Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi

Güncelleme: Bir hafta önce TOGG C-SUV'un kış testi sürecinden fotoğraflar görmüştük. Bugün de test sürecine ilişkin bir video paylaşıldı. Çekilen görüntülerde Türkiye'nin otomobilinin parkur üzerinde oldukça hızlı bir şekilde ilerlediğini görüyoruz.

Türkiye'nin otomobili ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu kez de TOGG C-SUV'un zorlu kış koşullarına dayanıklılığının test edildiği parkurdan fotoğraflar paylaşıldı.

TOGG'un paylaşımında, "Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, -40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Bu testler bir elektrikli araç için oldukça önemli zira piller aşırı soğuk olduğunda bunun sürüş menziline eksi puan olarak yansıdığı biliniyor. Ayrıca, C-SUV'un tasarımını pek çok kez gördük ancak testlerde kamuflaj giydirilmiş. Bu da seri üretim versiyonunda kapsamlı bir değişiklik olmasa da ufak dokunuşlar görebileceğimizi akıllara getiriyor.

Ayrıca Bkz.ABD'den sürücü gerektirmeyen tam otonom araçlara izin çıktı

Diğer yandan seri üretimle ilgili çalışmalar da devam ediyor. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, kısa süre önce yaptığı açıklamada, "Biz planlarımızı adım adım hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda 4. çeyrekte, ekim sonu kasım başında tesisimiz seri imalata hazır hale gelecek. 2023'ün ilk çeyreğinde biz araçlarımızın lansmanını yapmış olacağız." ifadelerine yer verdi.

Fiyat konusunda ilerleyen dönemde bir çalışma yapılıp yapılmayacağını göreceğiz ancak şu anda ülkemizdeki elektrikli araçlar fiyatları oldukça yüksek. Örneğin Seres 3 elektrikli SUV'un fiyatı 770 bin TL. Bu aracın sürüş menzili de 310 km. TOGG'un vadettiği menzil seçenekleri de 300 ila 500 km arasında değişiklik gösteriyor.

• Yav ne kadar düz mantık adamsınız.. o zaman memlekette hiçbirşey üretilmesin durumu olmayan alamaz diye.Zamanında almanlar gibi bizde üretip satıyor olsaydık şimdi arabalara bu fiyatları vermezdik. geç oldu ama yeni jenerasyon elektrikli araçlar olacak artık bu tren kacmadı cok şükür. hele dünyada bayraktar siha ismi oldukça yaygın olmaya başladıgı şu zamanda bu araç dünyada peynir ekmek gibi satar.. keşke herkes ulaşabilse ama ben vergi istisnası olacağını varsayarak konuşuyorum aksi halde mantığı kalmaz bu işin.. oldukça iyi teşvikler verilmesi lazımki tamamen milli yerli olsun alım gücü yeten herkes alabilsin bizde gururla kullanalım
    Biraz kafaları çalışsaydı bu malum şahsiyetlerin gerekirse Palio şasisi ile 3,6-3,7 metre uzunluğunda zoe gibi oldukça küçük maliyetlerin olabildiğince düşük tutulduğu Egea fiyatları gibi halka hitap eden gerçek bir araç yapabilirlerdi.Yerli olduğu için de belki egeadan bile ucuz olabilirdi.Tek kelime bile etmezdim hepimiz desteklerdik.Ama bu beyefendilerin ve onu savunan ensesi kalinların durumları gayet iyi olduğu için 7-800000 liraya alamam diyen adama uzaydan gelmiş gibi bakıp eleştiriler
  • -40 togguyorum :)))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelirler şimdi malum şahsiyetler.

• Benim alamayacağım araba ne yerlidir nede millidir... elin avrupalısı elektirikli araba teşvik verilirken... dünya lideri Türkiye vergisine %400 zam yapıyor..dediğim gibi bu zihniyet ne yerli nede millidir...

• RichesMen kullanıcısına yanıt
    sen alacaksın diye üç kuruşa satıp batsın mı adamlar.
    madem ki alamıyorum o zaman hiç üretilmesin kimse de almasın mantığı bencillikten başka bir şey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1905_47 -- 13 Mart 2022; 15:46:55 >
  • Seçimler yaklaşıyor :)

• çok mantıklı bir test olmuş. şu an kuzey avrupa ülkelerinde elektrikli araçlar çok popüler.

türkiye gibi alım gücünün çok zayıf olduğu pazarlardan çok, zengin kuzey avrupa ülkelerine satılması daha mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu arabayı yere göğe sığdıramayanlar, allayıp pullayıp lansmanını yapanlar, tamamen biz yaptık diyenler alıp binsin bana o da yeter. Bakalım öve öve bitiremedikleri aracın ilk müşterileri olacaklar mı? :)

• Sivaslı lar yaşadı, artık 3 er 5 er alırlar babayı yani baba gibi togg u

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi güzel ama fiyat ülkemin orta kesimi alabilecek mi?? tabi kimler orta kesimde kalıyor??

• Alamayacağım için beni ilgilendirmiyor

• Biraz kafaları çalışsaydı bu malum şahsiyetlerin gerekirse Palio şasisi ile 3,6-3,7 metre uzunluğunda zoe gibi oldukça küçük maliyetlerin olabildiğince düşük tutulduğu Egea fiyatları gibi halka hitap eden gerçek bir araç yapabilirlerdi.Yerli olduğu için de belki egeadan bile ucuz olabilirdi.Tek kelime bile etmezdim hepimiz desteklerdik.Ama bu beyefendilerin ve onu savunan ensesi kalinların durumları gayet iyi olduğu için 7-800000 liraya alamam diyen adama uzaydan gelmiş gibi bakıp eleştiriler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yav ne kadar düz mantık adamsınız.. o zaman memlekette hiçbirşey üretilmesin durumu olmayan alamaz diye.Zamanında almanlar gibi bizde üretip satıyor olsaydık şimdi arabalara bu fiyatları vermezdik. geç oldu ama yeni jenerasyon elektrikli araçlar olacak artık bu tren kacmadı cok şükür. hele dünyada bayraktar siha ismi oldukça yaygın olmaya başladıgı şu zamanda bu araç dünyada peynir ekmek gibi satar.. keşke herkes ulaşabilse ama ben vergi istisnası olacağını varsayarak konuşuyorum aksi halde mantığı kalmaz bu işin.. oldukça iyi teşvikler verilmesi lazımki tamamen milli yerli olsun alım gücü yeten herkes alabilsin bizde gururla kullanalım

• 2021 Tesla model 3 Türkiye'de vergisiz 585.000TL...... Vergili ne kadar? sarı sitede EN UYGUNU 1.410.000TL.... yerli ve milli olun! kendi ürettiğinizden vergi almayın bizde destekleyelim bizde alalım ama asla böyle bir şey olmayacak...çünkü ne yerliler nede milliler...

bu konuda sonuna kadar haklısın yalnız yrl araçda bu husus çok dikkat edilmeli o zaman dediğiniz gibi olur..

Böyle yazma kardeşim linclenirsin çıkmayan alamayacağı arabayı savunan bir sürü koyun var forumda halbuki vergisiz TC vatandaşına satılsa birsey kaybetmezler ama bu ülkede TC vatandaşına vergiyle yabancıya vergisiz satılabilir cunku fıkra gibi yönetiliyor ulke.

• Bu araba geçmişte çok siyasi malzeme olduğu için ben şahsen inanmıyorum. He ne zaman inanırım derseniz, galerilere gelir, test sürüşü yapıp, satın alabildğim zaman inanırım.

Bu araba için özel vergi düşeceğini sanmıyorum. Anti-damping anlaşmalarına karşı olur.

• daha ortada satışta olmayan, seri üretime geçememiş bi araba bile yok ama maşalllah sosyal medyada, haberlerde her yerde mercedes gibi poz kesmeler TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi  çok gülüyorum ben bu olaya ya...

• Kamuflaja çok güldüm. Zaten aracı fabrika hattına çıkmasından 4-5 sene önce tüm ülkeye gösterdin. Kamuflaj ile neyi saklıyorlar?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.