Kasa fan rgb ve reset tuşu çalıştıramadım.
|
Topladığım sisteme uygun hangi işlemciyi almalıyım ?
|
AMD Ryzen 5 3600X 6-Core Processor x 12 (3.79GHz)
16,0 GB RAM
AMD Radeon RX 5700 XT (PS5,0/VS5,0)
8,0 GB VRAM
3-4 yıl kadar önce bu sistemi topladım. cs 2 ve efootball oynuyorum. performans çok kötü. her iki ayarda da düşük grafik ayarları ve düşük çözünürlük oynuyorum. buna rağmen 1-2 günde bir zorlandığı için sanırım oyun esnasında bilgisayar kapanıyor. gözlerim bozulacak nerdeyse. sorun nerede olabilir. parçalarda uyumsuzluk mu var sizce arkadaşlar. sorunu nasıl tespit edebilirim. şimdiden teşekkürler
Klavye tavsiyesi istiyorum.
|
Sadece ekran kartımı değiştirsem olur mu ?
arkadaşlar merhaba. yaklaşık 4 sene önce masaüstü topladım. ilk zamanlar fena değildi. geçen yıl kendi kendine kapanmaya felan başlamıştı. format temizlik derken bu güne kadar geldi. oynadığım oyun sadece cs go (cs 2) bilgisayarım kasıyor. monitör 144 hz ama bilgisayarın verdiği fps 140 ı bulmuyor genelde. sistemim aşağıdaki gibidir. sadece ekran kartını değiştirsem yeterli mi ? yoksa bilgisayarı komple mi değiştirmeliyim. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
amd rx 5700 xt 8 gb 256 bit ekran kartı
2*8 gb = 16 gb ram
AMD Ryzen 5 3600X 6-Core Processor işlemci
500 GB Samsung SSD
TUF B450M-PRO GAMING anakart
bilgisayarıma 2. ssd taktım görmüyor.
iyi akşamlar. bu konulara çok vakıf değilim. garipseyebileceğiniz soru sormuşsam affola. sabah dizüstü bilgisayarım açılmadı. garanti ye göndermem durumunda değişim olabileceği bilgisini aldım. ancak bilgisayar içerisinde yazmakta olduğum tez kaldı. kurtarabilmek ümidi ile bilgisayardan ssd yi masaüstü bilgisayarıma taktım ancak görmüyor. anakart modeli TUF B450M-PRO GAMING. iki ssd içerisinde de windows yüklü. amacım dizüstü bilgisayardaki tez le alakalı belgeleri alabilmek. bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar
getir yemekdeki restroranttan küfür yemek
akşam 20:33 de canımız çay çekti, şöyle bir keyif yapalım dedik getir yemekden tatlı söyledik. restorant bilgilerinde teslimat süresi 35-45 dakika arası diyor. bizde bu süreye bağlı kalarak çayımızı demledik. 57 dakika geçti baktık gelen giden yok çayımızı öylece içmeye başladık. getir canlı desteğine yazdık restorant ile iletişim kurdular yolda dediler. beş dakika civarında geçti yine gelen giden yok. bu defa iptal için canlı desteğe yazdık. canlı destek restoranttan iptal için onay almam gerekti dedi. onay vermemişler sipariş yolda olduğundan. bunu tam siparişten itibaren 90 dakika sonrasına kadar denedik. her defasında onay vermedi restorant. siparişi getirdik apartman kapısındayız die aradı. bende telefonda neden 45 dakika geç getirdiklerini (restorant sayfasında 35-45 dakika yazıyor) sert bir dille bildirdim. bunun üstüne hakaret minvalinde konuştu aynı şekilde cevap verdiğimde küfür ve hakaret etti. bekle geliyorum dedim ve aşağıya indiğimde gitmişti. getir uygulamasında teslim edildi yapmış daha sonra getir destek düzeltti. cezalandıracağız vs dedi. telefonda kuryenin ettiği küfürü kayıt eden getirin sistemi varmıdır bilgisi olan ? bu arada restorantın çalışanı idi kurye.
envanterimdekiler buff fiyatı ile satılıktır
envanterimdekiler buff fiyatı ile satılıktır.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198277396644/inventory
Audi a4 den suva geçmek mantıklı mı?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 801
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 32.451 (Bu ay: 738)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 80 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun