Beni TOGG CEO'su sanmış |
Togg'a ilk zam geldi! İşte güncel Togg T10X fiyat listesi (3. sayfa)
-
-
Hesabın neresi hatalı, sonuç olarak 1000 araç yerine 306 teslimat var.
-
Sizler gibi mi?
-
Sıfır Emisyon
-
Doğaya faydası var önce o emisyonu sıfır yapacaklarına fabrikalardan çıkan zehirli gazlara çözüm bulsunlar atık sularını denize salan fabrikalara yaptırım uygulasınlar denizde balık kalmamış müsilajdan..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlçede zaten elektrikli bisiklet kullanıyorum..
Japonya demişken
Son kasa Sıfır Honda Civic vergiler dahil ülkemizde 60000 EUR
Bir önceki kasa Sıfır Honda Civic vergiler dahil ülkemizde 20000 EUR idi
-
Amaç da zaten o, Mesela şuan Batarya fabrikasının yapımına devam ediliyor.
-
Neden içimde yerli araba işi yerel seçimler sonrası diğer seçime kadar g.tüm g.tüm unutturulacakmış gibi bir his var.
He hatırladım, söz verdikleri hiçbir teslim sayı ve tarihini tutturamadıkları için...
Sonra destek vermedi oluyoruz.
10binlerce kişi sırasını bekliyor, kankamız unutturulacakmışmış mış şarkısını söylüyor
-
Elektriksiz bisikletler emisyon mu yayıyor?
-
Evet doğaya daha çok dışkı bırakıp acıkıyorsun enerjiye daha çok ihtiyacın var.
Haklısın ama konumuz fabrikalar değil senin neden arabanı değiştirme durumun.
He bu arada ister değiştir ister değiştirme tamamen sana kalmış
-
Yerlilik bir yere kadar... Hammadde nin tahmini %80-90 ı dışarıdan geliyor euro dolar sebebiyle artıyor. İşin komik kısmı daha doğru düzgün patır patır üretilen binlercesi satılabilmiş bir ürün değil, seçim yüzünden aceleye getirildi ve ilk dağıtımı sancılı oldu. Ülkesini seven biri olarak markanın başarılı olmasını istiyorum ancak param olsa 100 yıllık markaları tercih ederim. Kronik sorunlar çıkartabilir.
-
Doğaya faydası olacak diye eski parayla 1 trilyonu neden cebimden vereyim devlet hibe etsin o kadar yerli ve milli ise.
Ocak - Mayıs arası 5 ayda toplam sadece 306 araç teslim edilmiş.
Buyrun hesap hatası ve yanlış bilgi.
Sakince okuyup anlasanız olacak ama
-
-
Sana yok hibe sen ye iç ve dışkını doğaya sal
-
Ben en çok ne kadar para harcadıklarını merak ediyorum. Babayiğitlerin de hiç sesi çıkmıyor ne hikmetse :) Hepsi elini eteğini çekmiş ama hükümet siyasi malzeme olarak devam ettirmeye çalışıyor gibi.
İsraf diz boyu, ülkenin parası gitmiş, millet fakirleşmiş, paramız pul olmuş vs pek umursadıklarını sanmıyorum. Onlara seçim kazandırsın, kendi seçmenlerini uyutsun yeter. Sonra zammın sebebi tedarik zinciri bıdı bıdı.
-
Sen içinde tut sakın bırakma doğaya bir aracınla faydan olsun.
Örnek verdiğin arabaların hiç biri ikamesi değil ki. O saydığın markaların Full EV C segment SUV'ları ne fiyatta ona bakmak gerekir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X