Şimdi Ara

bir telefon bu kadar kötü olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 27 Haziran 2024; 18:25:44 >

• hocam senin bahsettiğin telefon çok çok düşük özelliklere sahip yani normal bi teknoloji takipçisi asla o telefonu almaz. anca dedener teyzeler falan alır. ucuz diye alırlar.

sen diyorsun ki SE 2020 çalışıyor. e kardeşim ben sana şuanda 2019 model Mi 9T'den mesaj yazıyorum fıstık gibi çalışıyor telefon. şarj sorunu bile yok. ama mesela kız kardeşime 2020'de SE 2020 aldık iki seneye kalmadan şarjı tamamen öldü. kız kardeşim sürekli şarj cihazı ile geziyor ve Apple pil değişimini kabul etmedi garantisi olduğu hâlde.
  • A11 kaç para? iPhone SE kaç para?

ne kadar ekmek o kadar köfte hocam.

@Konu Sahibi
  • Aynı dönemdeki fiyatları ve özelliklerini yan yana getirdiğinizde sorunuzun cevabını bulacaksınız.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

eski üyesin sende aklı başında adamsın diye cevap veriyorum dostum, o zaman o makine de en temel modeliydi apple da..2020 nisan da aldığım se 2020 128 gb şu an mücevher gibi duruyor halen, 4 küsür yıl kullandım. geçen mart ayında apple de 2750tl pil değişimi yaptım, pil %82 deydi.. 1 günü abartmazsam rahat çıkartıyordu. pil işi kişinin uzun vadede kullanımına bağlı göreceli bir konu..

zaten telefonu kullanan yaşlı bir insan ama öyle kötü ki üzüldüğüm için bu konuyu açtım resmen eziyet, yani özellikleri düşük diye bunun bu kadar kasması mı gerekiyor ben bunu çözemiyorum, 2020 de teyze alsın 2021 de çöpe atsın diye yapılmış o zaman. şimdi ne yapacağız bu telefonun temel özelliklerinin kullanılması için bir çare var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 22 Haziran 2024; 1:31:20 >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

aynı donanımsal özellikleri kaliteyi sunması ayrı bir konu, telefon iğrenç bir şekilde kasıyor, alıp 1 sene kullanıp atmak için mi yapılmış bunlar ben bunu öğrenmek istiyorum. tabii ki iki cihazı kıyaslamam. android telefona 2010 da 1 kez para verdim daha uğramadım dükkanına. cihazlar belki çok güzel donanım olarak ama andoroid işletim sistemi tam bir çiftlik ve beş para etmez.

• focusrite kullanıcısına yanıt
    Android cihazlar her bütçeye hitap edecek şekilde tasarlanmakta. Evet en düşük seviye ve en ucuz cihazlar alo demekten öte işlevleri öylesine olan cihazlardır.
    Aynı dönemde çıkan s21 cihazını kullansanız görüşünüz farklı olurdu.
  • focusrite kullanıcısına yanıt
    Hocam trol olmadığını düşünerek cevaplayorum. Senin pilini değiştirdiğin fiyata satılan telefon ile kendi telefonunu kıyaslayamazsın.
    Şöyle örneklendireyim biri fiat egea biri volvo s90 fiyat farkı kat olarak aynı (daha iyi örnek verilebilir ilk karşıma çıkan araçları yazdım)
    Şimdi sen egea da s90 performası vermiyor yhaaa diyebilir misin?
  • siz beni anlamıyorsunuz... siz hemen bütçe fiyat marka kıyasına giriyorsunuz. Android mi allah belasını versin. amin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.