Şimdi Ara

Yanlış zamanda gelen doğru Adam ROBERTO MANCİNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba şu an ki kadro elinde olsa ne yapardı ? Yanlış zamanda gelen doğru Adam ROBERTO MANCİNİ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kurumsal bir seviye başka seviyeler bunlar şimdiki çapsızla kıyaslanamaz bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine bir şey yapamazdı. İtalyanlar taktik,teknik bilen adam. Bizim ligte ya Allah bismilah futbolu oynanıyor. Bizim taraftar taktik maktik istemez. Örneğin 60'da adana demir ile içeride 0-0 gidiyorsan taraftarda ıslıklamalar başlar taktiğe asla sadık kalınsın istemez.

• -RAUL kullanıcısına yanıt

çok doğru türk seyircisi ön sevişme yapmadan direkt işi bitirmek istiyor

• Mancini biz de başarısız değildi, sadece malum takıma 2011 sürecinden sonra bir hediye vermek istediler ve bizi ekarte ettiler.

Devlet bankası dolandıran Demirörgü gidip FT'nin evini basıp bizim önümüzü kesti, o dönem 90+3 uzatma bile dünya futbolunda uzunken, 90+6, 90+7 icat edilip malum takıma 5-6 maç o şekilde kazandırdılar vs... vs...

• -RAUL kullanıcısına yanıt

aslında mancini tam olarak öyle değildi

iç sahayı zaten çözmüştü bam güm iyiydik

avrupa zaten ortada

ztk desen alındı

en büyük sıkıntısı deplasmanda 1 puan cepte dursun 3 ü öyle alalım kafasından bir çıkamadı

ekstra kaos ortamı vs ayrı, içeri atılanların dışarı çıkıp tekrar yaptıkları vs

en büyük kazığı drogba attı kontrat alamayınca direkt sattı sezonu ve chelsea turunu

ayrıca çok aradım bulamadım burak umut un kale ağzından kaçırdıklarının 2 videosu vardı salako editli aslında yeterince pozisyonda buluyorduk

kalsaydı 2.sezon çok rahat şampiyonluk görürdü bizde

• Yanlış zaman diye birşey yok.Mancini Galatasarayda başarılı olmuştur.Yönetim ve taraftar yüzünden takımdan ayrılmak zorunda kalmıştır.Yarın gelse bu beceriksiz yönetim ve şıpsevdi taraftar arkasında durmaz hocanın.Mancini Galatasaraya gelmiş en başarılı yabancı hocalardan biridir.Diğer ikiside Gerets ve Derwall dir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir halt yapamazdı kusura bakmayın. O devirleri de canlı canlı izledik. 10 numara turnuva teknik direktörüdür ama uzun soluklu kadro emanet edilmez. Deplasmanda iki galibiyet alamadık ki o iki galibiyeti alsaydık 2024te 5.yıldız cepteydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.