Muhabbet Kuşu Kursak Mantarı
Arkadaşlar selam. Son 1.5 aydır muhabbet kuşum halsizlik kusma gibi şikayetler ile veterinere götürdüm. Kursak mantarı olduğunu belirtti ilaç verdi. 1.5 aydır ara ara bu ilaçları kullanıyorum ama bir faydasını göremedim. Trufculan ve mikostatin kullandım, son 1 haftadır ikisini karıştırıp kullanıyorum ama yok bir türlü geçmedi. Veterinere götürdüm tekrar farklı bir mantar türü olduğunu bunun biraz zor geçtiğini daha teşekküllü bir veterinere götürmemi istedi. Bende istanbul floryadaki kuş veterinerine götüreceğim cuma günü ama sizden de bilgi almak istedim. Bu şekilde olan muhabbet kuşuna farklı ilaç veya şifa olabilecek önerileri olan varsa iletmenizi rica ederim.
İyi forumlar.
Bilgisayar Fiyatları Hk.
Arkadaşlar selam. Pandemiden dolayı işe gidip gelebilmek için bir scooter motosiklet alacağım. Şuan kullandığım bilgisayarı satıp alacağım için parçaların ücretlerini öğrenmem gerekiyor. Uzun zamandır çok fazla bilgisayar parçalarını fiyatlarını kontrol etmediğim için ne kadar bir ücretten parçaları satabilirim. Yardımcı olmanızı rica ederim.
Bütün parçaların kutusu faturası kitapçıkları duruyor. Çoğu parça kasım 2019'da satın alındı.
Ekran Kartı: Asus Rog Strix rx 590.
İşlemci: Ryzen 5 5600x (2020 aralıkta alındı)
Anakart: Asus Tuf gaming b550m wifi modeli (aralık 2020 alındı)
Harddisk: segate 3.5 1 tb barracuda st1000dm010
Ssd: Samsung evo 860 m2 500 gb
Ssd: Crucial 500 gb ssd ct500mx (aralık 2020 alındı)
ssd: adata su630 240 gb
ram: XPG 8GB Gammix D10 Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single (2 adet)
ekran: aoc 24g2w1g4 144 hz 1ms
İşletim sistemi: Microsoft Windows 10 Home 64Bit Türkçe Oem
Kasa: COOLER MASTER MasterBox MB511 600W Kırmızı Led Fan
Oyunlar oynadım ama hani çok zorlayacak bir oyunda pek oynamadım. Genellikle fm,ets,fıfa,csgo gibi oyunlar oynadım. Ekran kartı ile madencilik vs yapmadım beceremem içindeki parçaları bile sökemeyen bir insanım :) Elimdeki ürünü toplu olarak veya tek tek kaça satabilirim ?
Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim.
Bilgisayar Donması Hk.
Arkadaşlar merhaba.
Benim ekran kartım asus rog strix rx590. Radeonun son 2 güncellemesini kurduktan beri herhangi bir oyundayken alt tab yaptığımda ekran 1 dakika boyunca donuyor. 1 dakika içerisinde siyah ekran verip bağlantı bulunamadı yazısı çıkıp yazılım hatası uyarısı verip düzeliyor. Yazılımı kaldırdım 0dan tekrar kurdum ama gene aynı işlemler oluyo ama bu sefer yazılım hatası yazısı çıkmıyor ekranda. Fpsde düşme vs yaşamıyorum ama bu donmalar can sıkıcı bir hale gelmeye başladı. Özellikle cs,lol gibi oyunlarda bu durumu yaşıyorum. Format mı atmam gerekiyo yada ekran kartındamı bir problem olabilir ?
Yardımcı olmanızı rica ederim.
Teşekkürler.
2600den 3600'e geçme önerisi
Arkadaşlar merhaba,
Bende şuan ryzen 5 2600 var. İşlemci ve anakartımdan memnun değilim. Anakart olarak gigabyte b450m s2h var. Anakartımıda değiştiricem. 3600'e geçmelimiyim yoksa biraz daha bekle paranı biriktir farklı bir işlemci mi al dersiniz ?
Fikrinizi almak istiyorum dostlarım :)
Anakart konusunda da önerebileceğiniz ileride ekran kartımıda değiştireceğim yeni yılın ortalarına doğru anakart önerilerinize de açığım.
Şimdiden teşekkür ederim
Yardım
|
Kilo vermek için bisiklet
|
PC toplama seferberliği :)
|
Pc toplama için tavsiye
|
Seat leon mk2
|
uygulama güncelleme
|
Meslek: Müşteri Destek Uzmanı
Ryzen 5 5600x - Asus Rog strix rx 590 - 2x8 XPG 8GB Gammix - SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm Sata - Samsung 860 EVO 500GB SSD, SATA M.2 - Crucial 480GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD - AOC 24 inc 24G2U - ASUS TUF GAMING B550-PLUS |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 363
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 8.360 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 194 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic