Şimdi Ara

Masturbasyonu bıraktım 1 AY olmuştuki[BÜYÜK PATLAMA]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
2
Favori
27.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayaldi gerçek oldu beyler 3 haftadır yapmiyorum ve halen kararliyim sanirim biraktim

Edit;Konuyu belli araliklarla uplicam beyler sizinde birakmaniza yardimci olur belki

Edit2;beyler tek sıkıntı sürekli pizza kulesi gibi olması bazen korkuyorum kapiya felan sıkışıcak diye yanlişlikla

Edıt 3; beyler tam 1 ay oldu tek gözlemlediğim

Yararları;
    lys ye çalişirken konulari çabuk ögrenmem oldu yani öncekine göre daha rahat birsey ögreniyorum veya kafamda tutabiliyorum şuanlik faydalari bu.

Zararları ;
    Artik hiç bir şekilde cinsel dürtü yok korkmaya başladim bi aydir ne rüyalanma oluyor nede bişey kötü bi diğer yanı ise spermin küçük abdest yaparken geliyor olmasi bazen.birde hani tam masturbasyon yaparken 3 sn lik zevk oluyor ya onu çok özledim ya la hayatta hic bisey onun kadar mutlu etmedi beni. Saygilar

EditSON beyler 30. Günü kutlamak için napiyim dedim kendimi bi anda elim çavuşta buldum bir efsane daha bitti hadi görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mancolog -- 2 Nisan 2017; 18:48:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • degisiklikler neler?

• Nereye kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mast bir insanın ihtiyacıdır bırakmak iyi degildir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

Mast bir insanın ihtiyacıdır bırakmak iyi degildir

yav he he

• Değişiklikleri yazar mısın ? Bir de hiç çok canın istediği oluyor mu ? Dayanamadığın zamanlar falan
  • Ben 1 yildir yapmiyorum ciddiyim. Degisiklikler ise kendimi nedenini bilmedigim bir sebepten dolayi daha erkeksi hissediyorum. Ayrica artik toplum icinde o kurdugum sacma fantazilerden de arindim evde sacma sapan fanteziler kurardim hala bazen aklima geliyor ama nedense etkisi 30 saniye suruyor sinra aklimdan gidiyor. Ihtiyac falan degil sigara gibi bir sey yaparken ihtiyac gibi hissediyorsunuz eger yapmazsaniz kotu hissediyorsunuz ama biraktiktan sonra belli bir sure o masturbasyonu arzulama surecinde dayanirsaniz sonra akliniza bile gelmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay 1 hafta oldu

• Doktorlar masturbasyonu bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söylediler, ben de futbolu bıraktım
  • Tebrikler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahrazz

Doktorlar masturbasyonu bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söylediler, ben de futbolu bıraktım

• THECERN kullanıcısına yanıt
    asosyal olmanla , hayatında hiç kız eli tutmamanla mastürbasyonun bir ilgisi yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Castles. -- 24 Mart 2017; 13:49:44 >
  • Bence bırakmak değil de haftada max 1 kez yapmak en iyisi

• Benim de 11 gün oldu en az 90 gün yapmamayı planlıyorum, doğal diyenlere inanmayın en ufak bir doğallığı yok israftan başka bir şey değil.
    @BoomShy Nedensiz değil, testosteron nedeniyle.
  • BoomShy B kullanıcısına yanıt
    Prostat kanseri olma şansının arttığını biliyor musun?
  • Bu arkadaş bana dokununca bile kalkıyor demişti. 4. Haftasında erkeklere bile kalkmazsa neyim

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Prostat kanseri olma şansının arttığını biliyor musun?

Vücut algoritması senden zeki merak etme, sen bunlara yorma kafanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tumumut -- 24 Mart 2017; 19:41:44 >
  • Olum kasamayın bu kadar canınız istediğinizde yapın gitsin ne var lan crack kokain kullanmıyorsun zararı olsun doğadan gelen cinsel ihtiyacını gideriyorsun
  • Mast. yapmak istemiyorum ama rüyalanmakta istemiyorum abi iğrenç ya.Sabah kalkıyorsun her tarafın pislik içinde.En iyisi 2 haftada bir falan 1 posta yapmak.Vücut illa onu atmak zorunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Şu bırakma furyasını anlamlandırabilmiş değilim, kötü bir alışkanlık mı sigara gibi falan

Bu yeni nesil harbiden eksik akıllı... Yemek yemeyi bıraktım demek gibi bir şey bu, eskiden insanlar cinsel olgunluğa erişince evlenir başını sokacak yuva bulurmuş. Şimdi evlenemiyorsun, başını sokacak düzenli yuva bulamıyorsun fazlalığı atmak lazım, bu doğal bir süreç. Sen atmazsan o kendi çıkıyor zaten, kaldı ki bende ağrı bile yapıyor bir süre sonra. Leş gibi çamaşırla gezersin ondan sonra işerken bile çıkar ıkınınca. Bokunu çıkarmadıkça gayet doğal bir şey, neyi bırakmaya çalışıyorsunuz? Amacınız ne?

Yani o kadar seçmecesiniz ki, adam mastürbasyonu bıraktı diye aklına kötü şeyler gelmiyormuş. Yavrum geri zekalı mısınız siz? İlla açık açık yazalım mı nedir yani bu kafa...

Senin oyle hissetmemen insanlarin da hissetmeyecegi anlamina gelmiyor cinselligi azalttigi kanitlanan onlarca arastirma varken bradaki cahilce yorumlarini kendine sakla.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.