Şimdi Ara

Ülkü ocakları başkanı ile kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tenefüs zili çaldı bende tam dışarıya çıkıyoken arkadaş ben sırtımı dönükken arkadan uçak tekme atmaya calıstı tam o havadayken ben birden arkamı döndüm egildim ve bunun karın bölgesine bi tekme attım, bunu bizim sınıfdaki ülkücü gençler görmüş ve başkanlarına böyle böyle biri var cok iyi dövüsüyo onuda kendi tarafımıza çekelim felan demiş işte neyse okuldan çıktım minibüse dogru giderken arkadan bi ses birader bakarmısın dedi ne var der gibi baktım biraz kendilerinden bahsettiler yok şöyle yok böyle, dedim benim o taraklarda bezim olmaz ben yokum dedim onlarda ya taraf olursun ya ber taraf olursun dediler ( kiminle konuştuklarının farkında degiller daha ) ben cevap vermeye tenezzül etmeden minibüs duragına dogru ilerledim ve bi an başkanlarının saldırın der dedigini duyar gibi oldum ta o aradada adamın biri arabayı park etmiş içinde bi arkadaşını bekliyodu ve müzik çalıyoduhttp://www.youtube.com/watch?v=xR17671VgtY bu parça ben hemen elimdeki çantaları yıpranmaması icin kenara bıraktım gömlegimin kollarını yukarı dogru katladım yalnız bunlar hem kalabalıklardı hemde 2 şer 2 şer geliyolardı neyse ilk 2 li geldi biri arka tarafıma geçmeye calısıyo aklınca beni boynumdan tutacak digeride dövecek bu kadar basimi neyse boynumdan yakaladı ben hemen karnına bi dirsek sonra boynumu bırakında suratına bi ymruk bu yerde digeride diz kapagına arkadan geçirdim bi tane yere düserkende suratına bi tekme attım karşıdan diger 2 li üzerime koşmaya basladı bende koştum ellerimi yere koydum sag bacagımla sagdakini sol bacagımla soldakini yere serdim başkanın yanında bi 3 - 5 kişi daha vardı bişey demediler sonra başkanın yanına gittim suratına bi kafa attım ( hafif bi kafa attım bayılmaması icin bakalım ne tepki verecek diye merak ettim ) burnundan oluk gibi kan aktı bu burda kapanmıycak dedi kapatmıyalım dedim ve minibüsüme bindim eve dogru gidiyom macera peşimi bırakırmı bu seferd...

• cCc ülkücü akar cCc

zıçtın bilader söyleyim .
  • Biraz bana jason statham filmlerini anımsattın neyse kardeş.Ben anlamıyorum ülkücüleri milliyetçi türk lermi ortalık karıştırıcılarmı belli değil.

Akp akar.
  • helal olsun kardeşim yanında olsaydım daha farklı olabilirdi.
    bizim burdada ülkü ocakları açıcaktılar memleket duydu 3 4 tanesini
    3. kattan attılar memleketi terk ettiler.

yanı memleket TERK oldular
  •  Ülkü ocakları başkanı ile kavga ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmamış, ben hayır diyorum.
  • Ocak toplandı. Ip adresini öğrendik ve baskına geliyoruz.
    cCc Konoha ovası bozkurt yuvası cCc
    tr-tr.facebook.com/pages/cCc-Konoha-Ülkü-Ocakları-cCc/339905306744

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Ocak toplandı. Ip adresini öğrendik ve baskına geliyoruz.
    cCc Konoha ovası bozkurt yuvası cCc
    tr-tr.facebook.com/pages/cCc-Konoha-Ülkü-Ocakları-cCc/339905306744

ßoş geLmeyin Arkadaş dövüş ustası
  • Biz ne günler gördük reyis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exivor

• auwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conquer0r

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.