Tam Ekran Youtube Sorunu Hk
Arabada kullandığım cihazda youtue,, tod, vb uygulamaları tam ekran yapamıyorum. Ancak mesela fermata auto uygulaması üzerinden tam ekran ayarlanabiliyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Kapatılamayan Bildirimler
Otomatik Vites Dizel Stop Etme Sorunu
Herkese merhaba, aracim kadjar 1.5 edc dizel 110 hp İcon paket. Aractan genel olarak memnunum, ancak hava soguyunca bir sorun basgostermeye basladi. Araci calistirdigimda, rolantide 1000 devirin altinda nornal olarak calisiyor. Geri vitese taktigimda, gaza basmadan geri geri cikmak istedigimde devir epey dusuyor yada gaza bazen de basmassam devri toparlayamayip arac stop ediyor. Ayni durum motor sicakken basima gelmiyor. Oturdugum evin
cikarken sorun yasiyorum her sabah. Bu sorun neden kaynaklanabilir?
Araçtan Çeki DEmiri Sildirme
Öncelikle herkese merhaba, 2016 model dizel otomatik Renault Kadjar satın aldım 3 ay önce. Araçtan genel olarak memnunum, hafta sonu araç muayenesi vardı, gittim, motor no okunuyor, far ayarları sorunsuz, ilk yardım çantam var, kusursuz geçeceğim diye beklerken araç muayeneden kaldı. Sebebi de, aracın benden önceki sahibi aracı çeki sistemi ve çeki demirli olarak kullanıyormuş. Ruhsatta da bu şekilde işliymiş, ancak şu an araç üzerinde ne sistem ne de çeki demiri var. Ağır Kusur: Çeki sistemi yok, hafif kusur: çeki kancası yok şeklinde 2 kusur tespit edildi. Çeki sistemi eklettirmek mi , çeki sistemini ruhsattan sildirmek mi daha az maliyetli olur. Ben çeki sistemini kullanmayacağım ama muayeneden geçmek için hangisi daha az maliyetli ise o yolu seçeceğim. Ayrıca söktürme işlemi nasıl yapılır bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Clio 4 Orijinal Kolcak
|
Kablosuz Şarj Cihazları Hk-
|
Türkçe Rock Olan Bu Şarkının Adı Neydi?
|
|
Live photo hakkinda??
|
Ps3 most wanted 2005 calisir mi???
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 344
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 19.226 (Bu ay: 679)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 88 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar