@Erwin adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı: por favooooooooorrrrrrr dolar ne zaman 3 olacak???? 30 a gelince bir sıfır mı atacağız şimdi heee? Engellemişsin beni işine gelmedi mi topraaaaaam? Yerli ve milli ekonomistim benimmmm ya bizim eski alıntı sistemi ne güzeldi ya. bende up yapam |
Togg'a ilk zam geldi! İşte güncel Togg T10X fiyat listesi (6. sayfa)

-
-
markayı siyasi meze haline getirirsen ülkenin %50si tabi ki nefret eder
-
Hangisinde haksızım onu söyle
Yüksek mühendismiş. Göstersene ful donanım 20bin dolarlık civici? Ne zaman 20bin dolarmış. Sen söyledin 20bin dolara ful civic. Kendi söylediğini ispatla. %80 ötv li olsun bir zahmet adil olması için. İspatlamazsan kendini yüksek sanan bir mühendis bozuntusu olabilirsin ancak bu kafayla.
-
arabanın satışı yok ki niye zam gelmiş
-
Çok şükür bende Tesla'dan daha ucuz kalacak diye endişe içindeydim. Hamdolsun...
En pahalı olsun itibarımıza gölge düşmesin...
-
Ulan komediye bak, küresel tedarik zinciri falan feşmekan, aga sizde hiç utanma yok mu, yani doların seçim öncesi 18,5 TL'lerden 26 TL'ye çıkmasının etkisinden hiç söz edilmemiş, yani fırıldak burada diyor ki eğer küresel tedarik zincirinde bir sıkıntı olmasaydı dolar bazında fiyatı düşmüş bile olacaktı... Kafalar pırıl pırıl diyeceğim ama bunlarda iyi niyet namına birşey olmaz. Artık beddua bile etmiyorum bu zihniyete, sadece Allah'a havale etmiş olup sabırla beklemekteyim.
-
Kardeş sen okumadan önce düşünebilecek kapasitedesin. ODMD verileri açıkladı, oradaki Rakamlar Ocak-Mayıs arası veriler, arkadaşta ona göre yorum yaptı. Hem takip etmeden millete salça olarak yorum yapıyorsun, bir de hesap hatası yanlış bilgi demişsin ama, ODMD verilerine göre Ocak-Mayıs Arası 306 TOGG teslim edilmiş, gidip incelersen hangi marka kaç araç teslim etmiş görebilirsin, raporu yorumlayabilirsin. Arkadaşın verdiği bilgi de, veri de doğru. Şimdi sen sakince haberi okuyup anla, ondan sonra raporu incele, öyle yorum yap ki iletişim dahilinde anlaşabilelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theknife -- 5 Temmuz 2023; 16:15:35 > -
Verdiğin linkte
9 Kasım 2020 Honda Civic Sedan 1.6 Elegance Benzin 231.200 TL
9 Kasım 2020 Euro Kuru 9,73 (Google, NTV)
Yağğğni: 231200/9,38= 23761 EUR
2023 Temmuz
https://www.honda.com.tr/otomobil/modeller/honda-civic-sedan/honda-civic-sedan-fiyat-listesi
1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Executive+ 1.675.500 TL
5 Temmuz 2023 Euro Kuru 28.43 (Google)
Yaağğğğni: 1675500/28,43= 58952 EUR
Lan resmen dört işlem öğretiyorum
-
Düşünme, kapasite vs vs
Sakin ol kanka. ben, sen ve senin gibilere doğru bilgi verdikçe karşılarındakine hakaret edenlere çok alıştım
Birilerinin avukatlığını yaparken iki kez düşün
Adam ne yazmış "5ay"
Ben ne diyorum TOGG 5 aydır mı teslimat yapıyor
Sen ne diyorsun ODMD verisi
Ben ODMD verisi yanlış veya yalan mı diyorum?
Neydi? Heh okumadan önce düşünebilecek kapasite tey tey teeey
-
Hocam nasılsın ne var ne yok
-
Togg'un Tesla'dan daha ucuz olduğunu hesap edemeyenler DH'den atılsın
Basit matematik ve 4 işlem testi getirilsin
NOT: Tek motorlu ve FSD eklenmemiş bir Tesla Model Y
-
Türkiyede satılan ürünler artık dolar euro bazlı değil üstüne çok çok daha TL cinsinden para ekleniyor satılırken. Yani tamamen fırsatçılık dolandırıcılık adına ne derseniz artık. Dondurma bile fabrikadan 5tl ye çıkıyorsa markette 25tl ye satılır hale geldi. Tamamen kaos düzeni şuan türkiyedeki finans ve ekonomi düzeni kim kimi öperse hiperenlfasyonu herkes kullanıyor kiraya %200 zam yapayım neden TL eridi et fiyatına da %100 zam yapalım neden dolar arttı say say bitmez. Artık bu işin sonu nereye gidecek bakalım. 1000 5000 tl lik banknotlar çıkar yakında.
-
şimdi acıdım sana. Elegance atmosferikle kıyaslamış, yine de 20bin doları bulamamış. Euro ya geçmiş. Yüksek mühendisin düştüğü duruma bak.
Bak bakalım 1.5 executive plus ne kadarmış?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nacizane dahil olmak istedim muhabbete.
ben ev alırken sen napıyordun?
-
Dolar mi demişim Euro mu demişim
Ful demiş miyim dememiş miyim
Daha karşındaki kişi ne demiş onu bile anlayamamışsın birde bana gelmiş acımış. Ben senin gibilere acımıyorum. Aksine daha fazla üzerinize gidip defolarınızı ortaya koyuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayet dediginiz gibi insafli bir karaktere sahipseniz ben lafimi geri alip özür dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
. Bunu alamayan iha siha alsın. Seçim öncesi burası iha siha haberi doluydu şimdi ZAM VE VERGİDEN BAŞKA BİR ŞEY YOK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 5 Temmuz 2023; 22:11:27 >
-
tabi ki insaflıyım arkadaşım. %100 zammı asla istemeyiz. 3000 lirayı 4500 yapmasını rica edeceğim.
-
Napiyor olabilirim sizce? Babamin yatinda Bodrum koylarinda günesleniyor muyumdur, yoksa Kibrista rulet mi ceviriyorumdur? Benim alamayip sizin ev almis olmaniz, sizin benden fahis fiyat talep etmenizi mi gerektiriyor anlamadim bu nasil bir soru?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X