Şimdi Ara

Gece Çok Sık Rüya Görüp Uyanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum gece sürekli genelde rüya görüp uyanıyorum gecede 2-3 kez oluyor özellikle saat 1'de uyuyorum gece ve genelde gece 5-6 arasında uyanıyorum, sonra geri uyuyorum sabah 8 gibi uyanıyorum, geri uyuyorum sonra 9-10 gibi uyanıyorum. Bu durum 1 aydır falan böyle devam ediyor. 2 aydır işsizim, işim varken gece 12 de yatıp sabah 6 da uyanırdım hiç problem olmazdı. İşten ayrılınca uyku düzenim gece 3-4'te yatıp, öğlene kadar uyumaya doğru kaydı. Tekrar çalışmaya başlayınca artık dediğim gibi gece en geç 1'de yatıyorum ama sık sık rüya görüp uyanıyorum, rüyalar da çok saçma rüyalar oluyor genelde.
    Uyku apnesi falan diyor nette ama ben horlamıyorum ve uyanınca nefes nefese kalmıyorum yani uyanıyorum normal sabah bi insan nasıl uyanırsa öyle bi problemim yok. Bu durumu yaşayan var mı daha önce?

• Merhabalar
    günlük yaşantımız,bilinçaltına yerleşen düşüncelerimiz,Psikolojik problemler,uyumadan önce aşırı yemek yemek gibi sıkıntılardan oluşabilir.Bunlardan biri yada 2 si var ise uyku halinde rüya görmeniz normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar
    günlük yaşantımız,bilinçaltına yerleşen düşüncelerimiz,Psikolojik problemler,uyumadan önce aşırı yemek yemek gibi sıkıntılardan oluşabilir.Bunlardan biri yada 2 si var ise uyku halinde rüya görmeniz normal..

Hocam aksine hiçbi problemim yok, spor yaptığımdan akşam 8'den sonra yemek yemeyi bırak su dışında bişey bile içmem. Ama kesin bu gece de uyancam düşüncesi falan oluyo yatarken sanırım ondan dolayı uyanıyorum. Umarım geçicidir gün içinde bana yansıyan bişeyi yok pek uykulu falan hissetmiyorum kendimi normal yaşantıma devam edebiliyorum ama sürekli rüya görmekten sıkıldım artık. İstediğim şeyleri görebilsem sıkıntı yok da hep istemediğim insanları veya alakasız kişileri görüyorum rüyamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis

quote:

Merhabalar

Hocam aksine hiçbi problemim yok, spor yaptığımdan akşam 8'den sonra yemek yemeyi bırak su dışında bişey bile içmem. Ama kesin bu gece de uyancam düşüncesi falan oluyo yatarken sanırım ondan dolayı uyanıyorum. Umarım geçicidir gün içinde bana yansıyan bişeyi yok pek uykulu falan hissetmiyorum kendimi normal yaşantıma devam edebiliyorum ama sürekli rüya görmekten sıkıldım artık. İstediğim şeyleri görebilsem sıkıntı yok da hep istemediğim insanları veya alakasız kişileri görüyorum rüyamda.

Merhabalar işte istemediğini kişi ve olaylar... bilinçaltınızdan kaynaklanıyor takıyorsunuz sanırım takmayın.Yada takmasanızda öyle zannediyorsunuz bir yerlerde takılmışsınız bence kısa zamanda atlatırsınız.. passiflora şurup alsanız bitkisel rehavet verir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Francis

quote:

Merhabalar

Merhabalar işte istemediğini kişi ve olaylar... bilinçaltınızdan kaynaklanıyor takıyorsunuz sanırım takmayın.Yada takmasanızda öyle zannediyorsunuz bir yerlerde takılmışsınız bence kısa zamanda atlatırsınız.. passiflora şurup alsanız bitkisel rehavet verir..

Teşekkür ederim cevabınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.