Galaxy s3'den bahsediyorsanız 1600tl gibi bir fiyatla satılıyordu çıktığında. 900 tl değil belki ama amiral gemisi bir telefon 1600tl idi evet. Şuan benzer bir telefon minimum 6-7 bin tl. Kimin geliri 4-5 kat arttı ki? |
Apple Türkiye'den iPhone, iPad, Mac ve diğer ürünlere zam! İşte yeni fiyatlar (6. sayfa)
-
-
sadece apple değil ki iğneden ipliğe her şeye zam geliyor.
-
Iyi de aynısını Tayyip Erdogan vatandaşa demişti. Demek ki suç değil.
akpyehayiryoutubeAnanı da al git | Artistlik yapma lanhttps://www.youtube.com/watch?v=5FiYmRkgr90&feature=youtu.be
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu paraya gidin taklacı güvercin alın
-
normal de de alamıyorduk şimdi de alamıyoruz
-
"Yeni normal" falan değil, bildiğin "normalleşme" kısmına geçmiş Apple. Dükkana maskesiz de alırlar mı acaba?
-
Bi iPhone hayalimiz var o da her gün imkansızlaşıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam değildir, TL'nin değerine göre yeniden fiyatlarda düzenleme yapmışlardır.
TL'yi güçlü yapın, doları 5 liranın altında uzun süre tutun fiyat düşer. TL değer kaybettikçe, dolar (ve diğer çoğu ülke parası) bizim paraya göre değerli kaldıkça yine fiyatları TL olarak artar iPhone'ların.
Dün bazı ürünlerin "vergi oranlarının" arttırılmasına düzenleme deyince buna zam demek ayıp oldu..
*sana bana göre tabi ki "zam"
Ben dünkü haberleri anımsayınca böyle yazmak istedim.
-
Arabistan üzeri almıştım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
iPhone 7 plus 5700 olmuşwww.vatanbilgisayar.comiPhone 7 Plus fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, iphone 7 plus en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.https://www.vatanbilgisayar.com/iphone-7-plus-32-gb-akilli-telefon-gold.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir telefona 16350 TL vermek de ne biliyim... Mac Pro 52200 öeh be!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Temmuz 2020; 12:42:24 >
Her halk hakedildiği gibi yönetilir. Kim söylemişti unuttum ama gerçek bu.
-
Süper güç olmak bunu gerektirir
kardeşime 6900'e aldığımız ip11 bugün 8 bin tl lol valla güzel yatırım
-
Herkes hak ettigini yasar.
Türkiye inanılmaz pahalandı TL'nin değersizleştiği şu dönem de 2-3 yıldır iyice bunu herkes hissediyor alt kesim zaten karnım doysun yeter peşindeyken orta kesimin de işleri zor. Bu yılın başlarında İphone 4S den 8'e terfi etmiştim birde yanına taşınabirlik ve hafiflik olarak dizi-film izlemelik İpad Mini 5.nesil almıştım.
Elektronik ürünlere erişebilirlik çoğu kişi için hayal artık. Apple ürünlerini ne kadar sevsem de 2-3 yıl sonra yeni cihaz almayı düşündüğüm zaman kim bilir fiyatlar ne olur muamma.
-
ölücüler yüzünden sinirlenip sifir açilmamiş airpodsu önüme çikan ilk turkcell mağazasina sattim
1200 e
Açılın işkemden sallamayan, hesaplayan adam geldi.
Referans ürünümüz İphone 11 Pro Max 256 GB.
Ürünümüzün Türkiye fiyatı 14500 TL. ABD fiyatı ise 1250 dolar.
Ürünümüzün vergisiz fiyatını bulmalıyız elbette. Türkiye'de kolay zira kendileri 5300 liranın vergi olduğunu yazmış. 14500-5300=9200 TL. Güncel kurda 1342 dolar ediyor.
ABD vergi sistemi eyaletten eyalete değişiyor. 8-12 arası değiştiği için orta yolu bulalım % 10 vergi diyelim. Bu durumda ürünün ABD fiyatı vergi hariç 1136 dolar eder.
Bu durumda İphone Pro Max 256 GB;
Türkiye'de vergiler hariç 1342 dolar.
ABD'de vergiler hariç 1136 dolar.
1342-1136=206.
Yani Apple aynı telefondan Türkiye'de 206 dolar daha fazla kazanıyor. Demek ki sadece sevgili devletimiz değil fanlarının bağlılığına güvenen Apple'da ürün yerleştiriyor!
-
50 milyara macbook pro alamıyon lan. Ne hale geldi bu memleket?
Almayın diyen çok da neden alamıyorum diye soran yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X