< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOGG C-SUV'dan yeni logoyla ilk teaser geldi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Araç iyi olsa bile reklama ve tanıtıma dünyanın parasını harcamaları lazımki anca satsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahuu kim alacak bu aracı?
Yoksa hayali bir araç olarak mı kalacak?
-
Vıdıdı vududu bududu.
Neymiş devlet komple makam araçlarını togg yapacakmış. Devlettekiler rahatlarına düşkün insanlar. Şarj olması bilmem kaç dakika süren araba kullanacaklarına mı inanıyorsunuz?
Kaldı ki devletteki kullanılan araçlar o kadar lüks ki standart paket bile olduklarına inanmıyorum. Bu araçlardaki lüksün toggda olacağına da hiç inanmıyorum. Zaten böyle yerli araç düşkünlükleri olsa, bir kişi bile olsa Egea alırdı. Köydeki belediye başkanları bile Türkiye'de üretilen araçlardan almıyorlar.
-
Bu logo icin en iyi reklam arayuzu dunyaca taninmis johnny den baskasi olmamali. 😁😁 -
Ak partiye verme o zaman
-
logolu CGI hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Logo çok basit kalmış ya yapmayın bunu
-
alacak alacak, alacak çok kişi var.
herkes asgari ücretle geçinmiyor bu ülkede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 21 Aralık 2021; 15:41:40 > -
Eleştirecek yeterince arkadaş var forumda ben susayım onlar zaten işini yapar :) ama ben beğendim etkileyici ve güzel olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dandik egea 245 olmuş bunlar da çıkmamış ve çıkmayacak suv tanıtıyo
-
Bu logo olmadı. İnşallah yakın zamanda değiştirilir.
-
Togg çıkınca ortadan kaybolacaklar listesi 74250. kişi
-
altay gibi çıkacak deme f35 gibi göklerden gelecek
Allah akıl fikir versin hacı hoca üfürüyo siz de inanıyonuz
-
Muhalif bir gencim Togg kesin çıkacak buna şüphem yok ama eğer ülkenin zengin yandaşı bolca almazsa kendi akışına bırakılırsa zarar eden bir iş olacak.
Varlık fonuna katılır eksi yazar durur araba ürettik binemiyoruz diyen halk ekmek kuyruğundaki low ıq ak seçmende sevinir...
Logo çok önemli detay değil ama bence aşırı vasat olmuş dev gibi aracın önüne minnak iki çizgi resmen saçmalık. Umarım revizyona uğrar.
Aslında logo yerine Togg yazılsa çok daha güzel olurdu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Araba trafiğe çıkana kadar modeli eskidi
-
Demagoji yeri değil burrrrrrrrası üstad
Evet Yerli Otomobil projesi başladığında söylenen yol haritası böyle idi.
Fakat proje içindeki babayiğitler ağırdan aldı. Daha sonra Togg ve Gürcan Karakaş önderliğinde ekip kuruldu.
Sana tek soru sorayım
Togg kurulduktan sonra açıklanan plan ve takvimde herhangi bir sapma oldu mu? Pandemi döneminde başlanmış olmasına rağmen.
Lütfen daha dikkatli talimat alın. Ağa babalarınız kızmasın.
Not: Togg hakkında temiz bilgi vermek o kişiyi reisçi yapmaz.
Not2: Togg hakkında bilip bilmeden atıp tutmak o kişiyi ... yapar. Please fill in the blanks.
Üzülme be üstad... Arada olur öyle
-
bak kankan gelmiş @Olurolmazşeylerrrrrrr
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X