Şimdi Ara

Arda Turan konusunda taraftarın saçma tavrı ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sacma sacma konusmayin birader. Ne yönetim Arda'yi istiyor, ne Fatih Terim istiyor, ne de taraftar istiyor. Adamin profosyonel kontrati var. Durup duruken Galatasaray antremanina gelip ben sizde oynayacagim falan mi diyecek? Barcelona'dan her yil 8 milyon Euro garanti ücret aliyor zaten. Oynasa da aliyor, yatsa da aliyor. Bu transferin paragözlükle ne alakasi var? Belli ki futbol oynamak istiyor. Tek teklif de Basaksehir'den geldi. Daha neyin derdindesiniz anlamadim.

Kariyerini elestirmek de sacma. Barca'ya Real'e gidip de tutunamayan onlarca büyük futbolcu var. Tek tek saydirma simdi. Taptiginiz Hagi ikisinde de tutunamadi. Dünyanin en iyi kalecilerinden biriyken Rüstü tutunamadi. Hakan Sükür, Emre, Okan, Ümit Davala Italya'nin devlerinde tutunamadi. Tugay ve Nihat elit kulüplere transfer bile olamadi.Mesela Cenk Tosun'a bakalim. Adam Everton'da tutunma mücadelesi verecek. Harikalar yaratmadikca A. Madrid seviyesinde bir takima transferi zor. Hadi mucize oldu gitti diyelim. Orada da uzun süre üst düzey futbol oynayacak ki Barcelona alsin. 27 yasinda olduguna göre ihtimaller dahilinde bile degil.

• Neyse iyi tarafından bakalım rodrigues kesilmemiş oldu yoksa garanti kesilecekti onun yerine sol bek alısnlar işte ama genede arda nın gitmesine üzüldüm
  • Neresinden tutsan elinde kalıyor o yuzden millet neyi eleştireceğini bilemiyor. Barça futbolcuları ona uygun emojiyi cep telefonu seçtiler . Bende buradan vurayım
  • Arda konusundan artık midem bulanıyor yeter artık açmayın su gereksiz için konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an tepki gösteren ufaklıkların çoğu, 2 ay sonra "keşke bize gelseydi" diye salya akıtmaya başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YazıYorum -- 16 Ocak 2018; 0:58:11 >
  • Çok boş konuşan bir arkadaştır kendisi. Boş yaptığı gün yüzüne çıktığı için tabi ki'De taraftar sallayacak ! Zaten önceden eleştiren kesim (bende dahil) için bir şey değişmedi ama sizin anlayamadığınız şu nokta var; Biz eleştirirken bize karşı ardayı savunanlar gerçek yüzünü gördüğü için hayal kırıklığı ve öfke ile birlikte aşırı dozda tepki veriyorlar ve bence de haklılar. Çünkü arda hepsinin en hassas duygularıyla Galatasaraylılıkla hepsini kandırdı uyuttu... Eğer o malum lafı diyorsan arkasında duracaksın, tıpkı adını ağzına almaktan çekinmediğin Galatasaray efsaneleri gibi sözünün eri olacaksın..

Çok net söylüyorum arda yerinde şu ülkenin yarısı olsa Türkiye'ye falan geri dönmez, ya o takımın bir parçası olmak için yırtınır yada yan gelip yatar maaşını almaya devam eder ama en son tercih olan Türkiye'de Galatasaray dışı bir takıma transfer olmayı kabul etmez.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JessieJ -- 16 Ocak 2018; 1:5:31 >

• O değil de beyler, bu Arda ne talihsiz adam yahu. Terim'e inat Türkiye'ye döndü, top koşturacağı takımın stadının adı Fatih Terim stadı.

• Arda gibi adamlar sadece sahada konuşmalı. Saha dışında konuşacak basiretin yoksa susmasını bileceksin.

30 yaşında tecrübe olarak en formda olduğu noktada Arda'nın talibi sadece Başakşehir ise suçu başkasında aramayacaksın. Adam olaydı İspanya'da küçük takımlara çağırırlardı. Villareal, Valencia, Bilbao falan almıyorsa kusura bakmayın ama karaktersiz olduğunu ispatlamış demektir.

Attığı bütün gollere bakın. Hep garip bir yüz ifadesi takınıyor. Psikolojik destek almak ayıp değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Sacma sacma konusmayin birader. Ne yönetim Arda'yi istiyor, ne Fatih Terim istiyor, ne de taraftar istiyor. Adamin profosyonel kontrati var. Durup duruken Galatasaray antremanina gelip ben sizde oynayacagim falan mi diyecek? Barcelona'dan her yil 8 milyon Euro garanti ücret aliyor zaten. Oynasa da aliyor, yatsa da aliyor. Bu transferin paragözlükle ne alakasi var? Belli ki futbol oynamak istiyor. Tek teklif de Basaksehir'den geldi. Daha neyin derdindesiniz anlamadim.

Kariyerini elestirmek de sacma. Barca'ya Real'e gidip de tutunamayan onlarca büyük futbolcu var. Tek tek saydirma simdi. Taptiginiz Hagi ikisinde de tutunamadi. Dünyanin en iyi kalecilerinden biriyken Rüstü tutunamadi. Hakan Sükür, Emre, Okan, Ümit Davala Italya'nin devlerinde tutunamadi. Tugay ve Nihat elit kulüplere transfer bile olamadi.Mesela Cenk Tosun'a bakalim. Adam Everton'da tutunma mücadelesi verecek. Harikalar yaratmadikca A. Madrid seviyesinde bir takima transferi zor. Hadi mucize oldu gitti diyelim. Orada da uzun süre üst düzey futbol oynayacak ki Barcelona alsin. 27 yasinda olduguna göre ihtimaller dahilinde bile degil.

2 seferdir alıntılıyorsunuz, daha girerken falsolu cümleler kullanıyorsunuz.Sırf bu sebepten bile cevap almamayı hak ediyorsunuz.

Karşınızda kankanız, arkadaşınız yok burada unutmayın, terbiye sınırlarını da aşmayın.Benim Türkçe dilbilgimi sorgulamak da size kalmadı.

Forumda cidden sizin gibiler çok fazla sayıda bu aralar.

Burası bir forum ve isteyen istediği yorumu yapar, hoşunuza gitmiyorsa görmezden gelirsiniz, ya da benim şuan yapacak olduğum gibi bloklarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 16 Ocak 2018; 10:26:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Çok boş konuşan bir arkadaştır kendisi. Boş yaptığı gün yüzüne çıktığı için tabi ki'De taraftar sallayacak ! Zaten önceden eleştiren kesim (bende dahil) için bir şey değişmedi ama sizin anlayamadığınız şu nokta var; Biz eleştirirken bize karşı ardayı savunanlar gerçek yüzünü gördüğü için hayal kırıklığı ve öfke ile birlikte aşırı dozda tepki veriyorlar ve bence de haklılar. Çünkü arda hepsinin en hassas duygularıyla Galatasaraylılıkla hepsini kandırdı uyuttu... Eğer o malum lafı diyorsan arkasında duracaksın, tıpkı adını ağzına almaktan çekinmediğin Galatasaray efsaneleri gibi sözünün eri olacaksın..

Çok net söylüyorum arda yerinde şu ülkenin yarısı olsa Türkiye'ye falan geri dönmez, ya o takımın bir parçası olmak için yırtınır yada yan gelip yatar maaşını almaya devam eder ama en son tercih olan Türkiye'de Galatasaray dışı bir takıma transfer olmayı kabul etmez.

Edit:İmla

Yahu hocam adamın kariyeri bitme noktasına gelmiş, neredeyse alternatifi kalmamış. Galatasaray haberleri çıktığında kimse gelmesini istemedi, buna bende dahilim ve adam bize gelmedi. Bu noktada Galatasaray taraftarının konuyu kapatması gerek...

Hala neden Türkiye'ye geldi, neden başakşehire geldi vs vs konuşuyoruz. Çünkü başka gidecek yeri kalmadı. Galatasaray istemeden, kapısına mı dayanacaktı ? Kim yapar bu saçma davranışı ? Adam gelmek için her şeyi yaptı zaten ve taraftar istemedi. Fakat taraftar öyle bir kafaya giriyor ki, Arda her şeyini feda etsin ama Galatasaray'a ters düşmesin...

Bu diyen tarafın büyük çoğunluğu bitane kombine almaz, forma zor alır vs vs :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Arda Turan koruma ve yaşatma derneği kurun oldu olacak Neyin kafasını yaşıyorsunuz hala çözemiyorum.

Sen ülkenin en pahalı ve değerli oyuncusu olarak dünyanın en iyi 3 kulübünden birine gideceksin, sonra takıma alışman için 6 ay süren olacak ama başaramayacaksın.O kadar formsuzsun ki, takımdan Neymar gidecek, yeni alınan ve para basılan Dembele sakatlanacak, sol açıkta oynayacak adam bulamayan takım, ona rağmen seni o pozisyonda oynatmayacak.

Siz biliyorsunuz zaten herşeyi, Barcelona koçları ve hocası değil.Bu adamın ne kadar vasıfsız olduğunu görebilecek kadar emin olun zeki adamlar bunlar.Sözde sakatlığı aşırı ilişkiye girmeden kaynaklı, kasıkta oluşan bir rahatsızlık, iyice araştırın zaten görürsünüz

(Barcelona konusunu takip edenler bilir, her maçını izlerim takımın.Ancak bu arkadaşın takıma geldikten sonra kendini geliştirmek için hiçbir çaba gösterdiğini söyleyemem.Hatta üstüne bir çok maçta kritik hataları yüzünden ıslıklandı.Gidip Barcelona'da 3 gol attığı videoyu falan izleyin diyen olursa cidden çok gülerim.)

Atletico'da oynarken, takıma uyum sağladı, koşmuyordu yine doğrudur, ancak çabalıyordu.Atletico Arda'yı hem vezir etti, hem rezil.Bakın takım oyunu sayesinde Falcao, Pizzi, Demichelis, Diego Costa, Filipe Luis, Jackson Martinez, Raul Jimenez, Alderwiereld, Raul Garcia ve daha bir çok isimi çok iyi paralara sattı.Peki bunlardan hangisi gerçekten gittiği takımda tutunabildi?

Arda Galatasaray taraftarının gözünde çok iyi bir oyuncuydu, ancak hiçbir zaman top class olamadı.Barcelona aldığında herkes reklam yıldızı diye dalga geçmedi mi?

Terim'i de son gidişinden beri sevmiyorum ama sen ki egon sayesinde milli takım hocasına karışabiliyorsan bir sıkıntı var demektir.

Sen ki egon yüzünden gazeteci dövebiliyorsan sıkıntılısın demektir.

Sen ki tanımadığın bir kadın Barcelona şehrini ziyaret etmek için geldiğinde, instagram'dan mesaj attığında, arabanla gidip alıp gezdirebiliyorsan sıkıntılısın demektir.(Arkadaşımın başına geldi)

Sen ki, bir ülkenin yurtdışındaki temsilcisi olarak videolar çekip, siyasete karışıyorsan, hem sıkıntılı, hem de medya maymunusun demektir.

Transfer konusunda yazdım, yine yazıyorum.

Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, gerekirse tükürdüğünü yalar, gelir Terim'in emri altında oynar.
    Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, gerekirse Terim'in yaptığı fedakarlığı yapar, maaşım 1905TL olsun der.
    Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın en büyük rakiplerinden birine transfer olmaz.

O yüzden kimse bana PARAGÖZ Arda Turan'ın iyi bir sporcu olduğunu, Galatasaray'ın adamı olduğunu söylemesin.

Sizin tavrınız esas saçma olan.Herşeye gözünüzü yumuyorsunuz, sesinizi çıkarmıyorsunuz.Bizim ise tek yaptığımız bu sözde ADAMın davranışlarının kabul edilemez olduğunu söylemek.

Ya yaşın küçük ya okuduğunu anlamamak gibi bir durumun var. Konuyu doğru düzgün oku sonra cevapla, ben Arda'yı savunmuyorum ve DİYORUM Kİ, taraftar Arda'nın döneceği sinyalini alır almaz gelmesin diye tepki gösterdi haklı olarak....Sonra ne oldu ? Arda gelmedi ve başka takıma yöneldi, şimdi başka takıma gitti diye tepki gösteriliyor diyorum. Anladın mı ? Tutarsız bir tepki oluşmuş durumda...

Yani adam gelecek diye sövüyorlar sonra gelmedi diye sövüyorlar ? Anladın mı...Ben buna tepki gösteriyorum.

Yazdıklarının konuyla pek alakası yok, genel olarak böylesin forumda ama yinede belirteyim ve düzelteyim istedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: G00

Para mevzusunda en baba örnek metin oktaydir. Yapilan teklife komikti diye söylemi var. Bunun üstüne kimsenin laf soylememesi lazım. Eğer bir takimi yürekten seviyorsa teklife bakmadan imza atacakti. Örnek wesley adam yatip 4.5m almak yerine direk sozlesmesini fesh edip gitti.

Siyasi konuda en son konusacak bir isimlerin başında gelirdi. Çünkü milli takim oyuncusu, her kesimden insan destekliyor. Sen çıkıp bir kesimin görüşünü belirtirsen karşıt görüşten olan herkes sana tavir alır.

Milli takima veda edersin o zaman ne yapiyorsan yap. Siyasetin en son gireceği yerlerden birisidir tribunler. Yarin statda birisinin başı bu olaydan yansa kim hesabini verecek?

Hocam konu Arda'yı eleştirme konusu değil, Arda ismini gören herkes onu eleştirerek olaya giriş yapıyor. :)

Benim tepki gösterdiğim olay ise şu; bu adam çok fazla hata yanlış yaptı ve Galatasaray'a gelmesin dedik, o da bu ortamı gördü ve gelmedi. Şuan herkes gelmedi diye tepki gösteriyor, alacağı parayı tartışıyor. Bunun üstünden Başakşehir'e bir ton laf ediliyor vs vs....

Galatasaray taraftarı ne istediğini bence bilmiyor yada birileri çok güzel yönlendiriyor. Arda'ya haddinden fazla tepki eleştiri oluyor ve adam ne yaparsa yapsın bu eleştiri yığını durmuyor.

Benim aklımın almadığı durum bu işte, madem sevilmiyor istenmiyor bırakın abi konuşmayı ? Neden hala Arda en çok konuştuğumuz adam ?

Şuan halihazırda hiç bir şey yapmıyor, Beşiktaşa değil Başakşehir'e gitti, ekstra laf sokmuyor laf atmıyor. Fakat hala yerden yere vuruyorlar.

Hocam arda kendi kendini antipatiklestirdi. Nasil diyecek olursan önce yazdığım olaylar, daha sonra prim kavgasi, turkiyeye gelirsem baska takimda oynamam muhabbeti ve gelisen olaylar insanlari ardadan soguttu.

Bir insan imajini kendi çizer. Ardada oyle yaptı.barca transferi öncesi guzel bir imaji vardı. Insanlar saygi duyuyordu. Transfer oldu kişiliği değişti resmen.

Taraftarda hakli eger sen turkiyede galatasaraydan baska takimda forma giymem dedikten sonra gelip basaksehirle anlaşırsan kusura bakmada seni o taraftar bir yerlere sokar. Atalarimiz bile buyuk lokma ye, buyuk laf söyleme demişler. Arda o sozu soylemese kimse dikkat etmezdi transferine vs.

• Bizim taraftar fazla duygusal bence o yüzden oluyor. Top oynamadan 3 milyon euro maaş alan Selçuk'un hesabına girip ''sen adamsın Arda gibi yapmadın'' falan yazıyorlar.
  • Acin adamin basin toplantisini izleyin

Mutluymus gibi yapiyor ama galatasaray sorusu soruldugunda yuz ifadesinden gozlerinden mutsuz oldugu aklinin galtasarayda oldugu belli.

Ardayi sevmem ama basaksehir olayinada kizmiyorum.turkiye disinda hicbir lig almaz ardayi burda da gs olmayinca mecburen basaksehire gitti.

Fb ye bjk ye gidermiydi bilemem olmamis olay yuzunden de adami suclayamam.

• Bugun istemedikleri selcuk basaksehire gitse yine kizarlar.

Selcuk bizde kotusun bizden git ama futbolu da birak kafasindalar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Arda Turan koruma ve yaşatma derneği kurun oldu olacak Neyin kafasını yaşıyorsunuz hala çözemiyorum.

Sen ülkenin en pahalı ve değerli oyuncusu olarak dünyanın en iyi 3 kulübünden birine gideceksin, sonra takıma alışman için 6 ay süren olacak ama başaramayacaksın.O kadar formsuzsun ki, takımdan Neymar gidecek, yeni alınan ve para basılan Dembele sakatlanacak, sol açıkta oynayacak adam bulamayan takım, ona rağmen seni o pozisyonda oynatmayacak.

Siz biliyorsunuz zaten herşeyi, Barcelona koçları ve hocası değil.Bu adamın ne kadar vasıfsız olduğunu görebilecek kadar emin olun zeki adamlar bunlar.Sözde sakatlığı aşırı ilişkiye girmeden kaynaklı, kasıkta oluşan bir rahatsızlık, iyice araştırın zaten görürsünüz

(Barcelona konusunu takip edenler bilir, her maçını izlerim takımın.Ancak bu arkadaşın takıma geldikten sonra kendini geliştirmek için hiçbir çaba gösterdiğini söyleyemem.Hatta üstüne bir çok maçta kritik hataları yüzünden ıslıklandı.Gidip Barcelona'da 3 gol attığı videoyu falan izleyin diyen olursa cidden çok gülerim.)

Atletico'da oynarken, takıma uyum sağladı, koşmuyordu yine doğrudur, ancak çabalıyordu.Atletico Arda'yı hem vezir etti, hem rezil.Bakın takım oyunu sayesinde Falcao, Pizzi, Demichelis, Diego Costa, Filipe Luis, Jackson Martinez, Raul Jimenez, Alderwiereld, Raul Garcia ve daha bir çok isimi çok iyi paralara sattı.Peki bunlardan hangisi gerçekten gittiği takımda tutunabildi?

Arda Galatasaray taraftarının gözünde çok iyi bir oyuncuydu, ancak hiçbir zaman top class olamadı.Barcelona aldığında herkes reklam yıldızı diye dalga geçmedi mi?

Terim'i de son gidişinden beri sevmiyorum ama sen ki egon sayesinde milli takım hocasına karışabiliyorsan bir sıkıntı var demektir.

Sen ki egon yüzünden gazeteci dövebiliyorsan sıkıntılısın demektir.

Sen ki tanımadığın bir kadın Barcelona şehrini ziyaret etmek için geldiğinde, instagram'dan mesaj attığında, arabanla gidip alıp gezdirebiliyorsan sıkıntılısın demektir.(Arkadaşımın başına geldi)

Sen ki, bir ülkenin yurtdışındaki temsilcisi olarak videolar çekip, siyasete karışıyorsan, hem sıkıntılı, hem de medya maymunusun demektir.

Transfer konusunda yazdım, yine yazıyorum.

Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, gerekirse tükürdüğünü yalar, gelir Terim'in emri altında oynar.
    Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, gerekirse Terim'in yaptığı fedakarlığı yapar, maaşım 1905TL olsun der.
    Hayatını sözde Galatasaray'a adayan bir adam, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın en büyük rakiplerinden birine transfer olmaz.

O yüzden kimse bana PARAGÖZ Arda Turan'ın iyi bir sporcu olduğunu, Galatasaray'ın adamı olduğunu söylemesin.

Sizin tavrınız esas saçma olan.Herşeye gözünüzü yumuyorsunuz, sesinizi çıkarmıyorsunuz.Bizim ise tek yaptığımız bu sözde ADAMın davranışlarının kabul edilemez olduğunu söylemek.

Ya yaşın küçük ya okuduğunu anlamamak gibi bir durumun var. Konuyu doğru düzgün oku sonra cevapla, ben Arda'yı savunmuyorum ve DİYORUM Kİ, taraftar Arda'nın döneceği sinyalini alır almaz gelmesin diye tepki gösterdi haklı olarak....Sonra ne oldu ? Arda gelmedi ve başka takıma yöneldi, şimdi başka takıma gitti diye tepki gösteriliyor diyorum. Anladın mı ? Tutarsız bir tepki oluşmuş durumda...

Yani adam gelecek diye sövüyorlar sonra gelmedi diye sövüyorlar ? Anladın mı...Ben buna tepki gösteriyorum.

Yazdıklarının konuyla pek alakası yok, genel olarak böylesin forumda ama yinede belirteyim ve düzelteyim istedim :)

Bak yukarıda birine daha yazdım, sana da yazayım.

Okuduğumu net olarak anlıyorum, yazdıklarımın da farkındayım.Sana bizzat mention mı attım da alındın? Diğer yorumlar hakkında yorum yaptım belki de.

Yaş konusunda gelirsek, profilimde adım soyadım ve yaşım yazıyor.Yani kimseden bir şey gizleme gayesinde değilim, ayrıca küçük olarak nitelendirelemeyecek kadar yaşım da var merak etme.

Konuya gelirsek, özetlersem anlayacaksın tahminimce.Para için gelmeseydi, şan şöhret, medya için gelmeseydi, başka ülkeye gider paşalar gibi de oynardı.Teklif gelmedi saçmalıklarını geçin, daha önce de söyledim yine söylüyorum: Sizden çok daha fazla Barcelona hakkında bilgiye sahibim.

Birilerini aşşağılayarak fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmaktan vazgeçin derim, zeka seviyesi sizden düşük insanlar konusunda başarılı olabilirsiniz ancak sizden zeki insanlardan alacağınız cevaplar sizi rencide edebilir.

• quote:

quote:

quote:

Para mevzusunda en baba örnek metin oktaydir. Yapilan teklife komikti diye söylemi var. Bunun üstüne kimsenin laf soylememesi lazım. Eğer bir takimi yürekten seviyorsa teklife bakmadan imza atacakti. Örnek wesley adam yatip 4.5m almak yerine direk sozlesmesini fesh edip gitti.

Siyasi konuda en son konusacak bir isimlerin başında gelirdi. Çünkü milli takim oyuncusu, her kesimden insan destekliyor. Sen çıkıp bir kesimin görüşünü belirtirsen karşıt görüşten olan herkes sana tavir alır.

Milli takima veda edersin o zaman ne yapiyorsan yap. Siyasetin en son gireceği yerlerden birisidir tribunler. Yarin statda birisinin başı bu olaydan yansa kim hesabini verecek?

Hocam konu Arda'yı eleştirme konusu değil, Arda ismini gören herkes onu eleştirerek olaya giriş yapıyor. :)

Benim tepki gösterdiğim olay ise şu; bu adam çok fazla hata yanlış yaptı ve Galatasaray'a gelmesin dedik, o da bu ortamı gördü ve gelmedi. Şuan herkes gelmedi diye tepki gösteriyor, alacağı parayı tartışıyor. Bunun üstünden Başakşehir'e bir ton laf ediliyor vs vs....

Galatasaray taraftarı ne istediğini bence bilmiyor yada birileri çok güzel yönlendiriyor. Arda'ya haddinden fazla tepki eleştiri oluyor ve adam ne yaparsa yapsın bu eleştiri yığını durmuyor.

Benim aklımın almadığı durum bu işte, madem sevilmiyor istenmiyor bırakın abi konuşmayı ? Neden hala Arda en çok konuştuğumuz adam ?

Şuan halihazırda hiç bir şey yapmıyor, Beşiktaşa değil Başakşehir'e gitti, ekstra laf sokmuyor laf atmıyor. Fakat hala yerden yere vuruyorlar.

Hocam arda kendi kendini antipatiklestirdi. Nasil diyecek olursan önce yazdığım olaylar, daha sonra prim kavgasi, turkiyeye gelirsem baska takimda oynamam muhabbeti ve gelisen olaylar insanlari ardadan soguttu.

Bir insan imajini kendi çizer. Ardada oyle yaptı.barca transferi öncesi guzel bir imaji vardı. Insanlar saygi duyuyordu. Transfer oldu kişiliği değişti resmen.

Taraftarda hakli eger sen turkiyede galatasaraydan baska takimda forma giymem dedikten sonra gelip basaksehirle anlaşırsan kusura bakmada seni o taraftar bir yerlere sokar. Atalarimiz bile buyuk lokma ye, buyuk laf söyleme demişler. Arda o sozu soylemese kimse dikkat etmezdi transferine vs.

Hocam son paragrafta acayip tutarsız bir durum oluyor :) Bakın sizde istemiyorsunuz bende ve diğer taraftarlarda, fakat neden Galatasaray'a gelmedi diye tepki verince bile haklı durumda oluyoruz :) Gözünüzü seveyim, akıl tutulması mı yaşıyoruz hepimiz...

Galatasaray'a gelmek istedi zaten bu adam, taraftar istemedi. Sonuç olarak ya Başakşehir'e gelecekti ya sezon sonu daha beter bir yere transfer olacaktı. Dahada kötüsü kariyeri bitebilirdi. Şimdi adam ne yapmalıydı ? :)

Galatasaray dışında başka takımda oynamam diyor, fakat Galatasaray en ufak kıpırtı göstermedi almak için taraftarda zaten istemedi. Bu ortamda başka alternatifi kalmadı.

Bizim amacımız gelmemesi yönündeydi ve gelmedi. Mevzunun bizim için bitmesi gerek...Gelmesin diye laf eden tayfa bu sefer gelmedi diye laf ediyor ?

Taraftar tutarsızlık yapıyor, fakat aynı tutarsızlığı Arda yapınca coşuyoruz mangalda kül bırakmıyoruz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Bugun istemedikleri selcuk basaksehire gitse yine kizarlar.

Selcuk bizde kotusun bizden git ama futbolu da birak kafasindalar

Demek istediğim kafa bu işte :) Ya benimsin ya karatoprağın kafası, Arda bize gelmesin fakat başka bir yere de gitmesin :)

Bakın Beşiktaş'a Fenerbahçe'ye gitse yine kızsınlar ona bile lafım yok. Fakat adam olabilecek en nötr kulübe gitti üstüne niye oraya gitti lafı yapılıyor :)
  • ben de istemezdim gelmesini ama gelseydi bize ilk maçtan unuturduk her şeyi sahip çıkardı taraftar arda'ya başakşehir değil de sadece fener ilgilenseydi fener'e gitmek zorunda kalacaktı ne güzel galatasaraylılık yav şampiyonluk yolundaki rakibimize gittiyse galatasaraylıyım demeyecek bu kadar basit
  • Barcelona'dan Başakşehir'e bir başarı hikayesi... Tarihi bile olmayan bir takıma...

Barcelona'ya gitti Arda ve futbol dışında ne varsa hepsine müdahil oldu.

1-) Katalonya takımında oynamasına rağmen, işinin siyaset olmamasına rağmen siyasi mesajlar verip durdu, son derece gereksiz yere oraları da gerdi.

2-) İşi futbol oynamak olmasına rağmen instagram'da işsiz gibi milletle didişti durdu.

3-) Her ne sebeple olursa olsun babası belki de dedesi yaşında bir gazeteci darp etti.

Marca gazetesi " Arda'nın batışı " diye haber yapmış. Demek ki sadece bizler değil işi bilen İspanyollar da bu adamdan zaten umudunu kesmişler. Benim anlamadığım tamam Arda öyle süpersonik bir oyuncu değildi fakat nasıl oldu da böyle son hız düşüşe geçti anlamadım şahsen. Sözleşme imzalarken bir de mutluymuş gibi pozlar falan veriyor. Koskoca Barcelona kulübü 1 euro bile kar edemeyecek sanırım Arda'dan.

Eh 2 sezon boyunca bildiğin yata yata büyümüş bir Arda ancak Türkiye Süper Lig gibi 30 metre de topun oynandığı bir lige gelebilirdi sanırım...

Yazık.

Buyurun haberin orjinal linki burada, isteyen okusun.
    http://www.marca.com/en/football/barcelona/2018/01/16/5a5de748ca4741471c8b462c.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 16 Ocak 2018; 18:32:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.