Selamlar, Cevap eksik kalmış rica ediyorum Milli takımın sizinle halkımızla bağlantısını açıklarmısın? birde bunu örneklendirip TOGG'da olmayan şeyi bağlantı sıkıntısı yada kenetlememi sorunu mu neyse işte onu ifade edermisiniz? |
Togg T10X için çok cazip kampanya: Faizsiz kredi ve hızlı şarj hediye (2. sayfa)
-
-
Selam Kardeşim,
Araç Çok Güzel Ona Lafım Yok... Yerli Üretilen Bir Ürünü Kendi Halkına Alacak İmkanları Veremiyorsan. Sadece Belirli Bir Kısım Alabiliyorsa... Benim İçin Yerli, Milli Vs. Olması Önem Arz Etmiyor... Başka Soru Sormayın Lütfen...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Togg kullanıyorum sorusu olan varsa cevaplayayım
araçta üstdüzey konfor var ,kalite üst düzey
teslanın çok üzerinde sessizlik, kalite ,konfor, çekiş , menzil olarak ve tesladan ucuza satılıyor
TOGG kısa menzil cam tavanlı 1.508.000 , renk farkı yok ,istediğin renk + 400K sıfır faiz kredi, Kasım teslim
Tesla kısa menzil cam tavanlı 1.860.000 - sadece beyaz renk için diğer her renkte fiyat daha da artıyor
Uzun menzil Togg cam tavanlı 1.740.000
togg dusterdan ucuz , egea hybridden ucuz megane sedandan ucuz ve sıfır faiz kredili
son teknoloji halkın ulaşabileceği fiyatta
-
hocam tam 450 degil aslinda cunku 1 sene sonunda degil her ay aralikli oduyorsunuz. dolayisiyla, bu ay sonunda odediginiz aslinda pahaliya mal oluyor.
senaryo su, su an elimizde 800 bin tl var, bunu faize yatirip, 0 faizli kredi cekioyoruz. her ay 800/12 oduyoruz, her ay da bilesik faiz aliyoruz elimizde kalan parayla.
yillik ortalama yuzde 45 faiz hesaplarsak (hatta faiz dusme beklentisini + faiz vergisini dikkate alinca oldukca yuksek kaliyor bu rakam) ve bilesik faizi hesaba katarsak, 1 sene sonunda 256 bin TL elde para kaliyor. bu da yuzde 45 faizden bugunun 177 bin turk lirasi yapiyor.
30 bin TL de sarj istasyonu dersek, toplam kazanc aslinda bugunun parasiyla yaklasik 210 bin TL oluyor. 450 civari bir kar yok malesef, sadece 210 var. nakit parasi olmayip maasi olanlar icin guzel bir firsat olabilir bu
soyle birakayim, hesaplama yanlis ise duzelteyim:
>>> su_an = 800
>>> for ay in range(12):
... su_an = su_an*(1+45/100/12)
... su_an = su_an - (800/12)
...
>>> su_an
256.88909821358277 -> 1 sene sonra elimizde kalan para
edit: 177 bin cok az geldi, ancak saglamasini yapayim dedim. sanirim bilesik faiz hesabindan (yani 256'yi 177'e cevirirken basit faiz kullandim yukarida) oturu 177 cikmis. pratikte sadece 165 bin tl indirim anlamina geliyor bugunun parasiyla:
su an 800-165=635 bin TL odemek ile 800 bin TL 0 faizli arac kredisi cekmek ayni mantiga geliyor aslinda. dolayisiyla 450 biraz fazla gorunuyor, aslinda 165 bin TL indirim var bu aracta yalnizca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 7 Kasım 2024; 2:7:7 >
-
Elin Almanı bu fiyata mercedes e biniyo bizimkilerde kendini avutuyo yok milli yok yerli
-
şuna takın artık ısı pompası ya da ne takacaksanız
menzil sıcak havada da soğuk havada da çok düşüyor
şehir dışına çıkmaya gelmiyor.
-
Uzun menzil 1 milyon 300 bin lira civarına inmeden alınmaz sözde yerli otomabil fiyatının uygun olması lazım yoksa alternatif çok. Gider ISI POMPALI inoiq 5 6 alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 7 Kasım 2024; 13:42:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu krediler ile ancak hayal satarlar. Kimin ayda 33k 50k falan sadece araba kredisi ödeyecek bütçesi var? Hangi orta segment aile bu işin içinden kalkabilir ev kendinin olsa dahi kira vermiyor olsa dahi çocuk falan varsa ailede o orta ailenin giderleri bile almış başını gidiyor. Kim ödeyebiliyor bu ayda 33k 40k togg kredisini? Ne yiyo içiyolar? Yahu bu ülkenin ekonomisiyle şuanda asgari ücretlisiyle emekli maaşıyla bu tablo matematiksel olarak yanlış...
-
Fiyat hala yüksek kredi süresi az.
-
Beş para etmez almayın
araç güzelde şu yazılım sorunları olmasa....sitede 2 arkadaşımızda var..artık uzun yol eziyet diyorlar..şarj ederken eğpey sıkıntı çekiyorlarmış..telefon gibi resetliyoruz falan diyorlar ..bence düşünen konusuna bir baksın..ne olur ne olmaz
-
Doğru bende yazdıktan sonra düşündüm ama dedim boşver kimse fark etmez oturup şimdide hesaplayamam ama işte hem zeki hem çalışkan bir arkadaşımız yazmış teşekkürler. Yinede 210 bin fena rakam değil mi ? Peki ne 600 bin’in var diyelim onu bankaya koyarakta alırız herhalde bu aracı üstüne para kalmasına gerek yok. Ne kadar paramız olması gerekiyor onuda hesaplasana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok restart atmamız gerekiyor alet kitleniyor diyen çok size oldu mu ? Olduysa hangi sıklıkta ?
Mayısta aldım 2 kez restart yaptım , biri temmuz biri kasım , onuda araç ne kilitlendi nede durdu , normal çalışması devam ediyordu restartta şöyle yapılıyor ,araç menüsünden açıyorsunuz telefondaki gibi , Dtc sıfırla (bu işlem tüm hata mesajlarını siler diyor) ardından yeniden başlat 5-10sn , ben restartı araç bilgisi telefon uygulamasına 10 gün gelmeyince, 2. yi onun için yaptım yani aracın yürümesi ile alakalı yapılmadı
Bugün ilk defa ısıtma açık olarak ta Ankarada kullandım + koltuk ısıtmayıda açtım ortalama tüketimim 17.2kw , koltuğum sıcacık araç içi 26 derece
yılların içten yanmalıcısıyım , ama inan şuan içten yanmalı kullananlara üzülüyorum , togg çok konforlu , çokta verimli ,bugün yazın gördüğüm klima açıkken ki verimliliği ısıtıcı açıkkende görmek güzel oldu
Ben çok memnunum ,şu an içten yanmalı e serisi versen Toggu değişmem o kadar diyorum , haa almam demem alır satar yine gider Togg alırım biz gerçekten üst düzey araç yapmışız , 1.15 güncellemesi yapılmadı ama uzaktanda güncelleniyor sanırım önceleri aldığımız ufak tefek hatalar dahi artık çıkmıyor yazılım oldukça kararlı ben sevdiklerime tanıdıklarıma ısrarla tavsiye ediyorum en azından test sürüşü yapın diyorum binipte etkilenmeyeni görmedim
şu an bence en iyi elektrikli araç togg ,üst sınıf premium araç kalitesinde yürüründen malzeme kalitesine , yazılım olarakta teslaya en yakın , kendi düşüncem ve kullanıcı olarak gözlemim togg , 3-5 yıl içinde de teslayı yazılımda da geçer ,90 lardan beri otomobil fanatiğiyim Yalın Gülmez i 90 lardan beri okurum autoshow otohaber biriktirirdim
-
Allah aşkına elektrikli aracı övmeyin millete:) Laf anlatmaya değmiyor valla. Yok bataryası 10 yıla biter de motoru nolcakmış da menzili yetmezmiş de, şarjı mı bekleyecekmiş de. Fındık motorlu araca lpg takıp zırt pırt istasyona giden adamlar menzil 1000km olmadan alınmaz diyor.
Bizde de e tech var, bütçeyi açtığı için togg almadık. Aldıktan sonra bize bir sürü laf eden oldu öyle, millet bilmediği şeyi eleştirmeyi acayip seviyor. Binen de hayvan kalıyor ya neyse...
inşallah Togg da nasip olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 11 Kasım 2024; 0:22:7 > -
Sağolun inşallah :)
İyi yapıyorsunuz bende de Hyundai Ioniq 6 var gören çok güzel dışı diyor içide amma genişmiş diyor.
Elektrikli memnun musun diyor çok memnunum diyince bozuluyor. Sonra sayıyor işte şöyle böyle vs. Bende kullandın mı sahip oldun mu diyorum hayır diyince elektrikli kullanıpta memnun olmayan görmedim etrafımda diyince üzülüyor.
Sizin durum iyiymiş demek ki dedikleri kadar felaket değil restart işi kaç km’desiniz başka sorunlar oldu mu ?
Olmadı çok şükür,menzili konforu genişliği özellikleri çok çok iyi , dedim ya şuan yine elektrikli alacak olsam yine Togg alırım
D-Smart var,12 hoparlörlü amfili bas lı ses sistemi var,film izlerken sinemadaki Dolby sistem gibi izliyorsun, koltukları çok rahat,mesela boyum uzun,koltuk sırtlığı çoğu araçta omuzlarımın altında Togg da omuzlarimla aynı hizada, kapılar cup diye kapanıyor yol tutuş mükemmel, frenler çok iyi, motorun rejenerasyon ayarları çok çok iyi, uyarılar çok iyi çalışıyor, kapıyı açarken gelen var hemen uyarıyor
Araba sürmeyi severim, Togg dan inesim gelmiyor
8000 e yaklaştı, sizin aracınızda hayırlı olsun,ben ioniq 6yı tip olarak begenemedim , herkesin zevki ayrı tabii, geçen şarjda biri denk geldi ioniq 6 idi, şarj hızı düşük diye şikayet ediyordu 110 u geçmedi dedi sanki, genelde 90 larda şarj ediyormuş araç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 11 Kasım 2024; 12:31:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok sevindim hayırlı olsun, ben 17 bindeyim, SUV olduğu için elemiştim ben Togg’u sedan çıkınca düşünebilirim. Birde hızlı şarj için Ioniq 6 tercih ettim iyi istasyonlarda 173 kw bile görüyorum şarj hızında.
Uzun yol yapıyorum hızlıda giderim 150 civarı dolayısıyla sık sık şarj ediyorum. O yüzden hızlı olması önemli 18-19 dk’da %5’den %80’e çok yaptım. Yeterli elektrik ve istasyon olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X