Şimdi Ara

Hayatımın En Büyük Acısı Yaşanalı 10 Sene Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes diyor ya niye bu kadar negatifsin niye bu kadar mutsuzsun vs vs
    18 Eylül 2014 tam bu saatlerde 10 sene önce annem öldü
    Yani nasıl diyim size güya 3654 gün olmuş hesaplattim ama sanki bütün o acılar 10 gün önce olmuş gibi
    Hayır bu bir de büyük deprem bunun artçısı bir çok kötü olay gelişti geldi geçti şuan devam ediyor
    Mesela en büyük artçı sarsıntı olarak hatta tsunami omg gecen sene temmuz 20de babam kalp krizi gecirdi durumu kritikti Allah kurtardı ama hala risk çok yüksek

Ulan şu aradaki 10 seneyi kiyasla baba tamam mı örneğin 1 Eylül 2014te ben suankinden cok cok daha mutlu biriydim lan gene sorunlar vardi gene depresyon gene aci vardi ama suankine göre devede kulak kalir yani. O zamana kadar insanlardan çok çektik 2008den itibaren özellikle ama ondan sonra dimdirekt hayatla savaşmaya başladım resmen zaten bu kadar büyük bir acidan sonra insanlari ciddiye alamiyorsun patronumu bile iplemedigim icin isten çıkarılmıştim bi kere sovseler saysalar gormezden gelip engelleyip geciyorum kimse umrumda değil dünya lideri gelse he baba sensin ok deyip yoluma devam ederim o derece

Neyse mevzuya dönersek çok zor coook cok zor sanki 10 yıl değil 10 gun olmus gibi acısı aynı çok taze bire bir neredeyse ve paylasacak kadar beni umursayan kimsem yok kardesim haric babama zaten hatirlatmam adam zar zor hayatta kalıyor foruma yazam bari dedim Allah bu günümüzü aratmasın.

Ha bir de şu var bu 10 senede çok çok nadir birkac kişi bu olaydan dolayı gelişen sorunlarimizda bana ve aileme destek olmuştur o nedenden ötürü istesem de insanlara değer veremiyorum en aşık olduğum kıza bile çizik çekmek için gecmesi gereken süre 5dk arkadaslar desen gene aynı kimseden beklentim kalmadı koca 10 senede akrabalardan 0 güzellik gördük komsu ve annemin arkadaslari biraz yardımcı oldu sağolsunlar onlari da asla unutmam bir karşılık verebildigim ilk anda verdiklerini 10 misliyle iade edeceğim kalan insanlar da gercekten umrumda değil hepsi bana kusse hepsi beni bloklasa umrumda olmaz o derece. Ve bu durum beni kırıyor koca 27 sene gecirdim dünyada ulen toplasan belki 30 tane güzel insan taniyamadik vay dünya vay yere batasin omg

Edit:her günkü modum
    instagram
    Motivation • Mindset • Wealth on Instagram: "Being Batman is definitely not easyFollow @the.grit.mindset for more…#batman #brucewayne #batmanedit #mentality #lifestyle #batmananimatedseries #lifequotes #mindset #real #sad #motivation #imbatman"
    https://www.instagram.com/reel/C-7w17vCMVq/?igsh=cGZlMmUwdnJ1b3B4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 18 Eylül 2024; 1:58:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Annem babam hayatta ama zaman zaman bir gün onlari kaybedeceğim aklıma geliyor depresifleşiyorum. Yaşamadan bile etki bırakıyor bende. Umarım zamanla acın geçer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birşeydanışacam B kullanıcısına yanıt
    Öyle anlarda hemen onları mutlu etmeye bak güzel anılar biriktir hocam hayattaki en değerli insanların onlar <3

• foruma kin ve nefret kusmak için giren bi ruh hastası kesim mevcut. böyle ailevi şeyleri anlattığımız konulara geliyorlar ve bizim değer verdiğimiz aile yakınlarımıza küfredip bizi maksimum derecede rencide etmeye çalışıyorlar.

ben annemi hastaneye götürmüştüm, hastanede tedavi hizmeti alamadık, bunu ülke ve dünya gündeminde yazdım diye anneme hakaret ve hatta küfür edenler oldu. pişman oldum konuyu açtığına.

diyeceğim o ki, sevdiğin kişilerle ilgili buraya birşey aktarırken dikkat etmek gerek. ruh hastası dolu burası.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ben normalde hic anlatmam zaten kimseye de öyle bi esti iste baska anlatacak kimsem yok bunlari dinleyecek kadar sevenim kalmadı gibi gibi zaten herkes kendi hayatinda sorunlarla boğuşuyor kim napsin bizim derdimizi de :(

Bu arada
    Çok can sıkıcı şeyler yazan olduysa mahkemeye verelim? Ulke dunya gundemine ve buraya yazanlarin hepsinin numarasi tcsi var forumdan isteniyor adli mevzularda hangi sehirdesin? Birçok sehirde avukat tanidiklarim var

• geçmiş olsun.üzücü şeyler. :(

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam boşver benim olayı, sen şuan kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer anneni kaybettiğinde 10'lu yaşlarında idiysen, o zaman daha çok etki bırakır. Allah rahmet eylesin demekten öte yapacak birşey yok. kayıp karşısında çaresiz insanoğlu, tek çare olarak ölümün yalan olduğuna ve öteki dünya denen yerde sonsuza kadar mutlu yaşayacağımıza inanmakla avutuyoruz kendimizi

ben 38 yaşındayım henüz kayıp yaşamadım. yaşasam şuanda bile koyar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hamza abi bizdede baba vardı işte de bir işe yaramıyor annemle yaşayıp gidiyoruz he birde kardeşim var dedemle anneannem falan var Allah beni onlardan önce alır da inşallah ölümlerini görmem eğer görürsem dayanamam zaten
    Bu arada geçmiş olsun tekrardan

• Hamza kardeşim anneniz kaç yaşında rahmetli oldu ve ölüm sebebi neydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evlimisin ?

• birşeydanışacam B kullanıcısına yanıt

Bende aynı sizin gibiyim çünkü babam 1949 doğumlu yani 75 yaşında, annem ise 1955 doğumlu 69 yaşında ve halihazırda sağlıklılar ama baya yaşlandılar

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    la sen yaşıyon biz de boşa ağıt yakdık arkandan.

• Kendini her gün kahretmen, perişan etmen şuan annene yapabileceğin en büyük kötülük

Sen olsan evladın böyle yapsın ister miydin Ya da evladın böyle yaşasa sen mutlu olur muydun

Kendine eziyet etmen aslında onlara da etmen Babana da Allah'tan şifalar dilerim Sen de kendini perişan edip depresif bir hayat yaşamaktansa onlara dua ederek hayatına odaklanmaya çalışmalısın

Kardeş çok şükür dün ana hesabının şifresini sıfırlayarak tekrar girmeyi başardım, Admin Ömer bey haklı ana hesabım açık olduğu için yeni iki hesabımı banlandılar

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Hiç böyle düşünmemiştim hocam hayatına odaklanmak derken neyi kast ettiniz

• Allah rahmet eylesin hocam. zor iş yaşayan bilir. benim aileye birşey olsa naparım bilmiyorum. düşünmesi bile insanın içini daraltıyor cidden.
    Allah babanada sıhhatli uzun ömür versin.

iyi adamsın seviliyorsun

• 4F3 kullanıcısına yanıt

eyvallah kral

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    hocam belki yeri değildir ama aklıma geldiği için yazayım dedim. kendim de tek yaşadığım için, ev temizliğiyle ilgili bi şey söylemek istiyorum.

benim bi arkadaşımın annesi banyoyu temizlerken öldü. Anadolu'da çok yaşanan bi anne ölüm şekli. anne klorak ile çamaşır suyunu karıştırır ve ölür.

şimdi sen evi kendin temizlediğin için, şunu söyliyim: bence bizim Türkiye'de halk arasında "normal" kabul edilen çoğu temizlik ürünü gereksiz, ve hatta eve sokulmamalı.

kamp yapan biri olarak şunu söyliyim: kamplarda gördüm ki düz bi sabun herşeye yeterli, kamp hayatı yaşamış kişiler zaten bunu hep söylerler. yani tabii ki bulaşık makinesini sabunla çalıştır demiyorum, bulaşık makinesi için, çamaşır makinesi için alınan deterjanlara asla karşı değilim. ama, onun dışında, fayans temizliği olsun, klozet temizliği olsun, alayını sıvı sabunla yapabiliyoruz.

markette o kadar korkunç şeyler satılıyo ki, Porçöz diye bişey var mesela, bildiğin asit! abi adam bildiğin Breaking Bad'de ölüyü parçalamak için kullanılan şeyi markette satıyor ve bu korkunç kimyasalların satışı normal görülüyor, insanlar bunları alıp su gibi kulalnıyolar. benim kendi annem mesela, Porçöz'ü gani gani alıp kullanıyor banyo-tuvalet temizliğinde.

abi Porçöz'ün içine metal koy, birkaç gün beklet, metali tuz-buz ediyor. o kadar akıl almaz bir madde bu Porçöz.

ben kendi tek yaşadığım evimde sadece sabun alıyorum. ayrıca matik çamaşır deterjanı, ve tablet bulaşık deterjanı alıyorum, ama mesela Domestos tarzı bi yüzey temizleyici satın almıyorum. çünkü Domestos'un kokusu bile ciğerlere zararlı. klozeti bile normal sıvı sabunu dökerek temizliyorum. gayet de yeterli.

mutfakta elle bulaşık yıkamak için jel bulaşık deterjanı satın almıyorum. çünkü zaten elle bulaşık yıkamıyorum, hepsini makine yıkıyo. kırk yılın başı elle bulaşık yıkamam gerekirse, sıvı sabun kullanıyorum.

Hocam zamanla banyoda sararma ve kirec yapiyor yetmiyor sivi sabun

Su zamana kadar hep sabunla yapiyordum artik arada bir domestos da kullanıyorum

kadın intihar etmiş bütün gün evi domestosla nereye kadar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.