Şimdi Ara

[BİR BOMBA DAHA!] MANUEL LANZİNİ BEŞİKTAŞ'TA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaynak: RiverPlate Türkiye.

[BİR BOMBA DAHA!] MANUEL LANZİNİ BEŞİKTAŞ'TA!

• Beşiktaş, Senegalli golcü Demba Ba'nın ardından Arjantinli orta saha oyuncusu Manuel Lanzini'nin transferinde de mutlu sona ulaşıyor.

Siyah beyazlı kulüp, 21 yaşındaki genç yeteneğin, formasını giydiği Arjantin'in River Plate kulübünden bonservisini alma konusunda anlaşma sağladı.

Beşiktaş bir süredir gündeminde olan Lanzini için bonservisi konusunda River Plate ile anlaşmış, ancak Arjantin kulübü bonservis vergisini de siyah beyazlı kulübün ödemesini isteyince sorun yaşanmıştı.

Yapılan son görüşmelerde bu pürüz de giderildi ve River Plate direttiği isteğinden vazgeçince anlaşma sağlandı.

Beşiktaş, River Plate'den gelecek onay yazısının ardından Manuel Lanzini'nin transferini resmen açıklayacak ve genç golcü İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.
  • hayırlı olsun beyler, kızmayın ama sizinde bir ayarınız yok bugüne kadar kimseyi alma, bir günde 2 yıldızla anlaş.Tebrikler
  • harbimi:)
  • kap gelmeden ana konuya yazınız lütfenn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: pofeenk

kap gelmeden ana konuya yazınız lütfenn

geldi işte olum adam
    uçaktadır belki de bak demba ba'ya adam macaristandayken öğrendik uçakta olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de fiziğini sorun edebilirim ama adam pire gibi. Omuz koysan yıkarsın da yakalayabilirsen.
  • river plate turkiye ne anasini satayim. ergenin biri acmis profil gaza geliyorsunuz.
  • RP'den resmi yazı bekleniyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Ben de fiziğini sorun edebilirim ama adam pire gibi. Omuz koysan yıkarsın da yakalayabilirsen.

2:30'da attığı gol bu dediğinizin en güzel kanıtı dostum. Adamı yakalayamıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

river plate turkiye ne anasini satayim. ergenin biri acmis profil gaza geliyorsunuz.

Atakan Kurt da yazdı anlaşıldığını transferin bittiğini tabi bu hesapla gaza gelinmez ama arakan kurt güvendiğim biri yanıltmayacağını düşünüyorum

• Amatör olarak scoutingle ilgileniyorum,2 senedir bu cocugu izliyorum,cidden kaliteli bi oyuncu, gelecegin yildizi olarak gosteriliyor,cok hizli bir oyuncu,fizigine ragmen benim izledigim 25-30 macinda ikili mucadelelerin cogunu kazanmisti,insallah alir besiktas!

• Lig tv ve Ntv spor bitti diyorlar. Bugün yarın borsaya bildirilirmiş. Gelirse efsane olur.
  • Hani paranız yoktu la

• kapta gelse adam türkiyeye gelmeden inanmam şaka bir yana eğer gelirse beşiktaşı yeniden eski kalite seviyesine yükseltecek bir oyuncu inşallah gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Hani paranız yoktu la

para hilesi yazdık knk

• 1 aydır mutlu sona yaklaşıyor diyosunuz ben beşiktaş formasıyla maça çıkmadan geldiğine inanmam
  • Lig TV kulüple anlasildi dedi 16.00 haberlerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Hani paranız yoktu la

Var yemez çıktık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.