Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardım eden ve tavsiye veren arkadaşlara çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplay hesabında laptop ile çalınmış sandım

• nakit varken, birsürü aracılık sitesi varken çekle senetle ne işin var güzel kardesim ?
  • Hocam gecmis olsun uplayım da bari görmesi gereken insanların gormesine vesile oluruz belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

her ülkede var böyle şeyler sadece bize özgü değil, ama diğer ülkelerde insanlar korunmak için counterfraud servislerine para ödeyerek hizmet satın alırken burada bir de ona mı para vereceğiz lan diyerek üstünde bile durmuyor insanlar

O dedigin bazi buyuk alim satimlarda gecerli bir sistrm olabilir. Boyle her ulkede olagan seylerse polis savci hakimde olmasin vergide alinmasin bizler kendimiz cozelim

• quote:

Orijinalden alıntı: gecekuşu0138

Nasıl bir ülke olduk böyle dolandıran değil dolandırılanın peşine düşülüyor.

Valla gecen 60li yaslarda biri dedi 30 senedir degisen bisey yok. Oyle deme duble yol var bak dedim hirsiz daha cabuk kacabiliyir :d

• Şu kadar ciddi bir konuda , konuyu baltalayanları anlamıyorum . Gidin trollüğünüzü konu dışında yapın , çöp herifler , yeni yetmeler .
  • Hftada 1 boyle dolandirsalar luks araba garanti. Bende diyorum bu kadar luks araba nerden geliyor diye

• elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam, bırak eğlensinler bana zararları olmuyor. Allah vermesin onların başına

• Polis dalavere hırsızlıga bakmıyor direk geciyor calıstıgım yerde adamın 8 binliralık malı calındı bida bulamadılar ugrasmazlar gecmiş olsun.haberlerde görmüyonmu 1 trilyon dolandırılan profesör vardı yalan oldu

• Geçmiş olsun up

• Geçmiş olsun hocam ben bu konularda çok hassasımdır özellikle internette forumdan yazan birkaç kişiye bile cevap verirken dusunurum bu adam nedir necidir diye keşke guvenmeseydiniz can sağlığı letgo dan mı dolandirildiniz hocam

• Geçmiş olsun hocam. Önce çeki bozdurup sonra teslim etme şansın yok muydu? Herşey çıkardı ortaya o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 3 Mayıs 2017; 17:6:49 >
  • Geçmiş olsun yine 900 ü kurtarmış sin dua et. Git onunla yatırım yap belki 9000 geri gelir

• Sahibinden üzerinden hocam

• geçmiş olsun.
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Hocam konuşmalarıda atacağım. 30 gün vadesi vardı, o yüzden bozdurtmazdı.

• Çeki geçtim fazla parayi elden nakit kabul etmeyin. Sahte para olabilir ya atm yanı satışı gerçekleştirip parayı attıktan sonra işlemi bitirin yada havale eft isteyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Geçmiş olsun yine 900 ü kurtarmış sin dua et. Git onunla yatırım yap belki 9000 geri gelir

He hatta sayisal oynasin belki 9 trilyinda gelebilir. Hayranim cevaplariniza

• quote:

Orijinalden alıntı: Volvolord

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Up olsun hocam, yalnız böyle durumlarda para geri dönmüyor genelde hocam geçmiş olsun

Bu yaşa kadar geldin anlayamadın mı bu ülkede çekle senetle vade ile mal satılmaz?

İnsanlara sakın 1tl ni bile guvenme

Sen senetle işçi alıyon turbo

bana yanlış yaptığı zaman zararımı karşılmak için
    o farklı benim ki farklı.
    teminat olarak alıyorum
    zaten sciline de bakıyorum sicili kirliyse o senetn bir anlamı da yoktur.
    geçmişi bozuk insandan senet alsan da bir şeye yaramaz.
    yanlış yapacaktır. seneti icraya versen de bir şey alamayacaksındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 3 Mayıs 2017; 17:13:41 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.