28 yaşımdayım. 15 yaşımdan beri inançsızım. Rabbim de milletim de beni affetsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şaka maka hayatımın yarısı inançsız geçti.
-
-
Aynı durumdayız knk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de 11 yıldır kafirim ama Penguen Gunter hocamın referansıyla mahşer gününde cennete gitmeme karar verilecek inşallah.
@Penguen Gunter hocam mahşer gününde desteğinizi bekliyorum, iyi biri olduğuma dair referans verirsiniz değil mi?
yinemi torpil ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
torpil değil de şefaat diyelim. benim annem babam da hafız. onlara da güveniyom.
Maraz sen sırat köprüsünü geçemezsin kanka ben sana söyliyim. git sirk ustalarından ip üstünde yürüme dersi al yoksa işin yaş. şakası yok.
Cehapeli şirketten kovulduktan sonra en sonunda muhafazakar camianın bir şirketine girdim, müdürüm cumaya giderdi. Keşke ben de ona takılsaydım. Alnım secdeye değerdi. Oradan da kovulduğum için o fırsatı da kaçırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cübbeli Ahmet gelse kurtaramaz sizi
ordan niye kovuldun? Cuma'ya gitmiyon diye mi yoksa orda da mı müdür incel di?
Cehapeli şirket cehapeli de olsa büyüktü, orası küçüktü. Kariyerim b*ka sardığı için ve kız arkadaşım cehapeli şirkete sövdügüm icin ayrıldıgı icin. Yani çıbanın başı cehapeli şirket.
Evlat : Senin inançla veya inançsız olmana bakmam ben. Esas ne yaptığına ve ne yapmadığına bakarım....
Dinler bireyler için amaç değil araçtır. Şüphesiz din haricinde de araçlar vardır. Yeterki ortak paydalar olsun. Herkes kendi yoluna kendi yolunda...
anlamadım affetsin deyip inançsızım diyorsun?
inanıyorsan emirlerini yerine getirmen lazım
-
Şefaat, saygın birinin Allah’ın yanında başkasına arka çıkması ve yardımcı olması anlamında kullanılır. İnsanın kalbini, yaptıklarını ve yapmadıklarını bilen Allah’ın huzurunda bir kimseye arka çıkılabileceğini düşünmek ona saygısızlıktır. Allah Teâlâ şöyle buyurur:
وَاتَّقُوا يَوْمًا لَا تَجْزِي نَفْسٌ عَنْ نَفْسٍ شَيْئًا وَلَا يُقْبَلُ مِنْهَا شَفَاعَةٌ وَلَا يُؤْخَذُ مِنْهَا عَدْلٌ وَلَا هُمْ يُنْصَرُونَ .
“Öyle bir günden çekinin ki, o gün kimse kimsenin yerine ceza çekmez, kimseden şefaat kabul edilmez, kimseden fidye alınmaz ve kimseye yardım edilmez.” (Bakara 2/48)
-
Senin inancınla bizim ne alakamız olabilir, bize ne ki?
-
o zaman şöyle bir iç kaosumu da ben eklemek isterim bu konunun altına..
inanıyorum, ama inançlı gibi davranmıyorum fakat aslında içimde bir inanç olmasa inanıyorum bile diyemem.
zorlanıyorum sanırım :/
-
Aslında hayatının çoğu öyle geçmiş. Çocukluk donemini sayma.
Namaza uyandırmak için kapısını çalan "Baban peygamber diye kendine güvenme diye kızı Fatıma'ya seslenen bir peygamberin dini nasıl olurda havadan sudan şefaat dağıtır.
Kendinize gelin,
Benimde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vallahi çok kötü. Keşke dinim olsaydı. Fakir bir imansız olmak çok kötü. Bazıları hem fakir hem cehapeli, onlar daha fena bir halde benden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lacoste orjinal ürün sorgulama
- kadıköyden ataşehire nasıl gidilir
- duvardan en iyi ses nasıl dinlenir
- tamidra kullanıcı yorumları
- o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış sözleri
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X