|
Bildirim
Adolf Hitler ,iğrenerek söylüyorum bunu, kadar yoklar arkadaş halkın alabileceği bir araba tanıtmak yerine zengin züppe tayfaya araba tanıtımı yapıyorlar. Tanıt işte herkesin alabileceği bir aracı. Buna bakıp ne yapacağım anlamıyorum. Yurt dışında da kimse almaz arkadaş hiç kusura bakmayın.
|
Vıdıdı vududu bududu. Neymiş devlet komple makam araçlarını togg yapacakmış. Devlettekiler rahatlarına düşkün insanlar. Şarj olması bilmem kaç dakika süren araba kullanacaklarına mı inanıyorsunuz? Kaldı ki devletteki kullanılan araçlar o kadar lüks ki standart paket bile olduklarına inanmıyorum. Bu araçlardaki lüksün toggda olacağına da hiç inanmıyorum. Zaten böyle yerli araç düşkünlükleri olsa, bir kişi bile olsa Egea alırdı. Köydeki belediye başkanları bile Türkiye'de üretilen araçlardan almıyorlar. |
Dolar düştü alırsın üzülme
|
Başarılı ve etkileyici teaser...
|
yavaş yavaş ete kemiğe bürünüyor da sanki biraz fazla yavaş oluyor gibi. Stop lambasından başka bagaj içi, ön konsol gibi görüntüler koysalarmış keşke. |
aracın üzerinde fena durmamış
|
Çok ayırt edici durmuyor bence. Şu TOGG harflerini birleştirerek yaptıkları yuvarlak logo güzeldi. Onun üzerine biraz daha çalışma yapılabilirdi.
|
Godomanlar bunu neden alsın? Dünyada kendini kanıtlamış efsane markalar, efsane modeller var. Nasıl bir şey vaat edip yurtdışı pazarında kendine yer edinebilir ?? Mevzu kopya özellikler ile araç üretmek değil. Senin sunacağın alt yapı, destek, garanti, parça sağlama vb konular önemli.
|
Akkoyunlar yazmışlar ihracat yapcaz diye ulan 2 sene önce hani alıyordunuz 200 bin TL’ye 2-3 tane sipariş veriyordunuz ne oldu lan 🤣 Varya siz dönek köpeklersiniz yazık size
Anlamayan mallar için , yapılan arabaya ,yatırımlara, sağlanacak istihdama , hiç bir şeye laf etmiyorum sizin dönekliğinize laf ediyorum 😁 |
|
yavaş yavaş ete kemiğe bürünüyor da sanki biraz fazla yavaş oluyor gibi. Stop lambasından başka bagaj içi, ön konsol gibi görüntüler koysalarmış keşke. |
|
Yorum yazacağım izin verir misin ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi de ben alabilecek miyim ki? Yoksa godomanlar için mi? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
şöyle bagaj içi görüntüsü yakın çekimken kamera geriye doğru gitse bagaj kapağının tok sesi duyularak kapak kapansa da stoplar öyle yanıp sönse daha bir tease olmaz mıydık? |
Haklısın, aslında yandaş godomanlar desek daha mı doğru olur? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |