Şimdi Ara

Togg T10X için çok cazip kampanya: Faizsiz kredi ve hızlı şarj hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

çok iyi

Demek ki o arkadaşın aracında problem var, o sizin şarj hızlarını göremiyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

Şarj işleminin hızlı olması için altyapının da müsait olması lazım. Bizim araç dün 50kw ile şarj oldu, aynı şekilde yanımda Ev6 vardı o da öyleydi. O da 120 altında almıyordum burda dedi.

Bizimki akşam 9du, millet evinde sonuçta illa etkiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kullananlardan biriyim sedan yayılmadan güncelleme ile eksiklikler tamamen giderilmeli. daha %100 oturduğunu düşünmüyorum. yolda vs bırakmıyor ama belli başlı sabit hataları mevcut hala. Sedan fiyatı 1100 - 1200 bandında çıkarsa ve bu kredi oranı verilirse bir çok kişinin yararlanabileceğini düşünüyorum.

• Bende hb kasa, isi pompasi ve sade ic tasarimi olan modelini bekliyorum. On panel cok ekran dolu biraz sadelesmeli isi pompasi sart ayrica biraz kompakt tasarim ariyorum malum sokaklarimiz dar.

Umarim togg yonetimi hizli adim atar ve tuketicinin isteklerine cevabi hizli verir bu pasta buyuk ve gumbur gumbur gelen bir pasta…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erwinsmith06 kullanıcısına yanıt

Kardo Egea yeni model full paket bile 1.5 milyon olmuş bilmem farkında mısınız? Adamlar gayet ucuza satıyor aslında.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.