< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple'dan Türkiye’deki tüm cihazlara fiyat güncellemesi! İşte fiyatı düşenler ve zamlananlar (2. sayfa)
-
-
12 ye ait batarya, 13 e göre yetersiz kalır. 13 tercih etmenizi öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence kullanım süresi maksimum 3 yıl. Sonrasında ciddi değişiklikler oluyor. Pil de zaten maksimum 2,5 yıl gidiyor. Apple Watch olsa her sene aynı şeyler derim ama iPhone da işler farklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 10 Eylül 2024; 0:6:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar çok uygun
14 bile varken 15 pro max niye satıştan kalkıyor ?
Dolar artmadi vergi artmadi, neden urunlere zam geldi bre apple… Ulkedeki sabun zemini kotu kullanan firmalardan birisin… Olmasi gereken fiyatlarin cok uzerinde fiyatlara satis yapiyorsun… Abd vergisiz fiyatından dusunursek 16 pro maxi tum vergileri ile satisa sundugunda 83 bin₺ ediyor… Bre apple bu 17bin₺ ekstra da neyin nesi.. Hadi 3-5 bin hareket mesafesi birak kendine eski 15 pro max fiyatindan (o da 1200$ di) yani 90bin₺ den satisa devam et… Bu zam da neyin nesi…
Apple turkiye kendine ihanet eden seviyede kotu yonetiliyor…
Buradan da anlaşılıyor ki 75 civarına 15 Pro Max alınır geçilir :) %35 daha fazla ödeme yapmak 16 Pro Max'e değmez diye düşünüyorum.
-
birincisi dolar/eur son zamdan beri yüzde 10 arttı
ikincisi apple tr eur üzerinden fiyatlandırma yapıyor. avrupa fiyatları 1450 euro civarında. abd'de vergi hariç 1200 usd.
prolarda ekran boyutu dışında bir yenilik görmedim. aynı şekil düz 16da da üf manyak diyeceğin yenilik göremedim, renkleri güzel. watch tarafında ise ekran hafifçe büyümüş ve incelmiş, apne takip özelliği series 9'a da gelecekmiş. eskisi gibi telefon gibi ürünlerde gözle görülür bir fark olmuyor artık. atıyorum bir 4s>5 ya da 5s>6, 7>x gibi göze çarpan büyük değişimler yok. anca ai furyasıyla gaz alırlar.
kullanıcıların çoğunun yaptığı da belli, arama whatsapp internette dolanma mail bankacılık ve sosyal medya. yazılım desteği olduğu sürece 11 bile çoğu kişinin işini görecek bir cihaz.
her sene değişeyim manyaklığında değilsen standart kullanıcı çok rahat 5 sene hatta daha fazla kullanır bir telefonu. yazılım desteğinin kesildiği 7-8-x kullanıcıları geçer anca, hatta 13 bile işlerini fazlasıyla görür.
şu an mevcutta iphone kullanmamın tek sebebi boyutu. 6.1 bile fazla da bu boyutta ya iphone ya da samsung s serisi var. kürek gibi telefon mu kullanılır cebe atsan atılmaz. 65k ise benim diyen adamı sorgulatır bu devirde. uzun vadeli kullanacaksa yapacak bişey yok diyip geçilir.
-
kankaa satarken değeri düşmüyor al al .İkinci el herşeyin değeri düşmeli türkiyede çok garip bir piyasa var dolar yerinde dursada fiyatlar yükselecek kafası hadi işine gelen bunu yapiyor anladık zarar gören niye ekmeklerine yağ sürüyor :)
-
15 pro max ile 16 pro max yeniliklerini karşilaştirinca fark yok denecek kadar az,o farki yeniliği 14-16 ile karşilaştirip yenilik özellik cogaltiyolar ki göze hitaben cok görunsun:))
İphone kredisi veriyor mu bankalar?
Geliri yüksek olan kişiler dışında şu telefona bu kadar para verenlerde akıl aramam.
-
Dolar sabit Euro sabit peki neden fiyat artıyor? Çünkü, asgari ücret artıyor. Asgari ücretteki artış kur artışından daha yüksek enflasyon yaratıyor.
Asgari ücreti artırmak için ortalığı bir birine katan sendikalara duyurulurn; Asgari ücret arttıkça enflasyon daha da artıyor ve halkın alım gücü daha da düşüyor. Bunu anlamaya başladığınız gün enflasyon düşmeye başlayacak.
Hala 8 plus kullanan ben :D
15-25 bin maaş ile gecinenlerin bunları alması için ancak yapay zekaya ihtiyacları var.
Dünyanın en kan emici, fırsatını buldu mu dayıyor zammı. Bez parcasını yüzlerce liraya satan firmadan uzak durun.
-
Ben aldım pişmanım gözünde büyütüyorsun şu an belki iPhone falan diye ama eline alınca insanların gösteriş için aldığının farkına varıyorsun.
Pişmanlık duyacağın muhtemel sebepler:
1- 120 hz android telefondan 60 hz geçince bir türlü alışamıyorsun sanki her şey kasıyor gibi geliyor.
2- kamera çok çok iyi değil zoom adına hiç bir şey yapamıyorsun dijital bile 3x dandikleşiyor.
3- Yazılım bir hapis gibi ben diyordum ki ne olacak güvenlik var ve birçok uygulama var falan ama yok abi bir huzursuzluk var içimde böyle özgür hissedemiyorum.
4- Batarya olarak da çok memnun etmez o düşük pil değerine rağmen yazılım la güzel cilalamışlar ama şarj etme süresi anlamında fa kayıp yaşayabilirsin.
Benden bu kadar şahsi fikrimdir.
Bataryasını da değiştirdim, hala gidiyor :) Devamke böyle.
-
15 Pro Max verip 16 Pro Max’e geçmek allahın emri gibi gözüküyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro seviyesi cihazlar 2017den beri 1 sene satista kaliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X