Şimdi Ara

Elmander'in sonu da Baros gibi mi olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler, Drogbanın da gelmesiyle forvette Elmandere yer kalır mı acaba ? umarım sonu Baros gibi olmaz. sizin gorusleriniz neler ?

• çift forvet oynarsak umutada yer kalır golmanderede
  • Umut sene sonu gidecek, Burak desen transfer olur mu olmaz mi belli degil. Drogba'nin yas ortada. Haliyle bunlar varken ben Elmander gibi bir profesyonelin takimdan ayrilacagini dusunmuyorum. En azindan 1 sene daha kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baroş tam bir para avcısı. elmander için aynı şeyleri söylemem. çünkü baroş son 3.5 yıldır hep yattı bu takımda !!
    3 maç gol attı, 10 maç kenarda, efendim sakatım. ARKADAŞ SEN 2.5 MİLYON EURO ALIYOSUN. karşılığı bumu olmalı.
    ben seni 3.5 sene idare ettim (YATARAK). ben sana sezon başı git dedim hala utanmadan para diyosun.
    Galatasaray Camiası; bu tutumu ve hareketleri hak etmiyor.

burdan şunuda açıkça söylüyorum, baroşu göklere çıkarıp met edenlere yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makassi Makassi

Baroş tam bir para avcısı. elmander için aynı şeyleri söylemem. çünkü baroş son 3.5 yıldır hep yattı bu takımda !!
    3 maç gol attı, 10 maç kenarda, efendim sakatım. ARKADAŞ SEN 2.5 MİLYON EURO ALIYOSUN. karşılığı bumu olmalı.
    ben seni 3.5 sene idare ettim (YATARAK). ben sana sezon başı git dedim hala utanmadan para diyosun.
    Galatasaray Camiası; bu tutumu ve hareketleri hak etmiyor.

burdan şunuda açıkça söylüyorum, baroşu göklere çıkarıp met edenlere yazıklar olsun.

Abartma şimdi geçen sene ne güzel oynuyordu keyfinden de sakatlanmadı, kırmızı kart konusunda bir şey diyemem sadece onun harici fatih terim şans verse çıkıp paşa paşa topunu oynar golleri atardı elmander gibi saç baş yoldurtmazdı

• Elmander'in sonu Baros gibi olmaz.

Elmander futbolu seven, oynamak isteyen bir isim.

Oynamak için daha düşük ücretle başka kulübe gidebilecek bir isim.

Kendisinin kadroda yerinin garanti olmadığını bilip, son ana kadar çalışacak bir isim.

Hocayla sorun yaşayacak son isim.

Kapris yapacak son isim.

Kendisine iyi bakan bir isim.

İyi de oynasa, kötü de oynasa; sahada ruhsuz ruhsuz dolaşmayacak, kendini atıp formasındaki armasına, rakip takımlara ve taraftarlara haksızlık etmeyecek bir isim.

Elmander, sonu Baros gibi olacak son isim.
  • sezon sonu umut alınırsa %90 gönderilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim bu tür işini seven iskandinavlara ihtiyacımız var.
  • sezon sonu gider büyük ihtimal
  • Elmander'i cok severim ama miladini doldurdu artik bence, sezon sonu gitmesi hayirli olur diye dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmander gitsin diyen adamlar,artık çok yaşlanmış !
    Kafa güzel herhalde ? adam daha 1.5 senedir bizde oynuyor.Bu adam geçen sene 12 gol atmadımı ? ki tam forvet olarak oynamadı,press ve müchadeleye dayalı oynadı.Sen Elmandere kanatlardan orta yağdırırsan,ortadan pas yaparsan Elmander ligde 20 golden aşşağı atmaz.Elmanderin press gücünü kullanıyoruz mantığa baksana arkadaş.

Gelelim diğer konuya terimin bir oyuncuyu bulmuşken diğer oyuncuyu boşlama huyu varken Elmanderde silinir gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Elmander'in sonu Baros gibi olmaz.

Kendisinin kadroda yerinin garanti olmadığını bilip, son ana kadar çalışacak bir isim.

Kapris yapacak son isim.

İyi de oynasa, kötü de oynasa; sahada ruhsuz ruhsuz dolaşmayacak, kendini atıp formasındaki armasına, rakip takımlara ve taraftarlara haksızlık etmeyecek bir isim.

Daha yazacak bişey yok...
  • quote:

Kapris yapacak son isim.

katiliyorum ama gitme zamani geldi bence sezon sonu yollayip boboyu alsak iyi olur

• Elmander Baros gibi olsun olmasin gecen sezon ligin ikinci yarisindan beri formsuz ortada bir sorun var kafanizda bazi isimleri bir nktaya getiriyorsunuz sonrada sürekli savunma icine giriyorsunuz.
    Elmander yerine baska isim olsa özellikle Türk oyuncu neler yazardiniz cogunuzun ne oldugunu biliyoruz.
  • bursa macinda sahanin en iyisi olmasiba ragmen oyuncu degisikliginde kenara alindiginda birakin trip atmasini surat asmasini terime el uzatip kulubedekilerle konusurken kendisine kizdigini belli eden mimiklerini gordugum an,,, elmander asla bizi birakma diye dusundum

ama son bir yildir formsuz oldugu yabanci kontejyani gibi gerceklerde var. senr sonu ayrilsa bile futbolu bitaktikdan sonra kesinlikle futbol ailemizde olmasi gereken bir isim.

altyapimizdakilerin elmanderin profesyonelligini hirsini adamligini fair playligini almasini istiyrm.

• Umutu alirsak ki aliriz, o zaman satilmali bence elmander. Burak drogba ve umut bizi rahatlikla sirtlar seneye. Elmander de baros gibi fb macinda sakatliktan sonra toplayamadi kendini ama baros gibi ahlaksiz olacagini sanmiyorum

• Elmander bir türlü toparlayamadı. Seneye GS'de kalsa bile yedekler arasında yerini alır.
  • Elmander takımda en az para alan yabancı, sene sonu kontratı bitiyor. Bilmiyorum kalır mı kalmaz mı ama benim gönlüm kalmasından yana başlarım mantığıma.
  • quote:

Kapris yapacak son isim.

Konu kapanabilir noktayı koymuş arkadaş.
  • Elmander gibi oynayan akımda atiyor attiriyor be insafli olun hava top hakimiyeti yeter rakip alanda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.