|
Togg'a ilk zam geldi! İşte güncel Togg T10X fiyat listesi (5. sayfa)

-
-
Full elektrik bu ülkede saçma . Mesela Diyarbakır'a gideceksin 200 kmde bir sarj etmen lazım 30 dk da tam da dolmuyor birde istasyonu nerde yani olmamış bir teknoloji bu araçlar benzinli hibrit olsa efsane olurdu mesela ama bu haliyle çapsız kalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
italya zam yapmis
Tamam bir artış olur diye bekliyordum ama bu da ebesinin… gibi oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Togg alacağıma Tesla alırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yorum gibi yorum
+1
-
Hepsine cevap veririm sen merak etme. Hatta bazılarında haklısın. Ama senin bu kızgın hallerini daha çok seviyorum
Bu arada Yüksek Mühendisim. Konu AKP'yi desteklemek miydi? Ah canım sinirinden TOGG konusunda olduğunu da unutmuş.
Not: AKP ve RTE'ye oy vermedim. İlkokul seviyesi olunca işte naparsın. Ben senin gibilere alıştım
-
Parası olan 2 katı fiyata Tesla alabilir
-
Kendi ülkesinin markasından böylesine nefret eden güruh başka milletlerde yoktur.
-
Çip yok kankaaaaaaa
-
por favooooooooorrrrrrr
dolar ne zaman 3 olacak????
30 a gelince bir sıfır mı atacağız şimdi heee?
Engellemişsin beni işine gelmedi mi topraaaaaam? Yerli ve milli ekonomistim benimmmm
-
Bizim 4 kiracımızın 3ünün kendi evi var evimizden çıkıp gitmiyorlar. Sıkıysa çıkar devlet bütün gücüyle kiracıdan yana.Bunu da iyi biliyorlar. Kendi evinden aldıkları kirayı (bir tanesinin 15-20bin aldığına hemen hemen eminim) bizim evimize (3000 tl temmuzda zam yaparsak %3750 olacak) sayıyorlar. Her sene %25 yapa yapa kira soğanın cücüğü kadar kaldı. Evimiz de öyle ahır gibi falan değil merak etmesin kimse. Söz sahibi ben değilim evin büyükleri, söz sahibi olan ben olsaydım kiracıları çıkarıp evimi de boş tutup kimseye kiralamazdım.
https://www.migros.com.tr/yaylaturk-dana-kuru-et-kg-p-e35fea
2.5 - 3 kilo pahalı et parasına millete ev kiralayıp onların derdiyle uğraşacağıma, sinir stres yaşayacağıma evimi boş tutarım. Bazıları ev sahiplerini bir elinde viski, bir elinde puro röpteşambırla dolaşan tipler zannediyor. Herkesin hikayesi başka. Kira parasıyla çocuğunu okutan da var, torununu okutan da, borcunu aydan aya ödemek zorunda olan da..
''Dilerim sen de kiracı olmak zorunda kalırsın. O zaman anlarsın kiracıların halini.'' Eski kiracılar halinden çoooooook memnun o kadar memnunlar o kadar memnunlar ki bazıları oturduğu evin sahibi olmak yerine kiracısı olduğuna dua ediyor o derece.
-
puhahaghashfa
-
Ben şunu beklerdim hükümet yerli ve milli aracın alınmasını teşvik etmek için vergi avantajı ve uygun keredi destekleri gibi sübvanse edeici teşvik unsurları sunması gerekirdi ama aracı tanıttılar gerisi üreticiye kalmış diğer yabancı araçlarla iç piyasada rekabet edebilmesi için bunlar yapılmalıydı ama gene hüsran parası olan zaten alacak seçenekleri çok .
ÜFFF GÜN CEL LEME YE BAK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 5 Temmuz 2023; 14:19:19 > -
4 kiracınızdan 5 seneyi geçen varsa, Kira Tespit yaptırın. 5 seneyi geçmedi ise ne yazıkki kiracının insafına kalınan bir sistem. Söylediklerinin %95ine katılıyorum. %25 kira zam yanlış bir uygulamadır.
-
Arabanın yerlilik oranı ülkemizde üretilen yapancı arabaların çok gerisinde kalınca, her kur artışı katmerli zam olarak fiyata yansır.
-
Fabrikaları çatır çatır kara dumanla çalışan ülkeler veya 5.0 motora binen arabaların sahiplerini önce ikna etsin bu dünya, Amerikan drag yarışlarında bir günde harcanan yakıtı ben 6 ayda harcamiyorumdur. He şimdi otomobil derken daha global bir oluşumdan bahsediyoruz evet ama bizim ülkemizde emisyon konusunu öylesine içtenlikle işlemeye çalışıyor ki Çin'den gelen araçlara yüzde 40 ek vergi koyuyor. Sarj hizmetini fosil yakıttan pahalıya satıyor. Sonra adı fosil yakitla mücadele, sıfır emisyon adımları oluyor 🤣
tabii
sürdürülebilirik, emisyon falan kalabalık son kullanıcıyı uyutmaktan başka değil.
önce fabrikaların bacaları bi fitrelensin ben bisikletede binerim.
birde yenilebilir enerji fiyaskosu var. dünyada tüketim azalmadıkça küresel ısınma azalmaz.
şimdi yenilebilir enerji fosil yakıttan üretilen enerjiyi geçti yihuuuu seviniyolar, açıklama yapıyorlar. halbuki tüketim mW olarak artmış. tüketim azalmadan hiçbişe olmaz.
-
neden zamlanmis ya Turkiyede uretilmiyor mu bu araba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X