Şimdi Ara

Togg T10X için çok cazip kampanya: Faizsiz kredi ve hızlı şarj hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy şu anda #10
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Türkiye’nin yerli mobilite markası Togg, Kasım ayında T10X modeline özel cazip finansman ve hızlı şarj kampanyalarıyla kullanıcıları desteklemeye devam ediyor. Bireysel ve kurumsal müşterilere yönelik hazırlanan çeşitli kredi seçenekleri ve hediye hızlı şarj fırsatlarının satışları daha da artırması bekleniyor.

Togg T10X için 800 bin TL’ye sıfır faiz

Bireysel müşteriler için Togg T10X V2 modelinde 800 bin TL krediye %0 faiz oranıyla 12 ay vade veya %2.29 faiz oranıyla 30 ay vade seçenekleri sunuluyor. Bu sayede, bireysel kullanıcılar, faizsiz finansmanla yeni bir araca sahip olma imkânını yakalayabilirken, daha uzun vadeli bir ödeme planı isteyenler için de %2.29 faizli seçenek bulunuyor.

Togg T10X Kasım ayı Bireysel kampanyası
    Versiyon Kredi Tutar Vade Faiz Oranı Aylık Ödeme
    T10X V2 800.000 TL 12 ay 0,00% 66.666,67 TL
    T10X V2 800.000 TL 30 ay 2,29% 40.694,15 TL
    T10X V1 400.000 TL 12 ay 0,00% 33.333,33 TL
    T10X V1 400.000 TL 30 ay 2,29% 20.347,08 TL

Togg, T10X V1 modelini tercih edecek bireysel müşterilere de 400 bin TL krediye %0 faizli 12 ay veya %2.29 faizli 30 ay vadeli seçenekler sunuyor. Kurumsal müşteriler için ise 400 bin TL krediye %0 faizli 12 ay veya %2.19 faizli 36 ay vade imkânı mevcut.

Togg T10X Kasım ayı Kurumsal kampanyası
    Versiyon Kredi Tutar Vade Faiz Oranı Aylık Ödeme
    T10X V2 800.000 TL 12 ay 0,00% 66.666,67 TL
    T10X V2 800.000 TL 24 ay 1,49% 40.239,11 TL
    T10X V2 800.000 TL 36 ay 2,19% 32.915,64 TL
    T10X V2 800.000 TL 48 ay 2,49% 29.447,61 TL
    T10X V1 400.000 TL 12 ay 0,00% 33.333,33 TL
    T10X V1 400.000 TL 24 ay 1,49% 20.119,55 TL
    T10X V1 400.000 TL 36 ay 2,19% 16.457,82 TL
    T10X V1 400.000 TL 48 ay 2,49% 14.723,80 TL

Kurumsal müşterilere ise T10X V2 modelinde 800 bin TL krediye %0 faiz oranıyla 12 ay vade veya %2.19 faiz oranıyla 36 ay vade imkânı sağlanıyor. Bu seçenek, işletmelerin filolarına Togg araçlarını daha uygun koşullarda katma fırsatı sunuyor.

Ayrıca Bkz.Yeni 2025 Kia Sportage tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri

30 bin TL’lik şarj hediye

Kasım ayında T10X satın alan müşteriler, Trendyol iş birliği kapsamında hızlı şarj hediyesi de kazanıyor. Bu kapsamda, Trendyol’da 100 TL değerindeki kuponu satın alan kullanıcıların Trugo hesaplarına 3.125 kWh hediye şarj bakiyesi tanımlanacak. 1 Kasım 2025’e kadar geçerli olan bu 30 bin TL değerindeki hediye hızlı şarj paketi, kullanıcıların 18 bin kilometreden fazla mesafeyi ücretsiz ve hızlı şarjla kat etmesine olanak tanıyor.

Kaynak:https://www.togg.com.tr/campaigns-and-offers

• Çinlilerin yaptığı gibi ilk önce iç piyasayı doyurmak lazım. Xiaomi ilk parti araçlarında bilmem kaç bin dolar zararına satış yaptı, tamam zararına satış yapmayın ama şu ÖTV yi sıfırlayın bakın ondan sonraki satışlara. Çinli araçlara ek vergi getirerek rekabet ettiğini sanırsın ancak
    Siz TOGG'a bunu önereceğinize yerli üretim yapan dandini araç üreticilerine niye böyle birşey önermiyorsunuz? merak ediyorum.

Üretilen mal/ürün maliyetine göre fiyatlandırılmaz ki? siz hangi dünya gerçeği ile böyle bir isteği bırakın yazmayı düşünebiliyorsunuz? :))

TOGG en üst paketi 1.399.00TL'e verecek ve buna da ancak o zaman yerli denilecek öylemi ?

Isı pompasının ne olduğunu biliyormusunuz? bunun dışında ayrıca termal yönetimin de yapılması gerektiğini duydunuz mu? an itibariyle sektörde firmaların bu duruma nasıl yaklaşıp çözmeye çalıştığını hiç merak edip araştırdınız mı? size göre ısı pompası el kolçağı kadar kolay eklenebilir bir özellik.

Büyük bir vizyonla bakıp bu yorumu yaptığınızı görebiliyorum. şaşırtıcı olan 15 beğeni almış. :))) memleketçe vaziyetimiz
  • Hiç kampanya vs yapmadan V2 long range modeli 1.399.000 tl ye verseler, yok satar siler süpürür. Ama vizyon yok iste bunu görecek. Hala yok kredi bilmem ne. Bir de artık su isi pompasını koyun yahu 2 yıl oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwinsmith06 -- 6 Kasım 2024; 10:1:57 >
  • erwinsmith06 kullanıcısına yanıt
    Hocam parası olan altın alıyor, faize koyuyor. Kimse nakit bağlamak istemiyor. Sıfır faizli TL borç çok cazip.
    800bin i faize koysan ortalama 6 ayda 200bin civarı getirisi var. Aslında 200bin temiz indirim yapmış ki altın alırsan ne olur Allah bilir 😀
  • Çinlilerin yaptığı gibi ilk önce iç piyasayı doyurmak lazım. Xiaomi ilk parti araçlarında bilmem kaç bin dolar zararına satış yaptı, tamam zararına satış yapmayın ama şu ÖTV yi sıfırlayın bakın ondan sonraki satışlara. Çinli araçlara ek vergi getirerek rekabet ettiğini sanırsın ancak
  • Çok iyi bir kampanya olmuş ancak 600km menzilli Chery, BYD gibi 2025 model elektrikli araçlar da beklenebilir.

• Tesla aldım keyfime baktım
  • Bu saçmalığa vereceğiniz bu kredileri ev yapmak/almak isteyen müteahhit/halka verin Allah'ın iş bilmezleri :)

Para hareket etmesin tüm paralar bankaya aksın istiyorsun ama krediyi aradan seçtiğin 1 tane tüketim ürününe veriyorsun, kafalar 1 milyon tabi

Bankalara bağlasana milletin parasını 20-30 senelik ev kredileri ile

Ev krizine soktunuz lan ülkeyi Allah'ın ingiliz vatandaşları sizi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 6 Kasım 2024; 11:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

Hocam parası olan altın alıyor, faize koyuyor. Kimse nakit bağlamak istemiyor. Sıfır faizli TL borç çok cazip.
    800bin i faize koysan ortalama 6 ayda 200bin civarı getirisi var. Aslında 200bin temiz indirim yapmış ki altın alırsan ne olur Allah bilir 😀
    Hocam tamam da 1.8 milyon parası tamamsa zaten gider Kia Ev 6, Tesla Model Y, ioniq 6, ioniq 5 vs bakar zaten. Ben hala diyorum fiyat politikası yanlış hitap ettiği insana göre. Adamlarda işi pompası da var short range long range Toggdan fazla. Bana kalırsa dediğim gibi 1.4 milyon üst model ve yasal olan 250k faizsiz kredi imkaniyla gelmeliydi.
    1 milyon peşinatı , 800k faizsiz krediyi 12 ay alacak olan, aylik 66k kredi ödeyebilecek biriyse zaten cok daha fazla geliri vardır bu araca yönelmek için biraz düşünmemek gerekir o segmentte.

• 1.5 milyon parayi faize atarım 500 bine 2. el temiz bir arabaya binersin buna binden ne binmesen ne 🤣
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Herkes faize sıcak bakmıyor
    Togg yerli olabilir ama Milli değil bu ülkenin emektar halkına hitap etmiyor.
    Aman hocam , ısı pompası , range farkı felan deyince, o dediğin araçları LÜX araçmış gibi sanıp vergisini arttırmaya kalkar bunlar. Matraha göre vergilendirme yapmayıp , 3bin $ daha pahalı ve 2. motoru olan tesla gibi araçlara %60 vergi ile 1.8m vergi zammı koydu bunlar. Onlar yüzünden kimse çift motorlu araç almıyor. Ama çift motorluların ÖTV sini %20 , MTV sini 160kw'ın %50 fazlası yapsa, otomatikmak 2025 yılındaki ÖTV artış oranını sağlamış olacaklar. Ama nerdeee.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 6 Kasım 2024; 13:42:26 >
  • Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    TOGG yorumunuzla bir anlam kattınız tşk.

"Togg yerli olabilir ama Milli değil bu ülkenin emektar halkına hitap etmiyor."

Siz yerli kelimesinden ne anladınız da milli değil diyorsunuz?

Misal Milli Piyango daha mı yerli? :)

1.923.000TL'ye satılan ve parçalarının %68'i yerli tedarikçilerden sağlanan bir araçtan söz ediyoruz.

Eleştiri değil sadece ne anlatmak istediğinizi merak ediyorum...
    Siz TOGG'a bunu önereceğinize yerli üretim yapan dandini araç üreticilerine niye böyle birşey önermiyorsunuz? merak ediyorum.

Üretilen mal/ürün maliyetine göre fiyatlandırılmaz ki? siz hangi dünya gerçeği ile böyle bir isteği bırakın yazmayı düşünebiliyorsunuz? :))

TOGG en üst paketi 1.399.00TL'e verecek ve buna da ancak o zaman yerli denilecek öylemi ?

Isı pompasının ne olduğunu biliyormusunuz? bunun dışında ayrıca termal yönetimin de yapılması gerektiğini duydunuz mu? an itibariyle sektörde firmaların bu duruma nasıl yaklaşıp çözmeye çalıştığını hiç merak edip araştırdınız mı? size göre ısı pompası el kolçağı kadar kolay eklenebilir bir özellik.

Büyük bir vizyonla bakıp bu yorumu yaptığınızı görebiliyorum. şaşırtıcı olan 15 beğeni almış. :))) memleketçe vaziyetimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 6 Kasım 2024; 19:58:44 >
  • seali20 S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız da Çin'deki model bizde tutmaz, sadece daha makul fiyatlı/özellikli bir iki araç paketi daha yapılabilirdi o kadar.

ÖTV'yi sıfırlayamazlar elleri mahkum fakat iç ihtiyaç deyip satın alana 5 yıl satış yasağı koyup daha makul bir satış kampanyası yapabilirlerdi.
    herkesin bütçesi 1.923.00TL için uygun değil.

Ben tüm sorunun en baştan planlamadaki eksikliklerden olduğunu düşünüyorum, lafta kalan devletçiliğimiz milliyetçiliğimiz halkçılığımız ne varsa hepsinin altı boş ve iş ciddiye binince ortada kimseyi göremiyorsunuz. :))
    Zaten 800 bin’in yıllık faizi şu an 450 bin civarı. Sen peşin alma 800 bini faize at aldığın faizi taksitle öde bir yılda 450 bin ucuza almış olursun.

30 bin tl’lilte şarj veriyor daha ne ?

Kia Ev 6, Tesla Model Y, ioniq 6, ioniq 5 vs bakar zaten.

Daha düşük menzil, daha düşük güç, daha az batarya paketi için mi seçer?

Adamlarda işi pompası da var short range long range Toggdan fazla.

Fazla olan kısımları gösterir misin?

Aslında dediğin doğru ama burada indirim olursa bu denli piyasası olusmaz onun yerine 4x4 modelinde doğru bir fiyat ile gelirse iste ozaman yok satar 2,500,000₺ altı bir fiyat
  • Amaç fayda sağlamak olsa bu şekilde mi olurdu? Amaç daha fazla zenginleşmek. Bunu bu millet ne zaman anlayacak çok merak ediyorum.
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Merhabq,
    Türk Milli Takım Tüm Halkımızla Bağlantısı Var Değil Mi? İste Bu Togg da Yok...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.