Şimdi Ara

Eski sevgilim başkasıyla çıkmaya başladı çok kötü durumdayım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
23.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spawn1618

hocam tamam yıllarca kimseyle cıkmıcak diye birşey yokta 1 senelik ilişki bittikten 1 ay geçmeden başkasıyla çıkması bana koydu. çıkıp çıkmaması degil yani sorun zaman

bence haklısın...1 senelik ilişkiden sonra 1 ayda herşeyi temize çekmesi ve yeni bi ilişkiye başlaması kızın çok da olgun olmadığını düşündürttü bana.. belki de seni daha çabuk unutmak için yapmıştır.. ama kesinlikle doğru değil

benim eski sevgilim de 1 sene sonra birisiyle çıkmaya başladı ama 1 ay nere 1 yıl nere.. sorun şu ki kızla aynı sınıftayız, görünce canım sıkılıyor..herkes de gözlerini dikip bana bakıyor acaba ne düşünüyor diye.. :/
  • Sen ayrılmak istemişsin terketmişsin kızda fazla takmamış hayatına devam etmiş üzülecek bi durum yok.Şunuda söyliyeyim böyle ayrılık mevzularında kızlar daha olgun hemen unuturlar istisnalar vardır tabiki ama geneli pek takmaz kafaya.

Benim 4 senelik ilişkim oldu biraz bizim hatalarımızdan birazda kızın ailesinin cins oluşundan ayrıldık.Bende bunalıma girerdim ya başkası varsa falan diye hatta 1 2 ay içinde başkasını buldu uyku uyuyamıyordum ,yavaş yavaş kabulleniyosun.Daha sonra ondanda ayrıldı ve 10 gün öncede biriyle evlendi.Benim 4 sene boyunca evlilik hayali kurduğum kız şimdi bi başkasıyla evli yani Ben cidden takmıyorum aklıma geliyor aman banane deyip geçiyorum.Hatta babam dalga geçer oğlum kız evlendi sen halen bekarsın diye Bu işler böyledir sevgilin olunca illaki ömür boyu birlikte olacaksınız diye bişey yok.Zamanla içindeki sıkıntı azalır,kız nasıl hayatına devam etmiş sende kaldığın yerden devam et sürekli onu düşünüp hayatı kendine zindan etme.Daha neler çıkar karşına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye canını sıkıyorsun ki? O canını sıkıyor mu? Belli ki onun amacı yalnızca kendisiyle ilgilenecek, gezdirecek, güzel sözler söyleyecek, küçük süprizler yapacak birinin olması. Yani sadece birinin olması yeterli. Ve o birinin kim olduğu hiç önemli değil. Bundan önce sen olmuşun, senden sonra da o olmuş. Ondan sonra da başkası olur. Kadınlar böyledir. Madem sınava çalışacaksın, sınavına bak. Ya da senin gibi sınava çalışan kız arkadaş bul; o da senin gibi olsun. Sınava çalıştığı için çok vakit ayıramıyor olsun. Beraber çalışın. Sonra da dersinize güzel çalıştığınız için beraber ödüllendirin birbirinizi.
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    hocam tabikide ömür boyu birlikte olucam diye bi durum yok hatta sırf bunu için ayrıldım zaten . her halukarda ayrılıcam maksımum 3 4 ay içinde sınav yaklaşmışken ayrılmak yerine daha uzun zaman varken ayrıldım sınava etkısı daha az olsun dıye . bana koyan durum zamanlaması oldu. dikkate alıcam hocam dedıklerını eyw .

• Haplo kullanıcısına yanıt
    hocam resmen beynimin içinden geçenleri soyledın bana . kelimesi kelimesine haklısın ve katılıyorum soyledıklerıne . teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Geçer

+1
  • Sonucta eski sevgili. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.

• Bir ömür arkandan yas tutmasınımı bekliyordun ? Şimdi herşey taze olduğu için üzgünsün. 3-5 aya sende birini bulup önüne bakacaksın. Buda gençlik hatalarından biri olmuş olarak arkada kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Bir ömür arkandan yas tutmasınımı bekliyordun ? Şimdi herşey taze olduğu için üzgünsün. 3-5 aya sende birini bulup önüne bakacaksın. Buda gençlik hatalarından biri olmuş olarak arkada kalacak.
    Burda ters cevap verenler olmuş.Elbette adam bir ömür yas tutmasını beklemiyordu.Fakat ayrıldıktan henüz 1 ay sonra başka biriyle çıkması her insan gibi ona da koymuş.Kolay değil bu işler ki zaten arkadaş sevmediği için ayrılmamış,dersleri için ayrılmış.Kızın 1 ayda yeni sevgili bulması seven erkek için bir yıkımdır.Çünkü koca ilişkinin bir hiç olduğunu açığa çıkarır ve bu hamlelerle Erkek "Demek ki beni hiç sevmemiş,demek ki bana hiç değer vermemiş bugüne kadar " gibi düşüncelerle beynini yer durur.Zamanla ona tekrardan sahip olma güdüsünü kazanır.Ama olmayacağını bilir,gurur da yapar.Velhasıl kelam Acı ve yıkım erkeğin hazin sonudur...Maalesef...

• öncekini unutmak için yenileriyle çıkarsınız.Bu hep böyle değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

öncekini unutmak için yenileriyle çıkarsınız.Bu hep böyle değil mi
    Adı üzerinde (eski) insanların yaptığı en büyük hata bir ilişkinin sonunu düşünmemek.Hani cins bir söz vardır.Sonunu düşünen kahraman olamaz diye aynen bu durumdalar.
  • quote:

hocam tamam yıllarca kimseyle cıkmıcak diye birşey yokta 1 senelik ilişki bittikten 1 ay geçmeden başkasıyla çıkması bana koydu. çıkıp çıkmaması degil yani sorun zaman

Seninki iyimis ya benim 3 sene ciktigim kiz ikinci haftaya baskasiyla basladi

• quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

quote:

Yuhh

• quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

quote:

Alıntıları Göster
    Zaten seni hiç sevmemiş ki kardeş, ayrıldıktan 2 ay sonra yeni sevgili mi bulunur. Kötü hissetmekte haklısın, çünkü kız ....... kalitesiz, düşkün hayatı yaşayan birine benziyor.

• Haa sen kızdan ayrıl o seni sevmeye devam etsin ne mantık ama. Eskiy ise eskide kaldı sende unut yoluna baş ilerisini düşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

Zaten seni hiç sevmemiş ki kardeş, ayrıldıktan 2 ay sonra yeni sevgili mi bulunur. Kötü hissetmekte haklısın, çünkü kız ....... kalitesiz, düşkün hayatı yaşayan birine benziyor.

Alıntıları Göster
    İnsan ilişkileri gerçekten çok basitleşmiş. Aşk kalmamış adı "ilişki" olmuş. Yeni ilişkilerin adı "çıkmak" olmuş. Sonra bunlar sevgili oluyorlar, hatta ayrılıyorlar...

Daha sonra kız yada erkek başka biriyle "çıkınca" eski sevgilisinin zoruna gidiyor ve forumlara konu açıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Haa sen kızdan ayrıl o seni sevmeye devam etsin ne mantık ama. Eskiy ise eskide kaldı sende unut yoluna baş ilerisini düşün.
    ayrilan sen olmasan haklisinda sen ayrilmissin be kardesim uzucu de olsa soz soylemeye hakkin yok.
  • http://www.youtube.com/watch?v=q6h0_9Zv7aM Bro al dinle neşen yerine gelsin 3 günlük dünyada neyi umursuyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

http://www.youtube.com/watch?v=q6h0_9Zv7aM Bro al dinle neşen yerine gelsin 3 günlük dünyada neyi umursuyorsun ki?
    Neden "Sevgilim beni terketti! " konularının altına birileri "Başkasını bul, onu unut, yoluna bak" yazınca bunu uygulamak gayet normal bir olay da, bunu bir kız yapınca "Nasıl gider hemen başkasını bulur??!!" deniyor ki. Gitmiş terk etmişsin, sınavının ondan çok daha önemli olduğunu belirtmişsin, bitirmişsin. Daha ne bekliyordun? Seni unutmak için ya da başka sebeplerden başkasıyla yeni bir ilişkiye başlamış. Ne var bunda? Tamam, evet bu insana koyar. Aynı durumda sen olsaydın ve yeni biriyle görüşseydin bu da ona koyardı. Ama yapacak bir şey yok. Bitirmişsiniz çoktan. Hem ortada büyük bir aşk olsa zaten terk etmezdin. Bunun seni fazla etkilemesine izin verme. Madem ki sınavın daha önemli, ona odaklan. Kız istediğini yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Invius

Neden "Sevgilim beni terketti! " konularının altına birileri "Başkasını bul, onu unut, yoluna bak" yazınca bunu uygulamak gayet normal bir olay da, bunu bir kız yapınca "Nasıl gider hemen başkasını bulur??!!" deniyor ki. Gitmiş terk etmişsin, sınavının ondan çok daha önemli olduğunu belirtmişsin, bitirmişsin. Daha ne bekliyordun? Seni unutmak için ya da başka sebeplerden başkasıyla yeni bir ilişkiye başlamış. Ne var bunda? Tamam, evet bu insana koyar. Aynı durumda sen olsaydın ve yeni biriyle görüşseydin bu da ona koyardı. Ama yapacak bir şey yok. Bitirmişsiniz çoktan. Hem ortada büyük bir aşk olsa zaten terk etmezdin. Bunun seni fazla etkilemesine izin verme. Madem ki sınavın daha önemli, ona odaklan. Kız istediğini yapsın.

Alıntıları Göster
    Seninle Olupta Mutsuz mu Olmasını İstersin ? Yoksa Sensiz Mutlu mu ?

Eğer Seviyorsan Onun Mutlu Olmasını İstersin.

O Yüzden SİKTİR ET !1!!1!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.