Benim yarısından daha fazla. |
Şaka maka hayatımın yarısı inançsız geçti. (3. sayfa)
-
-
Allah'tan başka ilah yoktur iman etmeden inkarla ölürsen cehennemden çıkamayacaksın ailenin İslamdaki mertebesi ne olursa olsun seni azaptan kurtaramaz nasıl olsa anne babam hafız beni kurtarır diye düşünüyorsun öyle bir hak yok bu ayetlerle sabit ve senin durumunu şu ayet anlatıyor
Al-i İmran Suresi, 106. ayet:
Bazı yüzlerin ağaracağı, bazı yüzlerin de kararacağı gün... Yüzleri kapkara kesilecek olanlara: "İmanınızdan sonra inkar ettiniz, öyle mi? Öyleyse inkar etmenize karşılık olarak azabı tadın" (denilir).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İman etme inkar içinde yaşa haramları işle anne baba hafız kurtarır nah kurtarır ağaca dayanma kurur adama dayanma ölür demişler şefaat sadece müslümanların günahlarının bağışlanmasında geçerli kafirler cehennemliktir son nefesinde inkar içindeysen seni kimse kurtaramaz
tamam ben hepsine iman ettim hangi tanrı gerçekse artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok kardeşim biz bir kere tarikat mensubu değil cemaatiz, biz de herkes özgür ve fikirlere saygı vardır, bu arada İbni Sina ve Mevlana Celaleddin-i Rumi hazretleri niye kâfir olsun ?
Kur'anı Kerim'e göre amel et yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X