Togg iç piyasayı doyursun da yurtdışı sonraki iş, ayrıca Avrupa'da Çinlilere hayat yok,ne getirseler dışarıdan vergiyi saplayacaklar Adamlar bizim ülkedeki Çinli gelsin ucuza alak diyen şarlatanlardan daha zeki,çin piyasaya girerse yerelde sana bisiklet bile sattirmazlar Togg için dışarı para gitmesi değil sattığın ürünün yerel markan olması önemli Mercedes dediğin firma oradan buradan neler alıyor yazsam buraya apışırsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Togg T10F tanıtıldı! İşte Togg sedan ile ilgili tüm bilinenler (4. sayfa)
-
-
Adamlar bunu öngördükleri için avrupada fabrika açıyorlar Zaten hali hazırda Tesla'nın fabrikası var, oda avrupa üreticileri için büyük tehlike ama elleri kolları bağlı. Ticarette tek bir kural var, rekabet edemezsen yok olur gidersin. Para kazandırmıyorsa, bir katkısı yoksa markanın bir önemi yok. Bende %100 yerlilik takıntısı yok, isterse tüm parçalar ithal gelsin, önemli olan yurtdışına bu aracı satabilmek. Yurtdışına satamıyorsan yerlilik oranı ciddi önem taşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 10 Ocak 2024; 13:49:31 > -
E ben İstanbul dan Antalya ya gitmek için 4 saat daha mı bekleyecem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deprem anında yerle bir olduğumuz için toplanacak alana gerek yok oraya da bina diktik sağlam kalırsa taksitle satıcaz.
paravana yeni kanat eklemişler hala günlük montajda bi TESLA edemiyor...
-
hırsız müteahhit ve rüşvetçi denetleyici ve tayfası sayesinde...
-
komplo teoristinden masallar... ÇİN şirketleri zaten geldi... uyanda balığa çıkalım...
-
Togg Yakında kepenk kapatır
-
Bu araba 2019 Yılı Sayın Cumhurbaşkanımızın tanıtımında ve 2022 CES'te bu şekildeydi.
İlgili Haber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tesla demek Amerika demek,ab ABD nin uydusu konumunda,
Adamlara izinsiz hangardan çıkmayan f 35 leri kitlediler milyarlarca dolara
Ab ülkelerine fabrika açsa dahi o vergileri koyacaklar Çinli üreticilere,dediğim gibi dünyanın aklı başında hiçbir ülkesi piyasasını Çin in ele geçirmesine izin vermez
Togg daha ilk senesinde domine etti piyasayı, Çinlilere de meydan boş kalmayacagi için her türlü satar
Avrupa'da da alacak çok kişi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 10 Ocak 2024; 17:50:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çin şirketleri gelmedi diye birşey yazmadım,oraya buraya paravan hırsız dolandırıcı montaj vs yazacağına savunduğun şeyin konusunu aç
Batar diyen vatandaş senden de bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 10 Ocak 2024; 17:48:24 >
Tasarımını beğendim, zaten oldum olası fastback araçları sevmişimdir. Keşke benzinli/hibrit versiyonunu da üretselerdi o zaman düşünürdüm ciddi olarak. Ama cereyanlı araç şu an için benlik değil maalesef…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten evde şarj edemiceksek ne anlamı var ki elektirikli aracın?
Daha çok Polestar 2 hocam
-
yeni hali daha güzel geldi bana kapilar cokdanguvenli durmuyordu zaten
Bence de yeni hali daha güzel olmuş.
zorunda mıyım... fişlemek için cep telefonu nosu istiyorlar...
-
kredileri açmazlarsa kimse alamaz.
-
500 bin liralık araç yapsalardı kimse öğğ demezdi merak etmeyin, herkes aferin derdi. TR de satılan 1,2 milyon aracın en az yarısı yani Togg un satıldığı miktarın en az 30 katının maliyeti 500-600 bin civarında. devletimiz üzerine yüzde 80 ötv, yüzde 20 kdv yüzde 54 gümrük vergisi vs eklendiği için 1 milyonun üzerinde fiyatı oluşuyor. Kısaca şuan üretilen araç Tog tüm vergi teşvik vs imkanlara rağmen özellikle çinlilerin maliyetinin yüzde 100 fazlasına üretiliyor. bu böyle devam ettikçe övünülecek değil maalesef üzülünecek bir durum. ne zaman ki bunu farkedebilecek seviyeye geliriz, Türk halkının da dünyadaki 1. sınıf değil 2. sınıf ülkelerdeki vatandaşlarını haklarına sahip olması gerektiğini kabul edebiliriz, o zaman bir şeyler elde etme imkanımız olur. yoksa her kötü yapılanı işte bile övünürsek, 1 adım ileriye gidemeyiz. Kendini - ABD yi Almanyayı geçtim- Çindeki bir insanın bile, bulgaristadaki, gürcistandaki bir insanın bile elde edebildiği şeyleri -telefon, araba vs- onların aldığı fiyatlarla alma hakkı olmadığına inandıran, kendi halkına layık görmen zihniyetle bu iş zor.
Zamanla olacak kısmı ise en büyük sıkıntı. 20 yıldan fazladır bu ülkede tek güç sahibi bir yönetim var, ve Türk halkı halen gürcistandaki bir vatandaşın aldığı aracın 10 katı vergi veriyorsa ve bu insanımıza normal geliyorsa 40 sene sonra da biz, dur hele daha vakit var, der dururuz.
-
O kadar yazı yaz ama bomboş..
Bu yerli araba kaç oldu zamlanıyor?
Nasıl yerli bu neyi görüyor da zamlanıyor?
Ağır vergiler koyduğumuz çin bile uygun fiyata araba getiriyor. Eşit şartlar olsa togg satamaz bile.
Hele dışarı ihracat ancak Avrupa'da ki Türkler alır onlarda akp yandaşı oldukları için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X