Şimdi Ara

Eski sevgilim başkasıyla çıkmaya başladı çok kötü durumdayım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
23.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyChef

Seninle Olupta Mutsuz mu Olmasını İstersin ? Yoksa Sensiz Mutlu mu ?

Eğer Seviyorsan Onun Mutlu Olmasını İstersin.

O Yüzden SİKTİR ET !1!!1!!

Alıntıları Göster
    ya ne olacağğğdı? bakire ölüp senin yasını mı tutacaktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MATERYALIST

ya ne olacağğğdı? bakire ölüp senin yasını mı tutacaktı?

Alıntıları Göster
    Dostum şimdi ben ağzımı açıp gözümü yumsam haklıyım yani. Sevgiline haftada bir gün vakit ayıramıyor musun ? Benim de ayrılık nedenim bu şekilde oldu. Haftada bir gün buluş bir akşam gidin yemeği dışarıda yiyin bunları yapmak çok mu zor ?

Abi daha fazla yazmayacağım ya sonra kızlara güven olmaz filan demeyin kızı yarı yolda bırakmışsın sonra kötü durumdayım diyorsun. Kendi kuyunu kendin kazmışsın. İnsanlarda ne güven bırakıyorsunuz ne de aşk yaşayacak bir duygu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Dostum şimdi ben ağzımı açıp gözümü yumsam haklıyım yani. Sevgiline haftada bir gün vakit ayıramıyor musun ? Benim de ayrılık nedenim bu şekilde oldu. Haftada bir gün buluş bir akşam gidin yemeği dışarıda yiyin bunları yapmak çok mu zor ?

Abi daha fazla yazmayacağım ya sonra kızlara güven olmaz filan demeyin kızı yarı yolda bırakmışsın sonra kötü durumdayım diyorsun. Kendi kuyunu kendin kazmışsın. İnsanlarda ne güven bırakıyorsunuz ne de aşk yaşayacak bir duygu.

Alıntıları Göster
    Sanane kardeşim bırakın la kızların peşini duygularıyla oynayıp bırakmayın istediği ile çıkar hesap mı verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Reedus.

Sanane kardeşim bırakın la kızların peşini duygularıyla oynayıp bırakmayın istediği ile çıkar hesap mı verecek

Alıntıları Göster

• Noldu simdi derslerine daha iyi motive olursun artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1618

1 senedir birlikte oldugum sevgilimle 2 ay önce filan ayrıldım . nedenide bu sene adam gibi dgss ye hazırlanmam gerekiyodu yanı zaman ayıramıcaktım . zaten fazla vakit geçiremiyoruz diye söyleniyodu üzgündü. bende bu senenin böyle devam edicegini biliyodum heleki 3 ay sonra hiç görüşemicekti nerdeyse. bende daha fazla üzülmesin diye ayrılmak istedigimi söyledim ve ayrıldık. yaklaşık 2 - 3 saat öncede bizi tanıştıran ortak arkadasımla buluştum . sanki içime dogmuştu ters bi durumlar vardı . onu sordum ırım kırım etti en sonunda biriyle mesajlaştıgını konuştugunu söyledi yaklasık yarım saat sonrada agzından 3 haftadır cıkıyo olduklarını kaçırdı .belli etmedim hani erkeklik gururu ya işte . şuan evdeyim ve kendimi çok kötü hissediyorum üzüntüden miğdeme agrılar girmeye başladı . ben hala beni sevdigini düşünürken başka biriyle birlikte oldugunu ögrendim. hala ona karşı boş değilken bunu ögrenmem yıktı beni . birine anlatmam yazmam gerekiyodu bu saatte eger yazımı okuduysanız teşekkürler

kendin yapmışşsın kendin etmişşsin açtığın konuya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

1 senedir birlikte oldugum sevgilimle 2 ay önce filan ayrıldım . nedenide bu sene adam gibi dgss ye hazırlanmam gerekiyodu yanı zaman ayıramıcaktım . zaten fazla vakit geçiremiyoruz diye söyleniyodu üzgündü. bende bu senenin böyle devam edicegini biliyodum heleki 3 ay sonra hiç görüşemicekti nerdeyse. bende daha fazla üzülmesin diye ayrılmak istedigimi söyledim ve ayrıldık. yaklaşık 2 - 3 saat öncede bizi tanıştıran ortak arkadasımla buluştum . sanki içime dogmuştu ters bi durumlar vardı . onu sordum ırım kırım etti en sonunda biriyle mesajlaştıgını konuştugunu söyledi yaklasık yarım saat sonrada agzından 3 haftadır cıkıyo olduklarını kaçırdı .belli etmedim hani erkeklik gururu ya işte . şuan evdeyim ve kendimi çok kötü hissediyorum üzüntüden miğdeme agrılar girmeye başladı . ben hala beni sevdigini düşünürken başka biriyle birlikte oldugunu ögrendim. hala ona karşı boş değilken bunu ögrenmem yıktı beni . birine anlatmam yazmam gerekiyodu bu saatte eger yazımı okuduysanız teşekkürler

kendin yapmışşsın kendin etmişşsin açtığın konuya bak
    işine bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

işine bak.

Alıntıları Göster
    Kızı haklı gördüm. Keşke hepimiz öyle olabilsek. Keşke üzülmeden kırılmadan hayatımıza devam edebilsek.

Belli ki ilgiye açmış. Senden ilgi, alaka ve sevgi beklemiş. Bilmelisin, kuru kuru seni seviyorum kelimesi kimseye yetmez. Gün gelir sana bile yetmediği olur..

Eğer ilgi beklemişse, eğer ilgisizlikten bunalmışsa ve sen de ayrılık kelimesini kullanmışsan, kız kendisiyle ilgilenen birinden teselli beklemiş olmalı. Acı çekmek yerine teselli bulmak yolunu seçmiş. Bence, ilgilen. Bundan sonra bir sevgilin olduğunda onu boşlama.

• malesef hocam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

Zaten seni hiç sevmemiş ki kardeş, ayrıldıktan 2 ay sonra yeni sevgili mi bulunur. Kötü hissetmekte haklısın, çünkü kız ....... kalitesiz, düşkün hayatı yaşayan birine benziyor.

ben ayrıldıktan 2 ay sonra ogrendim hocam meger 3 4 hafta sonra cıkmaya baslamıslar . kız iyi düzgün bi kızdı ama tek kötü huyu arslan burcunun getirdiği 7/24 ilgi isteğiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyveli_lahmcun

malesef hocam ...
    acıtmış olmalı.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    hocam ben ömrünün sonuna kadar beni sevmesi beklentisinde degildimki . en azından 2-3 ay bekleyip 1 yıllık ilişkiye saygı duymalıydı . ben saygımdan face teki fotograflarımızı bile silmemiştim duruyodu düne kadar
    @trakyAli-1986
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyveli_lahmcun

hocam ben ömrünün sonuna kadar beni sevmesi beklentisinde degildimki . en azından 2-3 ay bekleyip 1 yıllık ilişkiye saygı duymalıydı . ben saygımdan face teki fotograflarımızı bile silmemiştim duruyodu düne kadar
    @trakyAli-1986
    bende ilk görünce beynimden vurulmuşa dönmüştüm şimdi zerre umrumda değil bak bir şey söyleyim şuanda o mutlu sevgilisi var keyfi yerindedir ama sen işlerini yoluna koydukdan sonra bir gün sevgilin olunca o senin profiline denk gelecektir elbet o zaman seni başkası ile görünce hemde farklı bir şekilde emin ol senin kadar üzülecek.
  • sevindirik kullanıcısına yanıt
    doğru tespit hocam . uzun zaman çözemediğimiz sorunumuzda buydu zaten , ilgisizlik . bütün yaz işim nedeniyle zor görüşebiliyorduk . hep sorun ediyodu benle ilgilenmiyosun diye son iki ay kararımı vermiştim ya ilişkiyi zar zor sürdürüp sınavım bitene kadar 1 sene onu oyalayıp mutsuz bi ilişki içinde tutucaktım . yada yol yakınken daha fazla üzülmemesi için ilişkiyi bitiricektim . . ben ikincisini seçtim daha fazla üzülmesini istemiyordum . ama benim onu düşündüğüm kadar o beni düşünmedi 1 senelik ilişkiden hemen sonra başka birini bulmamalıydı . ayrıldıktan sonra son kez bi buluşmuştuk hiç ayrılmış gibi değildik gayet samimiydik ama çok çok çok sinirli oldugu her kelimesinden belli oluyodu . belki sinirinden beni unutmak için ona ilgi gösteren bi çocukla direk çıkmaya basladı bilemicem ama her ne olursa olsun 2 -3 ay beklemeliydi en azından bunu her şekilde gizli saklı sürdürmeliydi . çünkü bana ileticegini bile bile bizi tanıştıran ortak arkadasımızın yanında normal şartlarda sevgilisiyle 2 saat konuşmaz insan ...

• 1 ay olmuş ayrılalı kız 3 haftadır başkasıyla çıkıyomus 1 hafta boş kalmış kurtulmuşsun oğlum sevinmelisin 1seneyi 1 haftada unutucak hali yok ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

1 ay olmuş ayrılalı kız 3 haftadır başkasıyla çıkıyomus 1 hafta boş kalmış kurtulmuşsun oğlum sevinmelisin 1seneyi 1 haftada unutucak hali yok ya
    Benim de eski sevgilim birini buldu. Yakın arkadaşlarımdan birinin olma ihtimali var. Ama hiç umrumda değil zamanla alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Benim de eski sevgilim birini buldu. Yakın arkadaşlarımdan birinin olma ihtimali var. Ama hiç umrumda değil zamanla alışırsın.

Alıntıları Göster
    muhtemelen seninle konuşurken bile hayatında başka birileri olmuştur
    şuanki acını çok iyi anlıyorum. benim hatun ayrıldıktan 1 hafta sonra başka birini buldu çünkü..
    insana fena koyuyor bu durum katil olmamak için kendimi zor tuttum. ama hayat devam ediyor...
    bırak ne hali varsa görsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

quote:

hocam tamam yıllarca kimseyle cıkmıcak diye birşey yokta 1 senelik ilişki bittikten 1 ay geçmeden başkasıyla çıkması bana koydu. çıkıp çıkmaması degil yani sorun zaman

Seninki iyimis ya benim 3 sene ciktigim kiz ikinci haftaya baskasiyla basladi

konu hortlasın istemezdim ama daha kötüsü var 7 sene çıktım benden ayrılmadan başkasıyla çıkmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: rhym

quote:

quote:

hocam tamam yıllarca kimseyle cıkmıcak diye birşey yokta 1 senelik ilişki bittikten 1 ay geçmeden başkasıyla çıkması bana koydu. çıkıp çıkmaması degil yani sorun zaman

konu hortlasın istemezdim ama daha kötüsü var 7 sene çıktım benden ayrılmadan başkasıyla çıkmaya başladı

makine mühendisi misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: rhym

quote:

quote:

makine mühendisi misin?

Ayıp oluyo ama hocam.Makine Muhendislerine diss mi attin sen :))))

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.