|
Bildirim
|
Arda Turan koruma ve yaşatma derneği kurun oldu olacak Neyin kafasını yaşıyorsunuz hala çözemiyorum.
Sen ülkenin en pahalı ve değerli oyuncusu olarak dünyanın en iyi 3 kulübünden birine gideceksin, sonra takıma alışman için 6 ay süren olacak ama başaramayacaksın.O kadar formsuzsun ki, takımdan Neymar gidecek, yeni alınan ve para basılan Dembele sakatlanacak, sol açıkta oynayacak adam bulamayan takım, ona rağmen seni o pozisyonda oynatmayacak. Siz biliyorsunuz zaten herşeyi, Barcelona koçları ve hocası değil.Bu adamın ne kadar vasıfsız olduğunu görebilecek kadar emin olun zeki adamlar bunlar.Sözde sakatlığı aşırı ilişkiye girmeden kaynaklı, kasıkta oluşan bir rahatsızlık, iyice araştırın zaten görürsünüz (Barcelona konusunu takip edenler bilir, her maçını izlerim takımın.Ancak bu arkadaşın takıma geldikten sonra kendini geliştirmek için hiçbir çaba gösterdiğini söyleyemem.Hatta üstüne bir çok maçta kritik hataları yüzünden ıslıklandı.Gidip Barcelona'da 3 gol attığı videoyu falan izleyin diyen olursa cidden çok gülerim.) Atletico'da oynarken, takıma uyum sağladı, koşmuyordu yine doğrudur, ancak çabalıyordu.Atletico Arda'yı hem vezir etti, hem rezil.Bakın takım oyunu sayesinde Falcao, Pizzi, Demichelis, Diego Costa, Filipe Luis, Jackson Martinez, Raul Jimenez, Alderwiereld, Raul Garcia ve daha bir çok isimi çok iyi paralara sattı.Peki bunlardan hangisi gerçekten gittiği takımda tutunabildi? Arda Galatasaray taraftarının gözünde çok iyi bir oyuncuydu, ancak hiçbir zaman top class olamadı.Barcelona aldığında herkes reklam yıldızı diye dalga geçmedi mi? Terim'i de son gidişinden beri sevmiyorum ama sen ki egon sayesinde milli takım hocasına karışabiliyorsan bir sıkıntı var demektir. Sen ki egon yüzünden gazeteci dövebiliyorsan sıkıntılısın demektir. Sen ki tanımadığın bir kadın Barcelona şehrini ziyaret etmek için geldiğinde, instagram'dan mesaj attığında, arabanla gidip alıp gezdirebiliyorsan sıkıntılısın demektir.(Arkadaşımın başına geldi) Sen ki, bir ülkenin yurtdışındaki temsilcisi olarak videolar çekip, siyasete karışıyorsan, hem sıkıntılı, hem de medya maymunusun demektir. Transfer konusunda yazdım, yine yazıyorum. Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, gerekirse tükürdüğünü yalar, gelir Terim'in emri altında oynar. Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, gerekirse Terim'in yaptığı fedakarlığı yapar, maaşım 1905TL olsun der. Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın en büyük rakiplerinden birine transfer olmaz. O yüzden kimse bana PARAGÖZ Arda Turan'ın iyi bir sporcu olduğunu, Galatasaray'ın adamı olduğunu söylemesin. Sizin tavrınız esas saçma olan.Herşeye gözünüzü yumuyorsunuz, sesinizi çıkarmıyorsunuz.Bizim ise tek yaptığımız bu sözde ADAMın davranışlarının kabul edilemez olduğunu söylemek. |
Para mevzusunda en baba örnek metin oktaydir. Yapilan teklife komikti diye söylemi var. Bunun üstüne kimsenin laf soylememesi lazım. Eğer bir takimi yürekten seviyorsa teklife bakmadan imza atacakti. Örnek wesley adam yatip 4.5m almak yerine direk sozlesmesini fesh edip gitti.
Siyasi konuda en son konusacak bir isimlerin başında gelirdi. Çünkü milli takim oyuncusu, her kesimden insan destekliyor. Sen çıkıp bir kesimin görüşünü belirtirsen karşıt görüşten olan herkes sana tavir alır. Milli takima veda edersin o zaman ne yapiyorsan yap. Siyasetin en son gireceği yerlerden birisidir tribunler. Yarin statda birisinin başı bu olaydan yansa kim hesabini verecek? |
Tayyip'in yalaması olan adam GALATASARAY formasını giyemez.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|