Şimdi Ara

Komşu Kavgası ve Mahkeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yan komşu ile kavga ettik lafı uzatmiyacağım kavgada her türlü haklı taraf biziz karşı taraf ağır hakaretler yaptı sonra geldi sopa ile evi bastı bende daha sonra sallama ile korkutma amaçlı üstlerine yürüdüm daha sonra bıraktım sonra polis ifademizi aldı o kadar hakaretlere rağman ben şikayetçi olmadım ama karşı taraf şikayetçi oldu bundan sonra ne olur?
    karşıdaki taraf ilk geldi evi bastı sonra ben üstlerine yürüdüm korkutma amaçlı sanırım mahkeme falan olur polis şikayeti yazdı daha fazla ekleyemem mahkemede anlatabilirsiniz dedi.

bu kavgadan daha öncede aynı şekilde hakaret etti. darp yaralama yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 10 Eylül 2017; 23:33:52 >

• sebep ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen de şikayetçi ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de şikayetçi olsana oğlum adamlar evini basmış. 2 şahitle her türlü iftirayı atarlar sana. Sebep ne de sen şikayetçi olmadan bu kadar şeye rağmen

• olayların daha fazla büyümesini istemedim arkadaşlar o yüzden adamlar hem ana avrat küfür ediyor hem geliyor evi basıyor hemde şikayetçi oluyor tam bir komedi bütün mahalle oradaydı zaten evi basarken herkes gördü abi biliyorlar
    sebep ise bunun küçük oğlu kız kardeşimi 1 aydır dikizliyordu kız kardeşim bundan rahatsız oldu ve karşıdaki ile kavga etti
    zaten mahkeme olayı olursa bilmiyorum sistem nasıl işliyor hakime anlatırım bütün olanları
    karşıdakiler adam değil insan gibi konuşuyorsun adam oglunu uyarmıyor üstüne oda tehdit ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 10 Eylül 2017; 23:38:57 >
  • Celest kullanıcısına yanıt
    hocam asıl şikayetçi olmazsan büyür, güç alırlar şikayetçi olmamandan. bir de avukattan yardım almanı öneririm olay baya büyümüş çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: unicef art niyet elçisi

hocam asıl şikayetçi olmazsan büyür, güç alırlar şikayetçi olmamandan. bir de avukattan yardım almanı öneririm olay baya büyümüş çünkü

Mahkeme olursa bu yüzden şikayetçiyim diyeceğim o zaman bende
    diyebilirim galiba? yaptıklarını düşündüm bunun kabul edilemiyeceği için şikayetçiyim derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 10 Eylül 2017; 23:55:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Celest kullanıcısına yanıt
    ben de bu yüzden şikayetçiyim diye davanın ortasında diyemezsin. sen de dava açacaksın ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: unicef art niyet elçisi

ben de bu yüzden şikayetçiyim diye davanın ortasında diyemezsin. sen de dava açacaksın ayrıca

açalım bakalım sorun değil ama bu iş mahkemeye kadar gider'mi? polis normal komşu kavgası uzayıp gider fazla büyültülecek birşey değil diyor
    ama kız kardeşime ifadeni aldım artık daha fazlasını mahkemede anlatırsın dedi.

açarız sorun değil
  • Dava açılır. 1-2 aya da eve kağıt gelir. Yarın gidip siz de davanızı açın hocam.

Ciddi diyorum iftira atarlar. Kendi gibi 2 şahit bulurlar. Onlar benim karımı izliyodu bilmem ne deyip sallarlar iftirayı. Hç boşu boşuna ceza yersin valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Dava açılır. 1-2 aya da eve kağıt gelir. Yarın gidip siz de davanızı açın hocam.

Ciddi diyorum iftira atarlar. Kendi gibi 2 şahit bulurlar. Onlar benim karımı izliyodu bilmem ne deyip sallarlar iftirayı. Hç boşu boşuna ceza yersin valla.

Polis şey dedi ama sözlü münakaşa etmişler büyültülecek birşey değil
    şuan ifade tutanakları elimde Annnem ve kız kardeşim bu evi basandan şikayetçi olmuş
    ben olmadım ama gerekirse dava açar bende olurum ama ne onda kanıt var şu an ne bende bu konu hakkında
    en net bilgi o adamın evi basıp etrafa sopa ile vurması bütün mahalle gördü bide şu sallama olayı gerçi kendilerinde'de vardı
    belki sorun o çıkarsa çıkarda darp falan yok zaten koştum ama daha sonra durdum ben olay bundan ibaret
    bu arada sallama ile yürüdüm ama elim bile kalkmadı yolda babasını gördüm babası karşıma geldi sözlü munakaşa ettim elim bile kalkmadı daha sonra komuşlar tuttular beni orada zaten gene sözlü münakaşa oldu orada o kadar
    yaralanan falan yok bende onu sokakda gördüğüm zaman durdum babası ile konuştum oda tehdit ediyordu beni sürekli sonra gelip ayırdılar
    annem ve kız kardeşim davacı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 11 Eylül 2017; 1:24:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.