Bugün tatsız bir olaya şahit olduk kızım ile birlikte. bugün Kemerburgaz kent ormanında bir motosikletliye köpeklerin saldırması sonucu motorcu arkadaş gözümüzün önünde çok fena düştü, motor pahalı bir motordu, karter kırıldı yağlar yere aktı yani motor pert oldu, binici arkadaş sinir krizi geçirdi. köpekleri kovaladım, güvenlik geldi onları da fırçaladım, yanımda çocuğum vardı çok korktu. 80tl verip motorunuz ile girdiğiniz yerde köpekler kovalıyor, düşüyorsunuz motor pert oluyor. tamam hayvanları seviyoruz ama eğitimsiz başı boş köpek gerçekten bir problem unsuru. toplu halde bir araya gelen köpekler tek yaşayan veya iki tane köpekten çok farklı davranıyorlar, birbirlerini gaza getiriyorlar, bir gün yine yağmurlu geçen sene yine kemerburgaz kent orman arka yollarında yürüyüş yaparken sürü halinde ki köpekler tarafından pasif bir saldırıya uğradım, korkmadığım için üzerime gelemediler. geri dönmek zorunda kaldım, köpeklerden korkan birisi olsa o ıssızlıkta bir trawma yaşayabilir canından olabilirdi. |
Bildirim