|
Bildirim
Hiç kampanya vs yapmadan V2 long range modeli 1.399.000 tl ye verseler, yok satar siler süpürür. Ama vizyon yok iste bunu görecek. Hala yok kredi bilmem ne. Bir de artık su isi pompasını koyun yahu 2 yıl oldu
|
Tesla aldım keyfime baktım
|
Çinlilerin yaptığı gibi ilk önce iç piyasayı doyurmak lazım. Xiaomi ilk parti araçlarında bilmem kaç bin dolar zararına satış yaptı, tamam zararına satış yapmayın ama şu ÖTV yi sıfırlayın bakın ondan sonraki satışlara. Çinli araçlara ek vergi getirerek rekabet ettiğini sanırsın ancak
|
Siz TOGG'a bunu önereceğinize yerli üretim yapan dandini araç üreticilerine niye böyle birşey önermiyorsunuz? merak ediyorum.
Üretilen mal/ürün maliyetine göre fiyatlandırılmaz ki? siz hangi dünya gerçeği ile böyle bir isteği bırakın yazmayı düşünebiliyorsunuz? :)) TOGG en üst paketi 1.399.00TL'e verecek ve buna da ancak o zaman yerli denilecek öylemi ? Isı pompasının ne olduğunu biliyormusunuz? bunun dışında ayrıca termal yönetimin de yapılması gerektiğini duydunuz mu? an itibariyle sektörde firmaların bu duruma nasıl yaklaşıp çözmeye çalıştığını hiç merak edip araştırdınız mı? size göre ısı pompası el kolçağı kadar kolay eklenebilir bir özellik. Büyük bir vizyonla bakıp bu yorumu yaptığınızı görebiliyorum. şaşırtıcı olan 15 beğeni almış. :))) memleketçe vaziyetimiz |
Zaten 800 bin’in yıllık faizi şu an 450 bin civarı. Sen peşin alma 800 bini faize at aldığın faizi taksitle öde bir yılda 450 bin ucuza almış olursun.
30 bin tl’lilte şarj veriyor daha ne ? |
Hocam parası olan altın alıyor, faize koyuyor. Kimse nakit bağlamak istemiyor. Sıfır faizli TL borç çok cazip.
800bin i faize koysan ortalama 6 ayda 200bin civarı getirisi var. Aslında 200bin temiz indirim yapmış ki altın alırsan ne olur Allah bilir 😀 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwinsmith06 -- 6 Kasım 2024; 10:1:57 > |
|
|
Çok iyi bir kampanya olmuş ancak 600km menzilli Chery, BYD gibi 2025 model elektrikli araçlar da beklenebilir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 6 Kasım 2024; 11:52:12 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 6 Kasım 2024; 13:42:26 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 6 Kasım 2024; 19:58:44 > |
|
|
Kia Ev 6, Tesla Model Y, ioniq 6, ioniq 5 vs bakar zaten. Daha düşük menzil, daha düşük güç, daha az batarya paketi için mi seçer? Adamlarda işi pompası da var short range long range Toggdan fazla. Fazla olan kısımları gösterir misin? |
|
|
|