Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa kız yüzünden ağlıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme:

Kız benim yüzümden biraz bunalımda gibi. Babasının öğrenmesini istemiyor ve yaşadığı yer 1000 nüfuslu bir köy, kasaba. Benimde memleketimin orası olması sebebi ile köyden çoğu kişi benim facebook ve instagram hesabımda ekli. Benim paylaştığım ikimizin resimlerini köyden bir kaç kişi görüyor ve bunu köşede sıkıştırıp soruyorlar, arkasından konuşulanları sonradan başkasından duyuyor vs. Babası çok baskıcı olduğu içinde korkuyor.

Özet olarak: Hâlâ beni seviyor, bugün telefonda saatlerce ağlayarak konuştuk. Birbirimizden kısa bir süreligine uzak durmaya karar verdik. Kendisini iyi hissettiği zamanlarda mesaj atmasını söyledim ve kabul etti. Halen daha Aşkım demekten vazgeçmiyor.

Bir ilişkinin daha bitmesini kaldıramam, zaten bundan önceki ilişkilerimde çok yıprandım. Bir daha aynı şeyleri yaşayamam. Bu sefer bitmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilişki bitmiş , bitirmek için laga luga yapıyo s.et gitsin bu kadar ezdirme kendini kanka
  • Kız zaten zihnen senden ayrılmış sen ne yaparsan yap boşuna

• Ayrılma dostum eğer anlattığın gibiyse

• The Mcp kullanıcısına yanıt
    Ayrılmayacağım hocam, bu sefer istemiyorum ayrılmak. Sabahtan beri içtiğim sigaranın haddi hesabı yok. Bu sefer olmayacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.