Şimdi Ara

Apple Türkiye'den iPhone 14 fiyatlarına zam! İşte yeni fiyatlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
11.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saniyesinde hiç beklemiyorlar affetmiyorlar.
    2. El piyasayı hiç demiyorum bile

Apple Türkiye'den iPhone 14 fiyatlarına zam! İşte yeni fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyine yazık gül gibi ülke ve onlar iPhone 14 varsa bizim de vestelimiz var Apple Türkiye'den iPhone 14 fiyatlarına zam! İşte yeni fiyatlar 

• tgrlrgn kullanıcısına yanıt

100 bin tl olsun alan belli olsun alamayan belli olsun kafe de masaya iPhone 14 altında telefon çıkaranı vuruyorlar çok buyuk ihtiyaç değil mi ? ironi bir tarafa yurtdışı alırım daha iyi

• Dolar yerinde duruyor foşık Apple Zam yabıyor Dövlet el attım kayyum atanmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zengin işi artık telefon piyasasını bıraktım elimdeki cihaz gidesiye kadar devam, ne zaman tekler o zaman düşünürüz.🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16.01.2023 tarihinde aldığım iphone 14 pro max 256 gb derin mor cihazım satılıktır. Apple Türkiye'den iPhone 14 fiyatlarına zam! İşte yeni fiyatlar 

• tam net iki katı fiyat artmış abartısız iki katı

• Sadece 2k'cık mı? Bu zam değil, bu zamcık. Zam daha büyük olsaydı bunu Android telefonlar da takip ederdi, olmamış bu zam. Gerçi 300-500 Android modellerde de yapıştırırlar.

• ülkeyi rezil eden bir iktidar partisi ve halen oylarını arttırmayı başaramayan, adeta iktidar partisi için çalışan bir muhalefet var. biz napıcaz bilmiyorum... inanılmaz gerçekten... ve ısrarla bunları destekleyen bir kesim var bu ülkede...

• Çentikli telefona 50000 çeken tek firma Apple

• Her zaman söylüyorum apple eko sistem ürünleri ve ana kalemleri hep uçuk farklar ile daha pahalı. Daha para verip aldığım apple ürünü yok. Genelde şirket üzerinden geldiği için kullanıyorum ve her zaman para verip almam diyorum. !

Alana saygım sonsuz sadece fiyat politikasını Samsung gibi ülke şartlarına göre revize etmesini bekliyorum. Samsung bu konuda bende saygı uyandırıyor. Lansman ürünlerinde uçuk fiyatlar değil alınabilir fiyatlar ile giriş yapıyor.!

Not: Hiç bir markaya bağımlılığım yok. ihtiyaç performans fiyat kriterleri ile alışveriş yaparım

• canskru kullanıcısına yanıt

bunları destekleyenlere bende çok şaşırıyorum. adamın elinden ekmeğini alıyorlar adam hala bunların peşinden gidiyor. tam bir tez konusu.

• Samsung bölgesel fiyatlandırma yapıyor çünkü kimse daha ucuz diye Türkiye'ye gelip samsung almaz. Ama siz apple ürünlerine dünya fiyatının altında bir fiyatlama yaparsanız almancısı, arabı, rusyu, orta asyalısı kim gelirse türkiye'den apple ürünü almaya çalışır hatta bunun için bile gelir. Marka olmak, arzu edilmek, kalite algısı böyle bir şey. Bakın Samsung fiyatlarını konuşan var mı adam pahalı gelirse almaz ama Apple arzu ediliyor, lider teknoloji şirketi olarak görülüyor. Ayrıca 2.000 TL çok ufak bir zam Apple Türkiye çalışanları da maaş alıyor o adamlara verilen zamları ABD'liler mi ödeyecek.

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

Sorun bundan daha büyük.

Asıl sorun "ülkedeki 59 bin tl lik telefona para veren kişiler var".

Lan ne yapıyorsun nu telefonla? Nasa'yi mi hack yapacaksın? Atom mu parçalayacaksın? Ne yapacaksın yani de bu kadar para veriyorsun?

Bunu almayınca bi tarafın mı eksiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 18 Ocak 2023; 9:54:3 >
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt

Bölgesel fiyatlandırma???s23 ultra vergisi ile 45 bin TL oluyor neredeyse Apple ile aynı fiyat sadece biraz daha ucuz Samsung s23 ultra alsan 2 sene sonra satıp yeni modeli alıp üzerine koyman için 4 katı vermen lazım ve satması bile zor piyasaya çıktıktan 6 ay sonra da fiyatının düşmesi ayrı olay

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Yani kim ne yapsın Samsung bölgesel fiyatlamasını.

• Yabancı şirketlerin yerli yöneticileri neden bu kadar işbilmez acaba. Bir ürün grubuna zam yapıyorsan, yüzde usulü zam yaparsın. Eleman hepsine aynı zamı yapmış. Yetkili bir abi olsam bu zamı yapanı kovardım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam sizin alacağınız iphone'lar 60.000 TL'den başlasın o zaman. Bizim gibiler için ya vergiler düşürülsün ya da başka bi çözüm bulunsun. Ürünün fiyatı 1200 usd ise hadi 1300 usd olsun 1300x20=26000 TL olsun. 48 bin 50 bin olmasın ama. Alakasızlık burada... Kimse de gelip türkiyede de 1200 usd 1300 usd bandında satılan telefonu almak istemez merak etmeyin....

• Arkadaş siz önce gidinde Xiaomi 12 T Pro nasıl 24.000 TL oldu onu bir eleştirin, sonra Apple'a sıra gelsin. Zaten almayacağınız ya da alamayacağınız telefonun fiyatından size ne?

İki gün sonra yaparlar 12 T Pro'yu 30.000 TL, Redmi Note 11 Pro'yu 15.000 TL onları da alamamaya başlarsınız.

Konu zenginin malı, züğürdün çenesini de geçti. Millet marketten peynir alırken 3 kere düşünüyor artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Haklısın, peynir alırken 3 kere düşünüyor, hatta 4 kere düşünenler bile var.

Ama konu iPhone olunca düşünmüyor.

Gidiyor kredi çekiyor alıyor, kredi olmazsa yurtdışına gidip ordan alıp geliyor.

Sorun da bu zaten. Bazıları bunu görmezden gelince sorun yok sanıyor. Sorun hala orda, sadece sen görmüyorsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.