tuzağa çekelim diye ayak yapmıştır sana.Çek gerçek demiş sana.

• Hocam ben durumu izah ettim çeki bilgisayarıma karşılık vereceğim bu çekte problem var mı dedim YÖK dediler

• satıcıadam S kullanıcısına yanıt
    ING'nin İzmit şubesi cidden çok saçma sapan çalışıyor, 3 adet kredim vardı kapattırdım Yalova'dan(Taşınma sebebiyle) bunlar için hayat sigortası yaptılardı normalde iptal olup hesaba ödenmesi gerekli.
    ING müşteri hizmetleri NN Hayat Sigortayı aramanız lazım diyor onları aradım onlarda şube ile görüşeceksiniz dediler şubeyi(İzmit) 2-3 gün aradım sonunda ulaştım, dilekçe yazıp gönderirseniz email ile gelmeden hallederiz dediydiler 3-4 ay geçti halen iptal edecekler, normalde krediler kapanır kapanmaz hesaba geri ödenir hayat sigortaları aslında. Artık ING'yi görünce uzaklaşıyorum, bu kadar kötü bir hizmet anlayışı yok hiçbir bankada.
    Geçmiş olsun ayrıca, her yer dolandırıcı kaynıyor maalesef işin kötü tarafı yapanlar bilindiği halde halen rahat rahat geziyor çoğunluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 3 Mayıs 2017; 14:28:7 >
  • 900 tl sahte degil mi ? Kontrol ettiniz mi

• bilisim2222 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam orijinal çıktı 900 tl Allah'a şükür

• ing de bankada sana o adam guvenilir diyen adami laptopa benzet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam

• cruel53 kullanıcısına yanıt
    Öyle yapmak istiyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Up olsun hocam, yalnız böyle durumlarda para geri dönmüyor genelde hocam geçmiş olsun

Bu yaşa kadar geldin anlayamadın mı bu ülkede çekle senetle vade ile mal satılmaz?

İnsanlara sakın 1tl ni bile guvenme

Sen senetle işçi alıyon turbo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Brader hiç mi aklın Yok? Hiç mi internete girmiyorsun? Neler oluyor diye bakmıyorsun? Seninki "terörle başınız dertte, biz polisiz şu hesaba 50₺ Gönderin" diye dolandırılan dangalaklardan farksız bir durum. Geçmiş olsun uyanık ol bundan sonra

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ]

Yav arkadas sizler neden boylrsiniz? Bak bubtip olaylar bolca var ama adam hayatinda karsilasmamissa nerden bilecek? Onemli olan devletin buna onlem almasi lazim. Ama bunu serbest birakiyorsa, banka sahte ceke karsiligi var diyorsa, biblerce insan bubsekilde solandiriliyorsa uyanik olmaktan ziyade devlet ve bankalar bubisi ortak duzenliyor demektir. Haksiz miyiz simdi bunubsoylersek?

Arkadaşım 5-6 yıldır haberlere konu olan bi mevzu bu. İlla piyasada çalışmak çek kota etmek gerekli değil. Türkiye de çek kullanmayınız. Bu kadar net. Sinir krizi geçirip dolandırıcılara sövmeye gerek yok.

E o zmn cek yasaklanmali tedahulden kaldirilmali. Bunu kaldirmiyorsan vatandaslarin birbirini dolandirmasina ic savas cikmasina tesvik ediyorsun. Bu net degil mi simdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Öyle yapmak istiyorum zaten

o adam icinde suc duyurusunda bulun. hic bir banka gorevlisi bu adam guvenilirdir diyemez.

sahte olma ihtimalinden suphelenip kontrol eder.

o adam belliki senin sahte oldugunu bilmeni istememistir.

banka guvenlik kayitlarindan cikar ortaya o an ki goruntuler.

tahminimce banka gorevlisi maasi 3 e katlamak istemis.

sana bu cek orjinaldir guvrnilirdir diyemez.

somucta sen oraya ceki kontrol ettirmek icin gitmissin.o adam da sahteligini karsiligini hepsini kontrol etmek zorunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mahkemede dava açın savcılık da karşıya ceza çıkar belki ama zararınızı tahsil edemezsiniz

• cruel53 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Bu işi detaylandırıp savcıya anlatmam gerekiyor

• Valla bu halime bile güldürdün hocam

• Allah razı olsun hocam :)

Bir sor bilgilendir beni.

• Kavacik ing ile izmit ing arasindaki konusmayi kulaginizla duydunuz mu siz?

Yoksa gise gorevlisi direk gorusup alabilirsiniz ceki (daha sonra bozdurmaya geldiginizde biz de sizi yakapaca sucustu goz altina aldiririz) demis olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.