Şimdi Ara

Arda Turan konusunda taraftarın saçma tavrı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siyasi görüşü kimseyi ilgilendirmez ..ki sorun degil ama tek sorun ettigim bir husus var ..barça'dan başaksehire nedir arkadaş .avrupada kal daha alt seviyede oyna .biraz form tuttumu her zaman iyi takimlarda oynar .

Ama tr de medya başta bir cok kisi arda'yi yer .sezon sonuda avrupaya gider..zaten avrupaya donmek istiyorum dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda Turan konusunda taraftarın saçma tavrı !
  • Benim umrumda bile değil bizi çok sevseydi Terim'den özür dileyip gelirdi o yüzden geçsin o mevzuları yanar döner adamları tınlamayacaksın Futbol camiasıda siyaset camiasına benziyor yapmam diyen adamlar 1 sene sonra aynı şeyleri yapıyor boşverin ve GS'nin şampiyonluğuna odaklanalım.

• Arda'yı hiç sevmem Beşiktaş'a da gelmesini istemedim ama Gs taraftarını anlamak mümkün değil.Arkadaş milli takım için sizi Satan Fatih Terim'e kollarınızı açıyorsunuz ama hem Gs'a gelmesin dediğiniz adam Bjk ya da Fb'ye değil Başakşehir'e gitti diye adama sövüyorsunuz.Gs teklif yaptı mı sanıyorsunuz?Fatih Terim geldiği gün Gs kapısı kapanmıştı.Eee kimse de Arda'yı istemiyor Barcelona'da oynatmıyor.Ne yapacaktı bu çocuk?Siz olsanız ne yapardınız?Hadi tepki gösterenler çıksın açıklasın gerçekten merak ediyorum.Onlar olsa ne yapardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Sacma sacma konusmayin birader. Ne yönetim Arda'yi istiyor, ne Fatih Terim istiyor, ne de taraftar istiyor. Adamin profosyonel kontrati var. Durup duruken Galatasaray antremanina gelip ben sizde oynayacagim falan mi diyecek? Barcelona'dan her yil 8 milyon Euro garanti ücret aliyor zaten. Oynasa da aliyor, yatsa da aliyor. Bu transferin paragözlükle ne alakasi var? Belli ki futbol oynamak istiyor. Tek teklif de Basaksehir'den geldi. Daha neyin derdindesiniz anlamadim.

Kariyerini elestirmek de sacma. Barca'ya Real'e gidip de tutunamayan onlarca büyük futbolcu var. Tek tek saydirma simdi. Taptiginiz Hagi ikisinde de tutunamadi. Dünyanin en iyi kalecilerinden biriyken Rüstü tutunamadi. Hakan Sükür, Emre, Okan, Ümit Davala Italya'nin devlerinde tutunamadi. Tugay ve Nihat elit kulüplere transfer bile olamadi.Mesela Cenk Tosun'a bakalim. Adam Everton'da tutunma mücadelesi verecek. Harikalar yaratmadikca A. Madrid seviyesinde bir takima transferi zor. Hadi mucize oldu gitti diyelim. Orada da uzun süre üst düzey futbol oynayacak ki Barcelona alsin. 27 yasinda olduguna göre ihtimaller dahilinde bile degil.

2 seferdir alıntılıyorsunuz, daha girerken falsolu cümleler kullanıyorsunuz.Sırf bu sebepten bile cevap almamayı hak ediyorsunuz.

Karşınızda kankanız, arkadaşınız yok burada unutmayın, terbiye sınırlarını da aşmayın.Benim Türkçe dilbilgimi sorgulamak da size kalmadı.

Forumda cidden sizin gibiler çok fazla sayıda bu aralar.

Burası bir forum ve isteyen istediği yorumu yapar, hoşunuza gitmiyorsa görmezden gelirsiniz, ya da benim şuan yapacak olduğum gibi bloklarsınız.

Mesaj yazmissin cevabini da alacaksin. Forum burasi. Hosuna gitmiyorsa sen blokla arkadas.

• quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Arda'yı hiç sevmem Beşiktaş'a da gelmesini istemedim ama Gs taraftarını anlamak mümkün değil.Arkadaş milli takım için sizi Satan Fatih Terim'e kollarınızı açıyorsunuz ama hem Gs'a gelmesin dediğiniz adam Bjk ya da Fb'ye değil Başakşehir'e gitti diye adama sövüyorsunuz.Gs teklif yaptı mı sanıyorsunuz?Fatih Terim geldiği gün Gs kapısı kapanmıştı.Eee kimse de Arda'yı istemiyor Barcelona'da oynatmıyor.Ne yapacaktı bu çocuk?Siz olsanız ne yapardınız?Hadi tepki gösterenler çıksın açıklasın gerçekten merak ediyorum.Onlar olsa ne yapardı?

Kesinlikle katiliyorum. Yönetim istemedi. FT'nin zaten son isteyecegi oyuncu. Taraftarin da %90'i istemiyordu. Ben de istemezdim gelmesini. Bu durumda Arda'yi suclamaktan sacma bir sey yok. Adam oturdugu yerden zaten yilda 8 milyon götürüyor. Sadece para umrunda olsa Barcelona'dan bir adim disari atmaz. Torunlarinin hayati bile garanti altinda.

Belli ki futbol oynamak istiyor. Bunu da dünya üzerinde yapabilecegi tek kulüp Basaksehir. Evet dünya üzerinde. Cünkü kimse Arda'ya o maaslari vermez. Veremez. Vermedi de zaten. Ancak devlet destekli Basaksehir Arda'ya torpil gecti. Ne yapsin adam? Tabii ki gidecek. Sonucta FB'ye ya da BJK'ye gitmedi. Hain denecek bir durum da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Çok boş konuşan bir arkadaştır kendisi. Boş yaptığı gün yüzüne çıktığı için tabi ki'De taraftar sallayacak ! Zaten önceden eleştiren kesim (bende dahil) için bir şey değişmedi ama sizin anlayamadığınız şu nokta var; Biz eleştirirken bize karşı ardayı savunanlar gerçek yüzünü gördüğü için hayal kırıklığı ve öfke ile birlikte aşırı dozda tepki veriyorlar ve bence de haklılar. Çünkü arda hepsinin en hassas duygularıyla Galatasaraylılıkla hepsini kandırdı uyuttu... Eğer o malum lafı diyorsan arkasında duracaksın, tıpkı adını ağzına almaktan çekinmediğin Galatasaray efsaneleri gibi sözünün eri olacaksın..

Çok net söylüyorum arda yerinde şu ülkenin yarısı olsa Türkiye'ye falan geri dönmez, ya o takımın bir parçası olmak için yırtınır yada yan gelip yatar maaşını almaya devam eder ama en son tercih olan Türkiye'de Galatasaray dışı bir takıma transfer olmayı kabul etmez.

Edit:İmla

Yahu hocam adamın kariyeri bitme noktasına gelmiş, neredeyse alternatifi kalmamış. Galatasaray haberleri çıktığında kimse gelmesini istemedi, buna bende dahilim ve adam bize gelmedi. Bu noktada Galatasaray taraftarının konuyu kapatması gerek...

Hala neden Türkiye'ye geldi, neden başakşehire geldi vs vs konuşuyoruz. Çünkü başka gidecek yeri kalmadı. Galatasaray istemeden, kapısına mı dayanacaktı ? Kim yapar bu saçma davranışı ? Adam gelmek için her şeyi yaptı zaten ve taraftar istemedi. Fakat taraftar öyle bir kafaya giriyor ki, Arda her şeyini feda etsin ama Galatasaray'a ters düşmesin...

Bu diyen tarafın büyük çoğunluğu bitane kombine almaz, forma zor alır vs vs :)

İşte yanıldığınız nokta şu, dediğim gibi gelsin diyende var gelmesin diyende. Gelsin diyenler başakşehir'e gitti diye tabi ki de tepki gösterecek bundan doğal bir şey yok.

Benim gibi gelmesin diyenlerde o malum sözü söyleyip taraftara yalan söylediği için başakşehire gitti diye tepki gösterecek bu çok doğal. Tabi bizim tepkimiz niye bize gelmeyip onlara gitti diye değil o lafı söyleyip de başakşehire gitti diye. Şimdi yine söylüyorum adamım ben delikanlıyım yok Metin Oktay yok kaptanım ayağı çekip oraya gidiyorsa adam falan değil çok açık ve net söylüyorum.

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Kimmis o gelsin deyip de Basaksehir'e gittigi diye tepki gösteren? Daha bir tanesine bile rastalamadim da.

Arda'yi isteyen adam (eger gerizekali degilse) herhalde Arda'yi degil onu istemeyen ve teklif dahi yapmayan GS yönetimini elestirir.

Mantiksiz mantiksiz konusmayin.
  • Tayyip'in yalaması olan adam GALATASARAY formasını giyemez.
  • Galatasaray taraftarı üzerinden adamı akliyorlar başka hiçbir şey degil. Neymiş Galatasaray istemediği için kariyeri adına başka kulübe gitmiş. Değil Galatasaray taraftarda zaten gelmemesini istiyordu. Takımın ritmini bozacak, yenicerilik yapacak bir karakter kendisi. Neden isteyelim ki? Valla basakşehir'e gitmesi çok isabet oldu yamayamadilar bize şu görgüsüz herifi aklamak için paso ısmarlama haber.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Galatasaray taraftarı üzerinden adamı akliyorlar başka hiçbir şey degil. Neymiş Galatasaray istemediği için kariyeri adına başka kulübe gitmiş. Değil Galatasaray taraftarda zaten gelmemesini istiyordu. Takımın ritmini bozacak, yenicerilik yapacak bir karakter kendisi. Neden isteyelim ki? Valla basakşehir'e gitmesi çok isabet oldu yamayamadilar bize şu görgüsüz herifi aklamak için paso ısmarlama haber.

Hocam ben niye istemedik niye gelmedi demiyorum, bugünün şartlarında zaten Arda bize yarardan çok zarar verirdi. Ben dahil çoğu taraftar istemedi.

Benim anlamadığım nokta, bize gelmedi diye triplenen söven taraftar bakış açısı :) Hem istenmiyor hem başka takıma gitti diye kızılıyor. Gelmedi ve bizim için en güzeli oldu diyelim kapansın konu...Fakat taraftar doymuyor :)

• quote:

quote:

Galatasaray taraftarı üzerinden adamı akliyorlar başka hiçbir şey degil. Neymiş Galatasaray istemediği için kariyeri adına başka kulübe gitmiş. Değil Galatasaray taraftarda zaten gelmemesini istiyordu. Takımın ritmini bozacak, yenicerilik yapacak bir karakter kendisi. Neden isteyelim ki? Valla basakşehir'e gitmesi çok isabet oldu yamayamadilar bize şu görgüsüz herifi aklamak için paso ısmarlama haber.

Hocam ben niye istemedik niye gelmedi demiyorum, bugünün şartlarında zaten Arda bize yarardan çok zarar verirdi. Ben dahil çoğu taraftar istemedi.

Benim anlamadığım nokta, bize gelmedi diye triplenen söven taraftar bakış açısı :) Hem istenmiyor hem başka takıma gitti diye kızılıyor. Gelmedi ve bizim için en güzeli oldu diyelim kapansın konu...Fakat taraftar doymuyor :)

Fatih Terim geldikten sonra Arda'yi isteyen taraftar yoktu ki zaten. Neymis Arda'yi isteyenler Basaksehir'i secti diye ona tepki gösteriyorlarmis. Öyle bir taraftar yok ki. Ne sosyal medyada var ne sokakta var. Arda'ya saldirmaktan baska isi gücü olmayanlarin uydurdugu bir iddia.

Aynen 2011-2012 sezonunun basinda oldugu gibi iki yüzlülük yapiyorlar. O dönemde Arda defolsun gitsin diye cigirtkanlik yapanlar, Arda A.Madrid'e satilinca "Galatasaray'i satti" diye saldirmisti. Zamaninda bu dönek tipleri desifre etmistim. Artik buralara ugrayamiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverlate -- 17 Ocak 2018; 14:12:59 >

• quote:

quote:

quote:

Fatih Terim geldikten sonra Arda'yi isteyen taraftar yoktu ki zaten. Neymis Arda'yi isteyenler Basaksehir'i secti diye ona tepki gösteriyorlarmis. Öyle bir taraftar yok ki. Ne sosyal medyada var ne sokakta var. Arda'ya saldirmaktan baska isi gücü olmayanlarin uydurdugu bir iddia.

Aynen 2011-2012 sezonunun basinda oldugu gibi iki yüzlülük yapiyorlar. O dönemde Arda defolsun gitsin diye cigirtkanlik yapanlar, Arda A.Madrid'e satilinca "Galatasaray'i satti" diye saldirmisti. Zamaninda bu dönek tipleri desifre etmistim. Artik buralara ugrayamiyorlar.

Hocam sen benim bastığım damarı görüyorsun :) Aynı kişilerden bahsediyoruz, fakat son dönemlerdeki sosyal medya gücü bu iki yüzlü taraftarı güçlü gösteriyor. Televizyon gazete basını bile bunlardan yola çıkıyor.

Bu kitle nereye çekerseniz oraya gidiyor ve bilinçli filanda değil...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sen benim bastığım damarı görüyorsun :) Aynı kişilerden bahsediyoruz, fakat son dönemlerdeki sosyal medya gücü bu iki yüzlü taraftarı güçlü gösteriyor. Televizyon gazete basını bile bunlardan yola çıkıyor.

Mesela bir örnek:

"26 Nisan 2010 08:37:07 - iARDAs
    Bu adamdan GS'ye fayda gelmez artık. Kendi suçu. Sağa sola laf atmayı bıraksın. Son zamanlarda basın kuruluşlarına verdiği demeç performansı, saha içi performansından çok daha iyi. Bu yüzden ben hem GS hem Arda adına Arda Turan'ın kesinlikle gitmesi taraftarıyım"

"14 Haziran 2017 12:32:13 - iARDAs
    En kötü sezonundan sonra yenilenme ye girip şaha kalkacakken kaçtı. En kötü sezonun ARDINDAN takımı bıraktı."

Daha bir sürü var bunlardan. Dün neyse bugünde o hepsi.

• siyasi çıkışları..
    terime diklenmesi..
    gazetei dövmesi..
    kendi sonunu kendi hazırladı.
    barça gibi klüpten başakşehire indi.Orda da futbolu bıraksın.
  • Kendi dusuncemi soyluyim. Benim Arda’nin topculuguna lafim yok cok begeniyorum. Saglam oyuncu. Ama Galatasaray’a gelmesini istemedim cunku topculugu kadar karakteri saglam degil. Bize gelse ortaligi karistirmasindan, takim ici duzeni bozmasindan ve en kotusu yaptigi kotu hareketler yuzunden Galatasaray camiasina zarar vermesinden korktum. Biliyosunuz cok medyatik kendisi ve hic bir olayda “Ben napiyorum biraz kendimi cekmeliyim insanlar yanlis dusunur.” diye dusunmedi. Her adiminda her hareketinde daha beter bi karaktere burundu. Bunu ustundeki negatif baskidan yapmis olabilir eyvallah ama durmasi gerektigini toplanmasi gerektigini anlamadi yapmadi. Ve insanlarin gozunde kotu bi imaj olusturdu ki hakliyizda.

Isin ozeti futbol anlaminda cok sey katardi eyvallah ama karakter kisilik anlaminda verecegi zararlar daha buyuk olurdu hem bize zarar verirdi hem kendine. Ben gibi bi cok Galatasaray taraftarida oyle dusunuyodur. Forumlardaki, sozluklerdeki taraftarlari ben camialarla veya tum taraftarla ayni kefeye koymuyorum cunku burda agzi olan konusuyo.

Allah carsisini pazar etsin insallah kendini toplar; hem futbol anlaminda hem karakter anlaminda bizi utandirir. Soylenecek tek sey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeorgeTheBest -- 17 Ocak 2018; 23:52:11 >

• Başakşehir'in lisanslı futbolcusu işte. Ötesi yok. Fazlası eksiği yok benim gözümde :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela bir örnek:

"26 Nisan 2010 08:37:07 - iARDAs
    Bu adamdan GS'ye fayda gelmez artık. Kendi suçu. Sağa sola laf atmayı bıraksın. Son zamanlarda basın kuruluşlarına verdiği demeç performansı, saha içi performansından çok daha iyi. Bu yüzden ben hem GS hem Arda adına Arda Turan'ın kesinlikle gitmesi taraftarıyım"

"14 Haziran 2017 12:32:13 - iARDAs
    En kötü sezonundan sonra yenilenme ye girip şaha kalkacakken kaçtı. En kötü sezonun ARDINDAN takımı bıraktı."

Daha bir sürü var bunlardan. Dün neyse bugünde o hepsi.

vaziyet alın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.