Şimdi Ara

Arda Turan konusunda taraftarın saçma tavrı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ForzaFatihTerim1905gs Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda'nın Başakşehir transferinden sonra sözlüğü, forumu ve Galatasaray taraftarının bulunduğu çeşitli siteleri takip ediyorum.

Ben böyle saçma bir bakış açısı görmedim arkadaş, taraftarın büyük bölümü Galatasaray'a gelmesin diyor hatta çok ağır ithamlarda bulunuyor, sonra Beşiktaş mevzusu dönünce daha beter ithamlarda bulunuluyor işte yok oraya giderse Galatasaraylıyım demesin vs vs...

Ardından Başakşehir'e gidiyor, bugün yine yorumlara bakıyorum yok Arda parayı seçti, yok işte Galatasaray'dan başka takımda oynamam demişti, yok neden Başakşehir'e geldi.

Arkadaş bu adam ne yapsın ya ? Futbolu mu bıraksın ? Nasıl bir kafaya büründü bu taraftar ? Arda'nın sıkıntıları ve yanlışları olmuş olabilir, fakat bu yapılanlar artık haddini aşıyor. Sözlüğü takip ediyorum bildiğin saçmalıyor, her gün Arda konusu açılıyor kimse gelmesin istiyor başka takıma gitti diye yine sövüyorlar...Ne yapması gerekiyor bu adamın onu anlamadım ?

• Arda Turan koruma ve yaşatma derneği kurun oldu olacak Neyin kafasını yaşıyorsunuz hala çözemiyorum.

Sen ülkenin en pahalı ve değerli oyuncusu olarak dünyanın en iyi 3 kulübünden birine gideceksin, sonra takıma alışman için 6 ay süren olacak ama başaramayacaksın.O kadar formsuzsun ki, takımdan Neymar gidecek, yeni alınan ve para basılan Dembele sakatlanacak, sol açıkta oynayacak adam bulamayan takım, ona rağmen seni o pozisyonda oynatmayacak.

Siz biliyorsunuz zaten herşeyi, Barcelona koçları ve hocası değil.Bu adamın ne kadar vasıfsız olduğunu görebilecek kadar emin olun zeki adamlar bunlar.Sözde sakatlığı aşırı ilişkiye girmeden kaynaklı, kasıkta oluşan bir rahatsızlık, iyice araştırın zaten görürsünüz

(Barcelona konusunu takip edenler bilir, her maçını izlerim takımın.Ancak bu arkadaşın takıma geldikten sonra kendini geliştirmek için hiçbir çaba gösterdiğini söyleyemem.Hatta üstüne bir çok maçta kritik hataları yüzünden ıslıklandı.Gidip Barcelona'da 3 gol attığı videoyu falan izleyin diyen olursa cidden çok gülerim.)

Atletico'da oynarken, takıma uyum sağladı, koşmuyordu yine doğrudur, ancak çabalıyordu.Atletico Arda'yı hem vezir etti, hem rezil.Bakın takım oyunu sayesinde Falcao, Pizzi, Demichelis, Diego Costa, Filipe Luis, Jackson Martinez, Raul Jimenez, Alderwiereld, Raul Garcia ve daha bir çok isimi çok iyi paralara sattı.Peki bunlardan hangisi gerçekten gittiği takımda tutunabildi?

Arda Galatasaray taraftarının gözünde çok iyi bir oyuncuydu, ancak hiçbir zaman top class olamadı.Barcelona aldığında herkes reklam yıldızı diye dalga geçmedi mi?

Terim'i de son gidişinden beri sevmiyorum ama sen ki egon sayesinde milli takım hocasına karışabiliyorsan bir sıkıntı var demektir.

Sen ki egon yüzünden gazeteci dövebiliyorsan sıkıntılısın demektir.

Sen ki tanımadığın bir kadın Barcelona şehrini ziyaret etmek için geldiğinde, instagram'dan mesaj attığında, arabanla gidip alıp gezdirebiliyorsan sıkıntılısın demektir.(Arkadaşımın başına geldi)

Sen ki, bir ülkenin yurtdışındaki temsilcisi olarak videolar çekip, siyasete karışıyorsan, hem sıkıntılı, hem de medya maymunusun demektir.

Transfer konusunda yazdım, yine yazıyorum.

Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, gerekirse tükürdüğünü yalar, gelir Terim'in emri altında oynar.
    Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, gerekirse Terim'in yaptığı fedakarlığı yapar, maaşım 1905TL olsun der.
    Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın en büyük rakiplerinden birine transfer olmaz.

O yüzden kimse bana PARAGÖZ Arda Turan'ın iyi bir sporcu olduğunu, Galatasaray'ın adamı olduğunu söylemesin.

Sizin tavrınız esas saçma olan.Herşeye gözünüzü yumuyorsunuz, sesinizi çıkarmıyorsunuz.Bizim ise tek yaptığımız bu sözde ADAMın davranışlarının kabul edilemez olduğunu söylemek.
    Para mevzusunda en baba örnek metin oktaydir. Yapilan teklife komikti diye söylemi var. Bunun üstüne kimsenin laf soylememesi lazım. Eğer bir takimi yürekten seviyorsa teklife bakmadan imza atacakti. Örnek wesley adam yatip 4.5m almak yerine direk sozlesmesini fesh edip gitti.

Siyasi konuda en son konusacak bir isimlerin başında gelirdi. Çünkü milli takim oyuncusu, her kesimden insan destekliyor. Sen çıkıp bir kesimin görüşünü belirtirsen karşıt görüşten olan herkes sana tavir alır.

Milli takima veda edersin o zaman ne yapiyorsan yap. Siyasetin en son gireceği yerlerden birisidir tribunler. Yarin statda birisinin başı bu olaydan yansa kim hesabini verecek?
  • siyasi görüşleri futbola da yansıdığı için kötülemek zorunda hissediyorlar. objektif olamıyorlar. ne arda ile ne ardasız... bence gelirse iyi performans sergilerdi ama çoğunluk istemedi adam da gelmedi. şimdi gitti diye yine kötüleme çabaları. sebebi siyasi görüşleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

siyasi görüşleri futbola da yansıdığı için kötülemek zorunda hissediyorlar. objektif olamıyorlar. ne arda ile ne ardasız... bence gelirse iyi performans sergilerdi ama çoğunluk istemedi adam da gelmedi. şimdi gitti diye yine kötüleme çabaları. sebebi siyasi görüşleri.

Bu durumun etkisi büyük zaten o belli hocam, fakat Başakşehir'e gitti diye söven ve parayı seçti diyen adama sorsan Galatasaray'a gelsin mi diye, bu seferde Galatasaray'a gelmesin diye çıldırıyor.

Arda'nın hatası siyasi görüşünü belirtmesi ve fazlaca farklı konularda gündemde kalmasıydı. Fakat taraftara bakıyorum bildiğin saçmalıyor. Ne istedikleri de belli değil arkadaş...

Forumlarda sözlüklerde Arda, Galatasaray'a gelecek diye kıyamet kopardılar. Gelmedi bu sefer farklı yerden vuruyorlar...Bu süreçte Arda'ya üzüldüm, çok fazla hataya yanlışa rağmen valla üzüldüm ya...

• Arda'nın futbolculuğu da karekteri de zayıf . Simeone sistemi içinde yıldız olup , sonradan takım değişenleri gördük işte . 1 tane futbolcu bile bakın 1 tane bile gittiği takımda yıldız olamadı , biri bile tutunamadı .

Arda'ya kızan GS taraftarı da haklı . Milli takım kampında 70 yaşında adam döveceksin sonra Galatasaray formalı resmini paylaşıp açıklama yapacaksın .

Selçuğun resmini paylaşacak , Galatasaray taraftarını eleştireceksin biz emekçiyiz ayağı çekeceksin .

Ya insanlar kör mü , bu adam yıllarca GS adını kullandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Arda'nın futbolculuğu da karekteri de zayıf . Simeone sistemi içinde yıldız olup , sonradan takım değişenleri gördük işte . 1 tane futbolcu bile bakın 1 tane bile gittiği takımda yıldız olamadı , biri bile tutunamadı .

Arda'ya kızan GS taraftarı da haklı . Milli takım kampında 70 yaşında adam döveceksin sonra Galatasaray formalı resmini paylaşıp açıklama yapacaksın .

Selçuğun resmini paylaşacak , Galatasaray taraftarını eleştireceksin biz emekçiyiz ayağı çekeceksin .

Yahu bakın bu eleştiridir yapılır Eyvallah, Futbolculuğunu da eleştirin o da tamam göreceli bir mevzu...Zaten eleştirilmesin mükemmel adamda demiyorum.

Fakat hala dert nedir onu anlamıyorum ? Galatasaray'ı nasıl kullandı onu da anlamıyorum ? Adam Barcelona'ya 40 m euroya transfer olmuş, Galatasarayı ağzına alması daha faydalı olur en kötü reklamını yapıyor.

Kullanmak nedir yani, ne yarar elde etti üstümüzden ? Ben kendimi bildim bileli bu adam eleştiriliyor. Taraftar hiç bir zaman net şekilde koruyup kollamadı da...

Galatasaray'a gelme konusunda ne taraftar ne yönetim ciddi şekilde istemedi, adamında alternatifleri kalmadı ve Başakşehire geldi. Yani ne yapması gerekiyor ?

• Nedeni ülkede herkesin her seyi biliyor olmasi hocam. Herkes td herkes futbolcu herkes siyasetçi herkes ekonomist herkes doktor... 'Arda bizi kullandi' ne yaptı birader ne yapti

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Nedeni ülkede herkesin her seyi biliyor olmasi hocam. Herkes td herkes futbolcu herkes siyasetçi herkes ekonomist herkes doktor... 'Arda bizi kullandi' ne yaptı birader ne yapti

Hocam eleştirilmesi değil derdim, eleştiri olabilir. Fakat adam ne yapsa suçlu oluyor, eleştiriliyor. Her attığı adımdan bir mana çıkarıp üstüne çullanıyorlar...

Hala her konusunda aynı Türküyü söylüyorlar, Arda bunu yaptı Arda şunu yaptı. Kendi hayatımdaki hatalardan çok Arda'nın hataları kafama kazındı :)

Bu adamlar, Arda Galatasaray'a gelecek diyorlar sövüyor, gelmiyor sövüyor, Başakşehir'e geliyor sövüyor. Eminim bize karşı iyi oynasın yine sövecekler :) Hayır adamı hem çıldırtmak için her şeyi yapıyorlar, adam saçmalayınca bir daha sövüyorlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk futbol tarihinin en başarılı futbolcusu kıskanıyorlar, çekemiyorlar. Ayrıca havuz medyanın ciddi bir saldırısı var Ardaya karşı siyasi görüşü akp olmasına rağmen düşün gerisini. Erman Toroğlu yedi resmen çocuğu vallaha yazık.
  • Arda mevzusu tamamen siyasidir eğer siyasete bu kadar girmese şuan Kimse konuşmazdı ve gs ye gelirdi.

• Ben bize gelmediği için memnunum. Başakşehire gitti memnunun Beşiktaşa gitse de memnun olacaktım. Ne kadar almış ne yapmış amacı nedir zerre umurumda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Türk futbol tarihinin en başarılı futbolcusu kıskanıyorlar, çekemiyorlar. Ayrıca havuz medyanın ciddi bir saldırısı var Ardaya karşı siyasi görüşü akp olmasına rağmen düşün gerisini. Erman Toroğlu yedi resmen çocuğu vallaha yazık.

Hocam resmen hayretlerle izleyip takip ediyorum. Adam başarılı oluyor kulp buluyorlar, başarısız olunca zaten bayram ediyorlar :) Bu Arda ne yapacak ya :)

Söylediklerinize katılmakla birlikte, şunu söylemek istiyorum. Dün sosyal medyada Selçuk takibi bıraktı, Arda'da takibi bıraktı diye yalan haber ortaya atıldı. Ardından twitter'da UnfArda diye başlık açıp, herkes takibi bıraksın istediler :) Bu kafa yapısı nedir ya ?...

Hem tutarsız hem mantıksız bir tepkiye yol açıyorlar. Arda bugün Başakşehire geldiyse sorumlusu kendisi kadar taraftardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Ben bize gelmediği için memnunum. Başakşehire gitti memnunun Beşiktaşa gitse de memnun olacaktım. Ne kadar almış ne yapmış amacı nedir zerre umurumda değil.

Hocam bu bir bakış açısıdır ve saygı duyulur. Siz gelmesini istemiyorsunuz ve başka takıma giderse de umursamıyorsunuz. Bu tutarlı ve haklı bir davranış olabilir. Bu konuda herkes saygı duyar duymalı...Benim demek istediklerim, tutarsız eleştirenler ve eleştiride boyut atlayanlara...
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Milletin ağzı torba değil ki büzesin demişler. Sosyal medya ortamında en garip hareketin bile destekçisi çıkar misal Dünya düzdür mevzusu kimin ciddi kimin troll kimin goygoyunda olduğunu anlamamız mümkün değil böyle bir ortamda millet ne diyor diye bakarsak saç baş yolarız.

Futbol konusunda görüşüm (özellikle son yıllarda) Taraftar grupları dahil her hangi bir taraftarın olumlu ya da olumsuz bütün söylemlerinin bir değeri yoktur, bu söylemler üzerine hareket edilmez, böyle söylemler üzerine motivasyon şekil almaz. Bunları dikkate alan yönetim, Hoca, Futbolcu varsa da çağa ayak uyduramamış demektir.
  • Para mevzusunda en baba örnek metin oktaydir. Yapilan teklife komikti diye söylemi var. Bunun üstüne kimsenin laf soylememesi lazım. Eğer bir takimi yürekten seviyorsa teklife bakmadan imza atacakti. Örnek wesley adam yatip 4.5m almak yerine direk sozlesmesini fesh edip gitti.

Siyasi konuda en son konusacak bir isimlerin başında gelirdi. Çünkü milli takim oyuncusu, her kesimden insan destekliyor. Sen çıkıp bir kesimin görüşünü belirtirsen karşıt görüşten olan herkes sana tavir alır.

Milli takima veda edersin o zaman ne yapiyorsan yap. Siyasetin en son gireceği yerlerden birisidir tribunler. Yarin statda birisinin başı bu olaydan yansa kim hesabini verecek?

• Arda, her gittiği yeri kurutan, çok konuşan ve gereksiz konuşan, problemli biri. Bize gelemedi diye bayram etmemiz gerekirken, çıkıp Başakşehir'e imza attı diye adama kızan varsa ağır ergendir. Adam Barcelona'dan şutlanmış, Galatasaray istemiyor, gidecek farklı çok fazla alternatifi de yoktu, ne yapsın?

Şunu da söylemek lazım, Arda 2009 öncesi böyle bir çocuk değildi. Onu bu hale getiren, bizzat Adnan Polat denen basiretsizdir. Kendi rezil kulüp idaresi zamanında, Arda'ya kaptanlık+10 numarayı bir anda sunup, ona yaşı ve tecrübesinin yetemeyeceği kadar ağır bir yük yükledi o zaman. Zaten kılavuzu Emre-Rıdvan-Acun üçlüsü olan bir adam, tüm o Polat dönemi boyunca taşıyamadığı yüklerle beraber kontrolden çıktı.

İspanya'ya gidişi ile bir süre toparladı ama mental olarak yine zayıf kaldı ki Barcelona'dan Başakşehir'e düştü daha 30 yaşında. Yeni yetişen futbolculara case olarak okutulması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: G00

Para mevzusunda en baba örnek metin oktaydir. Yapilan teklife komikti diye söylemi var. Bunun üstüne kimsenin laf soylememesi lazım. Eğer bir takimi yürekten seviyorsa teklife bakmadan imza atacakti. Örnek wesley adam yatip 4.5m almak yerine direk sozlesmesini fesh edip gitti.

Hocam konu Arda'yı eleştirme konusu değil, Arda ismini gören herkes onu eleştirerek olaya giriş yapıyor. :)

Benim tepki gösterdiğim olay ise şu; bu adam çok fazla hata yanlış yaptı ve Galatasaray'a gelmesin dedik, o da bu ortamı gördü ve gelmedi. Şuan herkes gelmedi diye tepki gösteriyor, alacağı parayı tartışıyor. Bunun üstünden Başakşehir'e bir ton laf ediliyor vs vs....

Galatasaray taraftarı ne istediğini bence bilmiyor yada birileri çok güzel yönlendiriyor. Arda'ya haddinden fazla tepki eleştiri oluyor ve adam ne yaparsa yapsın bu eleştiri yığını durmuyor.

Benim aklımın almadığı durum bu işte, madem sevilmiyor istenmiyor bırakın abi konuşmayı ? Neden hala Arda en çok konuştuğumuz adam ?

Şuan halihazırda hiç bir şey yapmıyor, Beşiktaşa değil Başakşehir'e gitti, ekstra laf sokmuyor laf atmıyor. Fakat hala yerden yere vuruyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Arda, her gittiği yeri kurutan, çok konuşan ve gereksiz konuşan, problemli biri. Bize gelemedi diye bayram etmemiz gerekirken, çıkıp Başakşehir'e imza attı diye adama kızan varsa ağır ergendir. Adam Barcelona'dan şutlanmış, Galatasaray istemiyor, gidecek farklı çok fazla alternatifi de yoktu, ne yapsın?

Şunu da söylemek lazım, Arda 2009 öncesi böyle bir çocuk değildi. Onu bu hale getiren, bizzat Adnan Polat denen basiretsizdir. Kendi rezil kulüp idaresi zamanında, Arda'ya kaptanlık+10 numarayı bir anda sunup, ona yaşı ve tecrübesinin yetemeyeceği kadar ağır bir yük yükledi o zaman. Zaten kılavuzu Emre-Rıdvan-Acun üçlüsü olan bir adam, tüm o Polat dönemi boyunca taşıyamadığı yüklerle beraber kontrolden çıktı.

İspanya'ya gidişi ile bir süre toparladı ama mental olarak yine zayıf kaldı ki Barcelona'dan Başakşehir'e düştü daha 30 yaşında. Yeni yetişen futbolculara case olarak okutulması gerek.

Hocam sonuna kadar katılıyorum, Arda daha ülkemizdeyken süper kahraman kostümünü giymişti zaten...Daha orada sorumluluk sahibi oldu ve hedef tahtasına oturtuldu. Olumlu olumsuz her şey onun sırtına yüklendi. Tabi doğru kılavuzlara sahip olmayınca sonuçları ortada...

Zaten bu mevzuların sonucunda öyle bir hale geldi ki, Milli takıma Terim ve Arda sığamadı. Milli takımdaki mevzuların patlama sebebi, sizin anlattıklarınızdan oluşan kafa yapısıdır.

Ben istiyorum ki rahat bırakılsın, taraftar Arda konusunda hırsını alamıyor. Kimi siyasi olarak hırslanıyor, kimi Galatasaraylı olarak, kimi kıskandığı için, kimi rakip takımda olduğu için vs vs

Galatasaray taraftarı istemedi ve o da gelmedi, bu kadar basit...Fakat sözlük dahil bütün forumlar çalkalanıyor. Arda'yı takibi bırakalım, Arda şöyle Arda böyle....Yazık ya..

• Arda Turan koruma ve yaşatma derneği kurun oldu olacak Neyin kafasını yaşıyorsunuz hala çözemiyorum.

Sen ülkenin en pahalı ve değerli oyuncusu olarak dünyanın en iyi 3 kulübünden birine gideceksin, sonra takıma alışman için 6 ay süren olacak ama başaramayacaksın.O kadar formsuzsun ki, takımdan Neymar gidecek, yeni alınan ve para basılan Dembele sakatlanacak, sol açıkta oynayacak adam bulamayan takım, ona rağmen seni o pozisyonda oynatmayacak.

Siz biliyorsunuz zaten herşeyi, Barcelona koçları ve hocası değil.Bu adamın ne kadar vasıfsız olduğunu görebilecek kadar emin olun zeki adamlar bunlar.Sözde sakatlığı aşırı ilişkiye girmeden kaynaklı, kasıkta oluşan bir rahatsızlık, iyice araştırın zaten görürsünüz

(Barcelona konusunu takip edenler bilir, her maçını izlerim takımın.Ancak bu arkadaşın takıma geldikten sonra kendini geliştirmek için hiçbir çaba gösterdiğini söyleyemem.Hatta üstüne bir çok maçta kritik hataları yüzünden ıslıklandı.Gidip Barcelona'da 3 gol attığı videoyu falan izleyin diyen olursa cidden çok gülerim.)

Atletico'da oynarken, takıma uyum sağladı, koşmuyordu yine doğrudur, ancak çabalıyordu.Atletico Arda'yı hem vezir etti, hem rezil.Bakın takım oyunu sayesinde Falcao, Pizzi, Demichelis, Diego Costa, Filipe Luis, Jackson Martinez, Raul Jimenez, Alderwiereld, Raul Garcia ve daha bir çok isimi çok iyi paralara sattı.Peki bunlardan hangisi gerçekten gittiği takımda tutunabildi?

Arda Galatasaray taraftarının gözünde çok iyi bir oyuncuydu, ancak hiçbir zaman top class olamadı.Barcelona aldığında herkes reklam yıldızı diye dalga geçmedi mi?

Terim'i de son gidişinden beri sevmiyorum ama sen ki egon sayesinde milli takım hocasına karışabiliyorsan bir sıkıntı var demektir.

Sen ki egon yüzünden gazeteci dövebiliyorsan sıkıntılısın demektir.

Sen ki tanımadığın bir kadın Barcelona şehrini ziyaret etmek için geldiğinde, instagram'dan mesaj attığında, arabanla gidip alıp gezdirebiliyorsan sıkıntılısın demektir.(Arkadaşımın başına geldi)

Sen ki, bir ülkenin yurtdışındaki temsilcisi olarak videolar çekip, siyasete karışıyorsan, hem sıkıntılı, hem de medya maymunusun demektir.

Transfer konusunda yazdım, yine yazıyorum.

Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, gerekirse tükürdüğünü yalar, gelir Terim'in emri altında oynar.
    Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, gerekirse Terim'in yaptığı fedakarlığı yapar, maaşım 1905TL olsun der.
    Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın en büyük rakiplerinden birine transfer olmaz.

O yüzden kimse bana PARAGÖZ Arda Turan'ın iyi bir sporcu olduğunu, Galatasaray'ın adamı olduğunu söylemesin.

Sizin tavrınız esas saçma olan.Herşeye gözünüzü yumuyorsunuz, sesinizi çıkarmıyorsunuz.Bizim ise tek yaptığımız bu sözde ADAMın davranışlarının kabul edilemez olduğunu söylemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Arda'nın futbolculuğu da karekteri de zayıf . Simeone sistemi içinde yıldız olup , sonradan takım değişenleri gördük işte . 1 tane futbolcu bile bakın 1 tane bile gittiği takımda yıldız olamadı , biri bile tutunamadı .

Yahu bakın bu eleştiridir yapılır Eyvallah, Futbolculuğunu da eleştirin o da tamam göreceli bir mevzu...Zaten eleştirilmesin mükemmel adamda demiyorum.

Fakat hala dert nedir onu anlamıyorum ? Galatasaray'ı nasıl kullandı onu da anlamıyorum ? Adam Barcelona'ya 40 m euroya transfer olmuş, Galatasarayı ağzına alması daha faydalı olur en kötü reklamını yapıyor.

Kullanmak nedir yani, ne yarar elde etti üstümüzden ? Ben kendimi bildim bileli bu adam eleştiriliyor. Taraftar hiç bir zaman net şekilde koruyup kollamadı da...

Galatasaray'a gelme konusunda ne taraftar ne yönetim ciddi şekilde istemedi, adamında alternatifleri kalmadı ve Başakşehire geldi. Yani ne yapması gerekiyor ?

70 yaşında adamı dövdükten sonra ilk açıklamasını Galatasaray Formalı resmi ile yapmışsa , bu düpedüz Galatasarayı kullanmaya çalışmaktır .

• Galatasaray'a gelmesin diyen kadar gelsin diyen de çok kişi vardı. Şu an sinirli olan onlar ve tepki gösteriyorlar. Tepki gösterdikleri şey ise arda'nın dönersem gs'den başkasında oynamam, gs istemezse avrupa'da oynarım ve zamanında gs'nin teklifine komikti demesi.

Tüm bunlar benim zerre umrumda değil. Gelmesini hiç istemiyordum, çok şükür fatih hoca geldi de bize gelmesinden kurtulduk, yoksa bu yönetim çok istiyordu arda'yı. Allah korudu valla bizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.