Şimdi Ara

Cenabet yatmak kabus gösterirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
15.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gün öncede cinli rüya görmüştüm bugünde gördüm bugün bildiğiniz dabbeyi gördüm iyice korkmaya başladım ama yatmadan önce işimi halledip yatıyodum. Onla alakalı olabilirmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

Ateist olduğum için yaklaşık 5 yıldır cenabet uyuyorum. Çok nadiren kabus görürüm

Ney sen ateist misin? ortamlarda falan ateistim diyerek ego kasıyor musun? seni tartışmalarla rezil ediyorlar mı? yoksa kız düşürmek için falan mı küpe takıp saç uzatıp ateist oldun.

Gerçi ne fark eder, ATAİST olmadan öncede dua bilmiyordun ki :)))
    Yapay Zekanın Yanıtı

Cenabet Yatmak Kabus Gösterir mi?

İslami inanışa göre, cünüp iken uyumak bazı rahatsızlıklara neden olabilir. Peygamber Efendimiz'in hadislerinde, "Sakın cünüp uyumayın, yoksa karabasan sizi rahatsız edebilir" buyurmuştur.

Cenabet uyumak, vücudun enerji kaybına ve savunma sisteminin zayıflamasına neden olabilir. Bu zayıf duruma bağlı olarak, negatif enerjilerin kişiye yaklaşma ve rahatsız etme ihtimali artar.

Bunun yanı sıra, cünüp uyumak uyku kalitesini olumsuz yönde etkiler. Uyku sırasında vücut kendini onarır ve yeniler. Ancak cünüp iken uyunduğunda, bu yenilenme süreci aksayabilir.

Eğer cenabet yatarsanız, aşağıdaki rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz:

• Kabuslar
    • Uyku felci
    • Karabasan
    • Uykusuzluk
    • Huzursuzluk

Bu nedenle, İslam alimleri cünüp iken uyumaktan kaçınılmasını tavsiye etmektedir. Cünüp olan kişilerin, abdest alıp namaz kılmaları ve sonrasında uyumaları daha faydalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarı

• Alakası yok. Takma kafana. Dabbe serisini izlemedigim icin ruyama girmeyi basaramamis olabilir. Ben de musallat izledim bana da ordaki eleman geliyor. Herkes zaman zaman kabus görür. Kimi zaman yatmadan midenin dolu olmasıyla ilgilidir, kimi zaman değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakası var 😒😒 yabancılar atesitler her gece kabus görüyor ozaman 😒

• Dabbe de seni gördü mü

• hocam cinler musallat olmuş size cin duası okunması lazım iban veriyorum 500 gönderin cinleri alayım sizden
  • Hey dostum neden ceno yatıyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerde o eski dedeler N kullanıcısına yanıt
    Yukari ne kardesim hem inancin var hem yatarken isimi halledip yatiyorum diyorsun shame on you asagi asagi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunu deneyerek öğrenebilirsin abdest al yat bir de
  • Ateist olduğum için yaklaşık 5 yıldır cenabet uyuyorum. Çok nadiren kabus görürüm

• Gosterir tabi ki. Butun hristiyanlar, budistler, atayizler falan hep kabus gorurler.

• Ömer o ney dabbe mi lan?

• Okumayın yaş ortalaması 15, cinli, cenabet, veled içerir + toplu blok listesi
  • bilinçaltıyla ilgili bişey

• 31 günah değil bo anlayamadınız.

• cinlerin nasıl olduğunu bilseydiniz böyle saçma sapan konuşmazdınız
  • Cenabet yatarsan karabasan bile gelir alır gırtlağını. Guslü alıp yorganı iyice çekip yatacaksın.

• Göstermiyor denendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

Ateist olduğum için yaklaşık 5 yıldır cenabet uyuyorum. Çok nadiren kabus görürüm

Ney sen ateist misin? ortamlarda falan ateistim diyerek ego kasıyor musun? seni tartışmalarla rezil ediyorlar mı? yoksa kız düşürmek için falan mı küpe takıp saç uzatıp ateist oldun.

Gerçi ne fark eder, ATAİST olmadan öncede dua bilmiyordun ki :)))
  • Morty Smith kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapma. Zevk icin yapildiginda gunahtir. Uzun zaman olduysa artik kafayi bulandiriyorsa yapmak caiz olur. Anlasilan sen yeni ergensin gunluk rutine dondermissin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.