Şimdi Ara

Gömlekte en kaliteli marka hangisidir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
6
Favori
93.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vakko bline var. 2.kalitesi mi acaba vakko'Nun?
  • Sarar varken bakmam başka markaya . İnterview gayet hoş
  • Ralph Lauren den başkası yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: francoli

Kip?
    Sarar?
    Abbate?
    Sabri Özel?

.....?

Bir sıraya koyarsak hangileri öndedir?

sarmaz.
  • Sarardan iki tane kot aldım giydikten sonra şirinler gibiyim. Bir bende de değil böyle olan tanıdığım bir abide aynı dertten muzdarip. Mağazaya gidip pantolon koduna bakmış görevli bile şaşırmış pantolon lacivert,giydiği açık mavi ve alalı 1 sene anca olmuş.

Hatemoğlu,Kiğılı vb. yerlerden pek alışveriş yapmam. Ancak gömlek kalitelerine baktığımda (bana göre) en kalitelisi Mısırlı Triko.
    Spor tarz dersen Zara'dan şaşma derim. Klasikte bulabilirsin aslında.
  • Vakko
    Beymen
    Kigilı

Markalari iyidir.

Gomlekte ve kravatta Vakko ilk tercihimdir.
  • bisse nin gömlekleri gerçekten kaliteli tavsiye ederim
  • beymen
  • Paul & Shark Bana göre en iyisi, dışarıda giyen birisini görsem değişik bir şekilde giyim kuşamına dikkat ederim o derece. Bu arada Paul & Shark'ın gömleği güzel diyoruz ama deniz şortları da inanılmaz derecede kaliteli.
  • bir dolap dolusu gomlegim vardir ve hemen hemen her markadan var. Sana eskiden olsa sabri ozel ve abbate yada pierre cardin derdim canli renklerde p.cardin iyidir daha fazla renk secenegi sunabilir tabi daha spor giyinmek istiyorsan lacoste polo armani ck yada abercrombie and fitch dende alabilirsin ama su anda neredeyse 1-2 yildir surekli sarar'dan gomleklerimi aliyorum ve gayette kaliteli duruyorlar ayrica sararin interview urunlerini oneririm :)
  • Paul & Shark çok pahalı be hocam. Benim genelde USPolo gömleklerim ve mutlaka Lufian markasına bakın, yerli fakat mükemmel kaliteli ve tarz gömlekler üretiyorlar.
  • Kımse Ramsey dememıs, hayret
  • Bisse.
  • Bencede ramsey
  • Güncel !!!

Gömlek erkeğin (tabi bayanların da) vazgeçilmez bir giyim tercihidir. Onun için konuya devam...
  • Kimsede beymen dememis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POLO ASSN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar gömlek markalarım sırasıyla ; Kiğılı, Karaca, Hatemoğlu, Sabri Özer.

Biliyorsunuz ki her marka kendi kalıplarını belirleyip ona göre gömlek üretiyor. Her nedense Kiğılı'nın gömlekleri tam ölçülerime göre. Bu nedenle özellikle de indirim veya mevsim sonu dönemlerini kaçırmıyorum. Kalite olarak herhangi bir yorum yapmıyorum, bunun nedeni eşyalarımız ne kadar kaliteli olurlarsa da olsunlar hor ve devamlı kullanılma sonucunda eskime veya en azından deforme olmaya yüz tutabiliyolar.

Fiyat olarak birbirlerine yakınlar ancak Kiğılı'nın indirim günlerinde inanılmaz düşüşler yaşanıyor.

Diğer markalar ile ilgili olarak sırası geldiğinde yorum yapacağım...
  • bol para bol savurma
  • Çalışan insan özellikle de kamu ya da şirket türü yerlerde çalışınca ister istemez gömlek giymek zorunda kalıyor.
    İnsanların hangi markalara ne kadar para verdiği tabi ki kimseyi ilgilendirmez.
    Önemli olan kalitesi yakışması ve stil katmasıdır.
    Öğrenciysen ya da tezgahtar tarzı işlerde çalışıyorsan tabi ki gömlek ve bununla ilgili başlıklar gereksizdir.
    Herkesin tercihine saygı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.