bak bu model güzel suv modeli tank gibi kabaydı. ama bazı arabalar var tekrar tekrar bakmaya doyamazsın |
Yeni Togg T10F tanıtıldı! İşte Togg sedan ile ilgili tüm bilinenler (2. sayfa)
-
-
tesla 2008 'den beri seri üretimde ve sürekli güncelleme aldı bizim togg bu kadar kısa zamanda bu kadar sorunsuzluk açıkcası beklemiyordum vatandaşın desteği tam bence en başarılı yeni marka olduğu çok açık bu arabalar çok acayip değer kazanacak talebi artarak devam ederse yerli milli olarak devam etmesi en büyük temennim ayrıca yolda bazen denk geliyorum çok heybetli araba
-
hala togg tasarımları italyan mı bilginiz var mı
-
Tasarımı beğendim. Her şey gibi önemli olan fiyatlandırması.Fastback olması da güzel. Menzil tarafı da sınırda. Kocaman Cybertruck bile 400km menzil sunuyor giriş modelinde. Yani çok da sıkıntı değil. Şimdi akıllı sistemlere ve altyapıya ağırlık vermek gerek.
-
Kullanıcılar bu özellikle 15km/saat hıza kadar olan yoğun trafikte ellerini direksiyondan ayırıp T10F’in kontrolünde ilerleyebilecek.
Bu özellik istanbullular için :)
-
350km menzil olan versiyonu üretmek tamamen çöp üretmekle aynı yazık günah emeğe paraya malzemeye...
-
-
Şu an satılan elektrikli araçların çoğu 300 küsur km menzilli zaten hocam. araç değiştirme aşamasında araştırıyorum ve Opel Fiat reno mg vs birçok markanın modelleri bu şekilde maalesef. Hatta mg 200 km den başlıyor görünüyor sarı sitede teknik bilgilerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 11 Ocak 2024; 7:58:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir iki sene içinde satışa çıkarsa seni napalım (gibi)
Harika bir tasarım ön taraftan BMW 5 serisini andırıyor sanki 😇 sürtünme katsayısı azalması sayesinde %15 daha uzun menzil sunuyormuş. Ülkemize hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çıkan doğalgazı petrolü naptıysan onu yaparsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyi olmuş , 408 ,renault rafale gibi ama onlardan daha güzel tebrikler bu ekip bu işi biliyor 2 de 2 helal olsun
artık sedan çıkmaz , bu fastback kararı çok daha iyi olmuş yeni renk çağla yeşili güzel olmuş diğer renk hangisi acaba AA da güzel resimler var admin .)
C fastback diyorlar da bu baya baya audi A6 passat gibi D sınıfı gibi ölçüler var mı ??
Kirlenecek yerleri siyah döşeme yapmaları güzel olmuş ,kapı kolları tesla gibi tasarım ve kullanım faciası değil ,megane gibi uğraştırıcı değil , tebrikler yeni ID7 de bu tip kapı kolu tercih etmiş
Araç oturaklı sağlam görünüyor ve kaliteli görünüyor bu iş olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 10 Ocak 2024; 0:37:34 >
-
Seçim arefesine denk getirdiler fikri çık aklımdan.. Hayırlı olsun, halk da ulaşabilsin inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Egea’nın makyajlı kasası çıkmış gibi niye geliyor bana acaba 🙄🙈
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karnımız togg sırtımız pegg olsun yeter be ustam.
-
Toplama pc gibi diyebiliriz. Burda birleştiriyorlar.
-
şu an tabiki de yüzde 51 yerlilik az ama önemli olan şirket yönetimi ve marka olmak
-
napmışım ? napılması gerekiyordu çıkarılmaması mı laf soktum sanıyorsun dimi içini biliyorum ya t10x in fabrikası kac senede oldu ? buda ayni fabrikada yapilacak :) 4 seneyi nerden uydurdun.ülkede bi petrol dogalgaz cikaran varmi da buzamana kadar kullanima alinip alinmayacağının hesabını biliyorsun laf olsun torba dolsun .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 10 Ocak 2024; 3:39:41 >
Millet parasızlıktan kırılıyor burada hala göz boyuyorlar.
-
1000 tane türk mühendis tasarladı bunu 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X