Şimdi Ara

Hayatımın En Büyük Acısı Yaşanalı 10 Sene Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başın sağolsun hocam. Mekanı cennet olsun inşAllah annenin. ..

• Allah rahmet eylesin hocam forumdaki gözlemim ailen seni her şeyin üstesinden tek başına gelebilecek aklı başında biri yetiştirmiş Allah babana sağlıklı ömür sana sabır versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağ olsun hocam, toprağı bol olsun inşallah.

• anne çok başka bir şey. allah sabrını versin. sen istemezsin şimdi ama inşallah kendine iyi bir aile kurarsın aga

• Hamza abim yüce mevlam annenin mekanını cennet eylesin inşallah nurlar içinde yatsın.. bu zalim dünya yüreğine iyileşmeyen durmadan sızan bir anne acısı koymuş umarım Allah'ım acını dindirir.. bu dünya böyle işte doğduk geldik büyüdük yaşlandık 2 metrelik kefene sarıldık..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

O ileri geri konuşan şuursuzu hatırlıyorum. Olayı siyasi ideoloji ve onun üzerinden verilen kararlardan genellemeler yapıp hakarete varan şeyler demişti. O keko yüzünden ban yemiştim ama bana ettiği hakaretleri misliyle ona yedirmiştim. Aldığım cezaya değmişti. Sonradan yine cezalık olmayalım diye blokladım nefes ziyanını.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. ben de blokladım ve hatırlamıyorum adını. ben de cevap verip ceza yemiştim.

ben o elemana dava açmayı düşündüm ama neden vazgeçtim biliyo musun, çünkü ülkede suça karşı caydırıcı bi yaptırım yok. çoğu hakaret olayı cüzi paralar ile çözülüyor. herife dava açıp, onca uğraşıp, üç kuruş parasını alsam, herif daha da cesaretlenir. daha rahat nefret kusar herkese karşı. zaten 100 kişiye kufretse 99'u dava açmaz. 1'ine de verir parayı geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar Allah razı olsun

Mobil surumum iyi calismiyor etiketleyemiyorum konudaki herkese söylüyorum başsağlığı dilegi veren herkesten Allah razi olsun

En en en kötüsü de artık kimsenin umrunda olmamasi bu meselenin

Ulan yakin arklarima anlatmaya çalışıyorum adamlar ya dinlemiyo ya iplemiyo ya dönüş bile yapmiyoo

Yani babalar dünya bitmis beya o yüzden de abi ana baba kardeş eş çocuk bunlar hariç kimseye 1 gram prim vermeyin baba ok bu forumu niye sevdiğimi gene idrak ediyorum şuan çünkü buradaki insanlar ortalamanin uzerinde iyi insanlar

• Bazı şeyler hiç yaşanmamalı

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Ben de hatırlamıyorum gereksizin adını, ismi lazım değil. Zaten sorunlu bir tipti, bir tek sana değil herkese salça oluyordu, bana da durduk yere laf sokmaya kalktı hiç kendisiyle tartışmıyorken. Forum onun başkalarına yazdığı seviyesiz leş mesajlarıyla doluydu. Bir de hem anlayışı kıt hem de başkalarını salak kendini zeki filan sanıyordu. En çok ona tav olmuştum kendisine bunu anlayacağı ve hak ettiği dilden anlatmıştım da yönetici mesajları tez fark etti okudu mu okumadı mı bilmem silindi gitti. Sonra ceza aldık işte.

Artık dava açsan da parasını alamazsın kazanırsan cezayı devlet kesiyor kasasına koyuyor. Muhtemelen bu işi gelir kapısı haline getiren kamiller yüzünden bu karar değişti. He maksat yaptığının bedeli olsun istiyorsan uğraş tabii ama vaktini de harcamış olursun. Anca böyle avukat filan olacaksın kanun manun bilen zaten işi bu olan biri o zaman kendi işinin arasında böyle ne dediğini bilmezlere de ders verirsin. Dediğin gibi ülkede yaptırım yok ki anca ensesi kalın biriysen kanunları zorlayabilirsin. Ya bu influencer, internet fenomeni kesim oluyor ya krndi avukatı olan sürekli ona çalışan anca öyle biri olacaksın sana dümdüz saydıranları tek tek avukatına havale edeceksin.

• Sosyokültürel bi evrim içerisindeyiz ve malesef eskisi gibi sorunlarını herhangi birisiyle konuşamıyorsun çünkü insanlar eskiye nazaran daha stresli bir zamanda yaşadığı için bir de extradan birini dinlemek kimse istemiyor.Özellikle erkeksen bu konuda hep yalnız olacaksın.Akraba,komşu ilişkileri de kalmadı artık.Adam 9-5 işinden eve geliyor.Yaşadığı yer 1+1 daire.Sosyal hayatı yok.Gelecek kaygısı var.Bir de misafir mi ağırlayacak? Kimse kimseyi aramaz bile.

• KanameSama kullanıcısına yanıt
    E öyle tabi insanlar cigersiz bir de

O nedenle kimseye gram yatırım yapmıyorum annem babam senelerce herkese her sosyal ilişkilerine dünya kadar yatırım yaptılar sonuç=0 bile değil eksi çünkü o verdiklerini elde tutsalar su zamana kadar maddi sıkıntı cekmezdik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.