Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa kız yüzünden ağlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu whatsapp bi tek bendemi güncellenmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya suna bak tribe girmis.sende nazini cekiyon.
    komiksiniz ikinizde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olamaaaaz! Olamaaaaaz! Kesinlikle olamaz!

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Hayır, kesinlikle öyle bir şey yok. Yakışmak konusunda dedim ben. Ayrıca evlilik öncesi helalim olmayan birisi ile kesinlikle ama kesinlikle cinsel bir birleşim yaşamam ve hatta inanırmısın bilmem ama kız kendisini kolay kolay öptürmez bile çok utangaç birisi. El ele tutuşmaya bile utanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 12 Mayıs 2015; 17:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Araya bi soğukluk girdi" cümlesini duyduysan bitmiştir hocam. Eski sevgilimde öyle dedi şuan başka birisiyle çıkıyor.
  • Bir daha bir kız için aglamazsin emin ol :))

• Sen bana önce de ki, Peşinden bu kadar koşulacak kadar güzel bir kızmı ? (hem fizik hem insanlık olarak)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Hayır, kesinlikle öyle bir şey yok. Yakışmak konusunda dedim ben. Ayrıca evlilik öncesi helalim olmayan birisi ile kesinlikle ama kesinlikle cinsel bir birleşim yaşamam ve hatta inanırmısın bilmem ama kız kendisini kolay kolay öptürmez bile çok utangaç birisi. El ele tutuşmaya bile utanır.

O zaman ten uyumu tabirini kullanman yanlis oluyor.Ten uyumu dedigimiz sey fiziksel cekim ve en nihayetinde cinsel iliskide uyum icin kullanilan bir tabir.

Benim anlamadigim husus,bir kiz olmadan ölup bitecek kadar mi acizsin?

Ayrica iliski dediginde karsilikli olmasi esastir ozverininde,duygununda.

Kiz bildigin iplemiyor seni,iliski biterse bitsin modunda sen agliyorsun.

Eger onun gozunde zerre kadar degerin olsa boyle yapmazdi.

Su an sadece kizin egosunu sisiriyorsun ve kendini ezdiriyorsun.

İlla ki ayrilacaksiniz,gorunen koy kilavuz istemez.O senden ayrilmadan sen birak onu,sonra kizin yeni sevgili yaptigini duyunca beni baskasi icin birakti demek yerine,en azindan ben bitirdim dersin

Türkçe de bazı kelimelerin anlamlarını tam olarak bilmiyorum özür dilerim.

Hocam benim anlamadığım şey bir anda böyle olması yani aniden değişmesi. Ne oldu ki böyle değişti acaba diye düşünüyorum sürekli. Etrafında kendini beğenmiş ve çok fazla aptal dediğimiz kızlar var. Büyük ihtimalle onların gazına geldi diye düşünüyorum. Çünkü bu kızın arkadaşı ile ben arkadaştım yani arkadaş olarak biliyordum bu sevgilim ile ilişkimiz başlamadan önce. İlişkim başladığı zaman kız açıldı bana aslında ben seni seviyordum falan diye. Sonra bundan kimseye söz etme en yakın arkadaşımın mutlu olmasını isterim falan muhabbetine girdi. Bende şimdiye kadar sevgiliyme bundan hiç bahsetmedim. Onun gaz verebileceğini, bizi ayırmaya çalıştığını düşündüm bir ara.

• bunlar hep kızlara fazla ilgi göstermemizden oluyor

EDİT: Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden beni kaybetmiştir pardon seni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa150 -- 12 Mayıs 2015; 17:38:11 >
  • Chill Out kullanıcısına yanıt
    Onemli degil

Arkadasi aklina girmistir diyorsun.

Bir sey sorayim bu kiz iradesiz mi,kendi kararlarini veremiyecek halde mi ki arkadaslarinin doldurusuna gelsin?Sonucta kafasina silah dayip ayril da demiyorlardir

İkincisi,seni gercekten sevse arkadaslari ne derse desin gorusu degismezdi,hele ki ciddi dusunuyorsa,ciddiye aliyorsa senle iliskisini

Sonuc olarak,kiz gercekten seni sevseydi isterse ailesi gelsin,seni kotulesin yine de vazgecmezdi.

Sen ise hala kiza toz kondurmama derdindesin.

Hem 3 ayda ne yasadin ki bu kadar oldum bittim modundasin?

Acikcasi,bu kafayla yarin obur gun yine birinden darbe yer aglarsin

• grammar Nazi

• Her kız aynı değildir.Genelleme yapmayı da sevmem.
    Geçenlerde yine bu forumda bir konu okumuştum.
    Ne kadar doğru bilemiyorum aynen yazılan şu idi.
    Ben kızın elini bile tutmaya çekinirken ayrıldıktan sonra çocuk aldırmış diye.
    Her insan hata yapar fakat affedilmeyecek hatalarda var.
    Kız,erkek farketmez insanların %99'una güvenmem.
    Özellikle bir kız geçmişi ve geleceği arasında sürekli kıyas yapıyorsa uzak durulması gerek.
    Normalde geçmiş araştırılmaz fakat eskiye özlem duyan kim olursa olsun iflah olmaz.
    Ağlamak yerine düşünmeyi dene yeri geldiğinde kafanı duvarlara vurmamak için.
    Seni kuzenim kayboldu diye konu açtığında görmüştüm.
    Yazdıklarının ciddi olduğunu düşünerek cevap yazdım.
  • o kadar trtsma yasadk

• Kızın yazısına bak
    Hocam biraz önce annesini aradım konuştum, numarası vardı bende tanıştırmıştı annesi ile vermiştik numaralarımızı. Neyse.

Annesi ile konuştuk işte, sadece sana karşı öyle değil o ilgi gösteremez falan diyor. Benim anlamadığım 1 hafta önce nasıl ilgileniyordu arkadaş? Ne oldu da böyle oldu anlamıyorum ki çıldırmak üzereyim ya.

Siz olayı 3 ayda be yaşandı muhabbetine bağlamışsınız hocam da, bundan önceki ilişkilerim hep buruk bitti. Kaybeden taraf hep ben oldum. Bu sefer bunu kaybetmeye niyetim yok ve gerçekten çok seviyorum.

Üniverste aşkları ile karıştırmayın lütfen.

• Ben diyemem sen anla diyor. Bana da böyle oldu sonra kızın beyni iyice yanmaya başladı ben de köpek gibi severken ayrılmak zorunda kaldım. Sanırım hissedemiyor..

• Zavallı cinslerim. hep aynı hikaye dönüp duruyor. ben kaybettim, ben kaybettim, ben kaybettim, bu anlatılan hikayelerin neden bir tanesinde hiç kız kaybetmiyor la ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 12 Mayıs 2015; 20:29:46 >
  • Psyahshs şu yazıya bak lan kırık heralde kız

• ah ah aşk acısı ah 8 ay oldu ayrılalı bu 8 ay içinde yaşananları bir ben birde Allah bilir komedi filminde sevgililer kavuşunca ağladığımı biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.