Şimdi Ara

Arkadaşlar burnumda ki bu leke ne lekesi ? Nasıl geçer ? [SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burnumun tam ucunda sinir oluyorum 1 aydir var orada sivilce vardi eskiden. sivilce izleri cukur seklinde oluyormus. Bu cukur degil dokununca falanda acimiyor.

Arkadaşlar burnumda ki bu leke ne lekesi ? Nasıl geçer ? [SS'Lİ]

edit: kırmızı leke bu arada beyaz olan yer flash patlaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naber Patron -- 26 Kasım 2014; 20:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• falan mı sıçradı.

• up
  • Ergenlikte olur takam kafana

• up
  • Kustum

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elleme geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bu yazdıklarım ciddi. babamın da burnunda çıkmıştı böyle birşey. 2 3 ay geçmedi en son kontrol ettirdiğimizde cilt kanseri çıktı. o bölgeyi kesip aldılar o bölge biraz çukur gibi duruyor şimdi. bu yaşta sende öyle bir şey olcağını zannetmiyorum ki allah korusun olmasında ama eğer devam ederse durum derhal bir doktora göstert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Ergenlikte olur takam kafana

bende senin kafana
  • Kafayı yemek üzereyim hocam aynisindan cikali 1.5 sene oldu hiç dokunmadigim halde iz kaldı.Şimdi sürekli evdeyim gözüm çarpıyor inat ettim ben bunu geçiricem diye 2 haftadır uğraşıyorum azalmayı geçtim 2mm yanında yenisi çıktı.Sendeki son durum nedir geçti mi?geçtiyse nasıl geçti?

• Beeboi B kullanıcısına yanıt

Konu ne zaman açılmış baktın mı :D

Belki konu sahibi forumu bırakmıştır bilemeyiz.

• Evet dostum profiline baktım hala forumu aktif kullanıyor birde sadece burada açılmış bu konu tek umudum burası :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Beeboi

Kafayı yemek üzereyim hocam aynisindan cikali 1.5 sene oldu hiç dokunmadigim halde iz kaldı.Şimdi sürekli evdeyim gözüm çarpıyor inat ettim ben bunu geçiricem diye 2 haftadır uğraşıyorum azalmayı geçtim 2mm yanında yenisi çıktı.Sendeki son durum nedir geçti mi?geçtiyse nasıl geçti?

O zamanlar ergenlikteydim her hafta böyle izler çıkıyordu. Cildiyeye gittim bana 1-2 tane sivilce kremi vermişti onları sürüyordum. Üstüne birde kükürtlü sabun almıştım her gün onunla yıkıyordum. Biraz azalmıştı ama tam geçmiyordu.

Ergenlik bittiğinde ise ne sivilce ne de iz kalmıştı. Yani tek çaresi zamana bırakmak. Tecrübeyle sabit  Arkadaşlar burnumda ki bu leke ne lekesi ? Nasıl geçer ? [SS'Lİ] 

Ama özellikle kükürtlü sabunu tavsiye ediyorum. Büyük ihtimalle senin suratında benim eskiden olduğu gibi yağlıdır. Sabun bu yağlanmayı baya engelliyordu. Nitekim sivilceye de işe yarıyordu.

Gece gece güzel nostalji yaşattın  Arkadaşlar burnumda ki bu leke ne lekesi ? Nasıl geçer ? [SS'Lİ]  Sırf bu iz için annemin fondötenini gizlice alıp her gün okula gitmeden burnuma sürüyordum ahahaha.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.