Şimdi Ara

Apple Türkiye'den iPhone 14 fiyatlarına zam! İşte yeni fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
11.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene 2012 yurtdisindan yeni gelmişim, ilk arabamı alacağım. Renault megane 3 dizel otomatik en full paketini aldım. 51 bin tl. Arkadaslar ya bu arabaya bu para verilir mi diye bana laf sokuyor. Sene oldu 2015 arabayı 50 bin tl ye sattım ve 110 bin tl ye, Nissan Qashqai'nin en ful ve en pahalı paketi olan dizel otomatik platinum premium pack aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ülkede 59 bine telefon satılıyo

• Memlekette fanboy çok maalesef rahmetli Jobs un kızı bile dalga geçti bunla ama tutuyor işte alan oluncada bizim gibi ülkelerde kur bahanesi ıvır zıvır zam yiyor

• matmma M kullanıcısına yanıt
    Ya iSheep tebaası sagolsun çok sadık, ne yaparsa yapsın elmayı yarı yolda bırakmıyorlar. O yüzden adamlar da dolara molara bakmadan vuruyor işte.

• KemalSanlii kullanıcısına yanıt
    Ben 13 Pro Max 256 yı yeni almanyadan 1000 € ya aldırdım giden bir arkadaşıma hocam kayıtla 26 bine geliyo. Tr fiyatından nerdeyse 20 bine yakın uygun. Nasıl Tr den almak daha mantıklı oluyor😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüm Apple ürünlerine zam geldi. ve tüm sitelerde stokları boşaltıyorlar yada satıştan kaldırıyorlar ürünleri.

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt
    14 pro max için yazdım Avrupa fiyatına karşılık olarak

• KemalSanlii kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyosam 1600€ demişti ona aradaki farka değmez diye 13PM aldım ben.

• 2.000? minicik bir zam gibi duruyor di mi. iPhone 6 2.000? den satışa çıkmıştı ülkemizde.

• Yazın bi karadeniz tatili ve Gürcistan'a giderim eşimle burdan alacağıma. Tahiminim cebime para da kalacaktır 6k kayıt parası su zamanlarda cok gozukse de ara zam yemezse yazın cerez parası olacak.
  • https://www.youtube.com/watch?v=o9l8cYkfIP4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 17 Ocak 2023; 18:36:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrimsonBlade C kullanıcısına yanıt
    2013 Te pasta daha ucuzdu. 2012 i20 27.5 tu

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şeyi söylemek istemiştim 👍

• Haber daha yeni 1-2 saate buralar çosar Ülke de Ete süte zam gelmesi bu kadar gürültü koparmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 17 Ocak 2023; 20:8:19 >
  • Ne diye zam geldi onu anlamadım dolar da artmadı pek genelde dolar coşunca apple zam yapıyordu

• Yatırımlık iPhone. Alanlar yaşadı. Kâr üstüne kâr.

• ve Gürcistan deaktiv konuma geçmişken tekrar aktiv duruma geçer

Apple Türkiye'den iPhone 14 fiyatlarına zam! İşte yeni fiyatlar

Apple Türkiye'den iPhone 14 fiyatlarına zam! İşte yeni fiyatlar 

• Bu sefer sanki çok geçirmemişler gibi duruyor ama MacBook’lar oh my god köküne kadar geçirmişler

• Zam yapılması'nın nedeni nedir peki dolar desen ani yükseliş yok garip geldi açıkcası..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.