Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa kız yüzünden ağlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan önceki ilişkim bittiğinde ağlamadım ne bileyim çok koymadı bana. O ilişkim bittikten sonra dedim ki kendi kendime "Üniversite bitene kadar aşık olmak falan yok" ama öyle olmadı işte. Karşıma o çıktı, sevgili olmadan önce 40 gün boyunca konuştuk ve birbirimizi tanıdık. 40 günün sonunda artık hissedebiliyordum bana karşı olan duygularını. Davranışlarından, hareketlerinden, sözlerinden. Açıldım en sonunda. "Seni seviyorum ve bu sevgim karşılıksız değil biliyorum. Eğer sende kabul eder isen bundan sonra beraber olmak istiyorum" dedim ve olumlu cevap aldım.

10 mayıs 2015 de tam 3 ayı geride bıraktık.
    Fakat son bir haftadır davranışları, hareketleri, sözleri değişti.
    Whatsapp da çevrimiçi oluyor ama mesajlarımı görmüyor, izliyorum onu sadece whatsapp da ne yapacak diye. Whatsapp a girip çıkıyor ama mesajları bir türlü görmüyor. Görse bile bazen cevap vermiyor (Bunlar son bir haftada olmaya başladı)

Soruyorum "Neden böylesin? Neden davranışların değişti?" diyorum, "Nedenini bilmiyorum ama soğumaya başladım artık hayattan sıkıldım" diyor "Herşeyden, herkesten, stajdan, okumaktan herşeyden." diyor.

Ben ona karşı sürekli ilgili oluyorum ondan ilgimi, sevgimi esirgemiyorum. Hayatımda ilk defa bir kız hayatıma b kadar kısa sürede girdi ve sevgili olduk. Herkesten farklı olduğunu düşündüm. Ama son bir haftadır artık canıma tak etti bu yaptıkları. Soruyorum, sorguluyorum, neden diyorum kendi kendime. Ben ne hata yapıyorum. Ama kendimde bir hata bulamıyorum bir türlü.

Seviyor musun diyorum evet diyor.
    Ayrılmak mı istiyorsun, istediğin nedir diyorum. Ayrılmak istemiyorum ve seni kaybedemem diyor.

Ne yapmak istediğini anlayamadım.

Ben diğer erkekler gibi değilim beyler, gönülden gönüle koşamam. Kız milletini üzemem. Sevdiğim zaman adam gibi severim, üzmem-üzemem.

Şu anda neredeyse hiç konuşmaz olduk ve son bir saattir ağlar oldum. Aklıma geldikçe "Günahım nedir?" diye soruyorum. Soruyorum ama bir cevap bulamıyorum.

Şu anda ayrılmadık ve bende ayrılmak istemiyorum kesinlikle. Ne yapmam gerekiyor?

Oluşuna bıraksam kaybederim, daha çok üstüne gitsem yine kaybederim diye korkuyorum. Çünkü seviyorum

Not: Lütfen gereksiz, lüzumsuz yorumlar yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 12 Mayıs 2015; 16:49:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumadım ama kıza çok bağlanma

Edit: Abooovv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 12 Mayıs 2015; 17:10:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ayrıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: heymanberry

Bence ayrıl.
    Aynısı benim sevgilimde de olmuştu 1-2 hafta..Ben de ayrılmayı düşündüm, moralim bozuldu,aklıma takıldı..O da herşeyden hayattan sıkıldığını söylüyordu..Arkadaşlarına bile mesaj atmıyomuş..Dayandım,bekledim sonra düzeldi yavaş yavaş.Şimdi eskisinden daha iyi aramız..Ben bekle ve dayan derim,ağlama,seviyomuş hem seni.
  • heymanberry kullanıcısına yanıt
    Hocam allah aşkına hemen ayrıl falan demeyin, çabalamak istiyorum. Sizi bilemem ama ben kolay kolay vazgeçen birisi değilimdir.

• Bunalıma falan girdiyse git destek ol kafa dağıtın. Karşılıklı sevgiyse zaten sorun hallolur.

• Chill Out kullanıcısına yanıt
    Safmısınız sizde... Kadın bunlar. "Özel günleri" var yada ne bileyim hormonları var zaten çoğunun bir günü diğer günüyle aynı değil...

Geçer yakında. Yada daha iyi birini bulmuştur. Fiziksel anlamda olabilir yada parasal anlamda olabilir ama kendilerini sağlama almadan böyle konuşmazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üstad SIKMA KIZI tamam seviyorsun da çok sık dile getirirsen eğer hem söz hem de yarattığı duygu kaybolur ortadan. Buluştuğunuzda falan sen nereye ben oraya seni çok seviyom tavrı takınıyormusun? Kim olursa sıkılır çünkü böyle. Bir şey yapmıyorsun ki onla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mcp -- 12 Mayıs 2015; 16:52:43 >
  • Sizin gibi boyle israrci ve aglak tipler oldugu surece hic kimsenin kizlar cok havali,kezbanlar diye aglamaya hakki yok

Ulan sana kiz mi yok birader.Nedir bu acizlik?
    Belli ki senden daha iyisini gozune kestirdi.

Kizla ayril,yakinda sevgili yaptigini duyarsin.

Bunlar maymun gibi,bir dali tutmadan oburunu birakmaz.

• kullu500 kullanıcısına yanıt
    Hocam yakında değilim, aramızda 90km yol var. Destek olmaya çalışıyorum ama hep geri itiyor. Ne yapıcam nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum

• Yüzsüz musun arkadaş iliskiniz bitmiş iste daha ne uzatiyosun. Ve merak etme bundan sonra hiçbir kiz için aglamicaksin. Yakinda başka biriyle ilişkinin haberini alirsin hadi saglicakla kal..

• Kardeş bence kız elektronik bi ürün ve arıza vermiş serviste yan sanayi takmış yani nası desem sanki bizim süpürge gibi eskisi gibi olamam demiş emişim azaldı torbam dolu demiş.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Hocam ben istedikten sonra kızdan bol bir şey yok. Param var, tipim var, popülerliğim var. Ama dışarıdan göründüğü gibi birisi değilim. Şimdi ayrılsak 10 dakikaya kadar sevgili bulurum kendime. Ama ben böyle olsun istemiyorum, karşılıklı sevgi istiyorum. Sadece ten uyumu değil, gönül uyumu da istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Safmısınız sizde... Kadın bunlar. "Özel günleri" var yada ne bileyim hormonları var zaten çoğunun bir günü diğer günüyle aynı değil...

Geçer yakında. Yada daha iyi birini bulmuştur. Fiziksel anlamda olabilir yada parasal anlamda olabilir ama kendilerini sağlama almadan böyle konuşmazlar.
    Sana karşı ilgisini kaybetmiş gibi yani sanki ayrılmak istiyor da söylemeye cesaret edemiyor gibi bir izlenim bıraktı ben de.
  • Üstüne fazla gitmemen gerektiğini düşünüyorum, her insanın sıkıntılı dönemleri olabilir.Duyguları veya yaşadığı bir şey de onu yıpratmış gibi.Bu gibi durumlarda sevgi yetersiz kalıyor, çünkü insan ne yapacağını ne düşüneceğini bilemiyor.Ümitlenmek veya umut bağlamak bir işe yaramaz gibi eğer soğuduysa zaten eskisi gibi olmaz/olamazsınız.

• Kızı kendi haline birak. Biraz ozgurluk tani. Mesaj atma, arayip sorma. Sıkbogaz etme yani.

• İlişki bitmiş geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Hocam ben istedikten sonra kızdan bol bir şey yok. Param var, tipim var, popülerliğim var. Ama dışarıdan göründüğü gibi birisi değilim. Şimdi ayrılsak 10 dakikaya kadar sevgili bulurum kendime. Ama ben böyle olsun istemiyorum, karşılıklı sevgi istiyorum. Sadece ten uyumu değil, gönül uyumu da istiyorum

Ten uyumu?Kizla bir seyler mi yasadin da bunu diyorsun?

Eger cevabin evetse,kizla iliskiye girmissen(3 aylik bir iliskide hemde)zaten o kizin ne mal oldugunu anlamaliydin.

Boylelerinin arkasindan aglanmaz da deger de verilmez.

Niye bu kizla ciddi dusundin ki,eger durum boyleyse?

Dusuk kizlarla ilgili fantezin falan mi var?

• Chill Out kullanıcısına yanıt
    Hocam kız bana hiç samimi gelmedi.Senin verdiğin değerin onda birini de vermiyor bence.İstersen biraz bekle,ama sonuç değişmeyecek diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: heymanberry

Hocam kız bana hiç samimi gelmedi.Senin verdiğin değerin onda birini de vermiyor bence.İstersen biraz bekle,ama sonuç değişmeyecek diye düşünüyorum.
    O yazı tipini görüp ilişkiye nasıl başladın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.