Şimdi Ara

Togg T10X için çok cazip kampanya: Faizsiz kredi ve hızlı şarj hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rhotscild Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy şu anda #12
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Selamlar,

Cevap eksik kalmış rica ediyorum Milli takımın sizinle halkımızla bağlantısını açıklarmısın? birde bunu örneklendirip TOGG'da olmayan şeyi bağlantı sıkıntısı yada kenetlememi sorunu mu neyse işte onu ifade edermisiniz?

• Selam Kardeşim,
    Araç Çok Güzel Ona Lafım Yok... Yerli Üretilen Bir Ürünü Kendi Halkına Alacak İmkanları Veremiyorsan. Sadece Belirli Bir Kısım Alabiliyorsa... Benim İçin Yerli, Milli Vs. Olması Önem Arz Etmiyor... Başka Soru Sormayın Lütfen...
  • Togg kullanıyorum sorusu olan varsa cevaplayayım

araçta üstdüzey konfor var ,kalite üst düzey

teslanın çok üzerinde sessizlik, kalite ,konfor, çekiş , menzil olarak ve tesladan ucuza satılıyor

TOGG kısa menzil cam tavanlı 1.508.000 , renk farkı yok ,istediğin renk + 400K sıfır faiz kredi, Kasım teslim

Tesla kısa menzil cam tavanlı 1.860.000 - sadece beyaz renk için diğer her renkte fiyat daha da artıyor

Uzun menzil Togg cam tavanlı 1.740.000

togg dusterdan ucuz , egea hybridden ucuz megane sedandan ucuz ve sıfır faiz kredili

son teknoloji halkın ulaşabileceği fiyatta  

• gun kullanıcısına yanıt

hocam tam 450 degil aslinda cunku 1 sene sonunda degil her ay aralikli oduyorsunuz. dolayisiyla, bu ay sonunda odediginiz aslinda pahaliya mal oluyor.

senaryo su, su an elimizde 800 bin tl var, bunu faize yatirip, 0 faizli kredi cekioyoruz. her ay 800/12 oduyoruz, her ay da bilesik faiz aliyoruz elimizde kalan parayla.

yillik ortalama yuzde 45 faiz hesaplarsak (hatta faiz dusme beklentisini + faiz vergisini dikkate alinca oldukca yuksek kaliyor bu rakam) ve bilesik faizi hesaba katarsak, 1 sene sonunda 256 bin TL elde para kaliyor. bu da yuzde 45 faizden bugunun 177 bin turk lirasi yapiyor.

30 bin TL de sarj istasyonu dersek, toplam kazanc aslinda bugunun parasiyla yaklasik 210 bin TL oluyor. 450 civari bir kar yok malesef, sadece 210 var. nakit parasi olmayip maasi olanlar icin guzel bir firsat olabilir bu

soyle birakayim, hesaplama yanlis ise duzelteyim:

>>> su_an = 800

>>> for ay in range(12):

...   su_an = su_an*(1+45/100/12)

...   su_an = su_an - (800/12)

... 

>>> su_an

256.88909821358277 -> 1 sene sonra elimizde kalan para

edit: 177 bin cok az geldi, ancak saglamasini yapayim dedim. sanirim bilesik faiz hesabindan (yani 256'yi 177'e cevirirken basit faiz kullandim yukarida) oturu 177 cikmis. pratikte sadece 165 bin tl indirim anlamina geliyor bugunun parasiyla:

Togg T10X için çok cazip kampanya: Faizsiz kredi ve hızlı şarj hediye

su an 800-165=635 bin TL odemek ile 800 bin TL 0 faizli arac kredisi cekmek ayni mantiga geliyor aslinda. dolayisiyla 450 biraz fazla gorunuyor, aslinda 165 bin TL indirim var bu aracta yalnizca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 7 Kasım 2024; 2:7:7 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.