|
Bildirim
Söğüş fiyat listesi :D yıllardır apple cihazlarını kullandım ama bu son 16 serisinde cidden samsung gibi kullanıcılarıyla dalga geçtiler yok yazılımı geliştirdik yok yapay zeka getirdik vs. alanlar illaki olcaktır fakat 16 serisi başına bela olucak applenin.
|
Türkiye’de apple inanılmaz pahalı satıyor. ÖTV ile direkt ilgisi yok, Amerika’daki perakende satış fiyatı üzerinden bile vergiyle hesaplansa bile bizim satış fiyatın dengi değil. Amerika’da 799 dolara satan da kâr ediyor sonuçta perakende satış fiyatında. Toplumsal bilinç yok son iPhone 14 aldım ben de düşünmüyorum artık almayı. Sadece bu marka özelinde fena geçiriyor bize. ÖTV’li fiyatının da üstünde geçiriyorlar.
|
Rezillik, max tablet gibi bir şey cebe girmiyor. Çok basit bir şey parlamayı önleyecek bir lens camı koymak ama yıllardır rezil bir yansıma. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 9 Eylül 2024; 22:22:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rezillik, max tablet gibi bir şey cebe girmiyor. Çok basit bir şey parlamayı önleyecek bir lens camı koymak ama yıllardır rezil bir yansıma. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Doğrudur hocam pardon, şimdi kontrol ettim Euro olarak da ciddi pahalıymış USD’ye göre. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muhtemelen farkın sebebi bu hocam. |
Yeni yapay zeka 15 pro serisine de geliyormuş. 16 pro geçmeye hiç gerek kalmadı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Eylül 2024; 22:50:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geliyordur, gelmemesi için bir neden yok. Siri’nin gelişmiş hali düşünüyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Eylül 2024; 23:52:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |