Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olan oldu hocam. Adamlar professional o kadar iyi yaptılar ki işini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Yani hocam ben bile bile mi dolandırılmış oldum ?

• Boyle dolandiricilari idam etmek lazim. O parayi biriktirmek icin 3-4 yil calisan milyinlarca insan var. Hatta is bulmiyorki biriktirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Yani hocam ben bile bile mi dolandırılmış oldum ?

Dolandıran biliyormuş tabiki. Ama siz bir çok kişiden daha bilinçli davranıp çeki bankaya göstermişsiniz ama maalesef banka işini düzgün yapmamış. Açıkçası yazık olmuş. Parayı kurtaracağınızı sanmam ama hakkınızdaki davadan kurtulursunuz inşallah. İyi bir avukat bulmanızı tavsiye ederim.
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Tam 14 ayda biriktirdim hocam. Yazık günah. Bana bıraksalar milletin önünde taşlanmalarını isterim

• 20-21 yaşında şirket başına geçen insanlar mevcut. Bunu belirli bir yıla yıkmak anlamsız. 30undaki 50sindeki adamlarda dolandırılıyor.
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi dosyanın savcılığa gitmesini bekliyorum. Gitsin İng hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Siber Suclarla Mucadele Subesi geri getirbilir diye tahmin ediyorum ama bu tarz davalarda mudahale yetkisi var mi bilmiyorum.

He bekle getirir. Millet fetoyle ugrasmaktan vatandasi birakti. Gezi olaylari barken polisi aradim kadin telefinda sizin yuzunuzden herkes olaylara mudhale ediyir bosta polis yok su an diyip beni azarladi. Bende benmi olay cikartiyorum karfesim ne alakasi var demistim. Vergi veren ben opulen yine ben haram zikkim olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Siber Suclarla Mucadele Subesi geri getirbilir diye tahmin ediyorum ama bu tarz davalarda mudahale yetkisi var mi bilmiyorum.

uzerine veri yazilmissa geri getirmezsin o veriyi ki arkadisin dedigine gore yeni kamera kaydi eski verinin ustune yazilmis

• quote:

Hocam şimdi dosyanın savcılığa gitmesini bekliyorum. Gitsin İng hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

Avukat şart, hem hızlı ilerler davanız hem de daha bilinçli ilerlersiniz.
  • 0BlueWave0 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam . Ama silinenleri geri getirebiliyorlar ?

• quote:

Tam 14 ayda biriktirdim hocam. Yazık günah. Bana bıraksalar milletin önünde taşlanmalarını isterim

Sen basina geldide haberin oldu. Daha bu memlekette ne dolandirilanlar var ben sokaga bile cikmaya korkuyorum can mal guvenligim yok acik net. Kim bilir kac garibanin ev alacaz diye biriktirdigi ne paralar dolandirildida hala memlekette cekle dolandirilanlar var ve buna devlet onlem alamiyir ne hikmetse. Tek basina iktidae adalet bakani bikmiyormu bu kadar millet sikayetci bu kadar hirsizlik olmus dolandiricilik olmus hala tvye cikip alakasiz alakasiz konukardan programlara katiliyorlar

• oldukça klasik fraud yöntemlerinden birisi, firmanın çek defterini eski çalışan vs. bir şekilde patlatırlar iş bitince de kayıp çalıntı ihbarı yaptırırlar, çeki götüren de senin gibi patlar

kendi açından merak etmene gerek yok takipsizlik kararı verilecek konuyu kapatacaklar sana birşey olmayacak, karşı tarafın hali hazırda nitelikli dolandırıcılıktan 50 tane dosyası vardır ama %99.5 sahte kimlik ve kiralık araçla gezdiği için o da havada kalacaktır

laptop gitti yani geçmiş olsun, gerçi giden de o olsun yani yurtdışı çek keşide ettirmeye çalışmadıkları için yine dua et, onlarda bu kadar ucuz kurtulamazsın içeri alırlar
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    Abi bilseydim bu kadar puştluk yapıldığını girmezdim bu işe

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    her ülkede var böyle şeyler sadece bize özgü değil, ama diğer ülkelerde insanlar korunmak için counterfraud servislerine para ödeyerek hizmet satın alırken burada bir de ona mı para vereceğiz lan diyerek üstünde bile durmuyor insanlar
  • Aynı kişi bana da çek teklif etti ama kabul etmedim :)

• AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Hocam size attığı mesajı gönderir misiniz

• Nasıl bir ülke olduk böyle dolandıran değil dolandırılanın peşine düşülüyor.

• 20-21 yaşında şirket başına geçen insanlar risk alıyor. Bu arkadaş da risk aldı sonu kötü oldu
  • Geçmiş olsun Up

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.