Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onlar yağ sıralarında birbirlerini ezmekle meşguller bu sıralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet vergiden vazgeçecek mi veya zam yapacak mı, konusunda bir açıklama yapılmadı ki? Haberde de böyle bir şey yok.

Diğer elektrikli araçların vergisine zam yapsın, TOGG'a özel vergiyi kaldırsın isterim ben.

Tabii, bu da rekabet bilmem ne kurumuna göre yasak...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RichesMen kullanıcısına yanıt
    Hocam, sadece vergisi mi bu fiyata çıkarıyor? Bizim millet, ücreticiden çok kâr etmek istediği için de fiyatı yükseltiyor.

Üst yorumda da dediğim gibi, Tesla'nın vergisi umurumda değil. TOGG'a özel ayrıcalık yapılsın.

• olm size yerli ve milli ürünün her daim diğer alternatiflerinden ucuz olacağı algısını kim kaktırdı ya?

günümüz dünyasında en ucuz ürünü; en büyük, en çok üreten, marka maliyetini çıkarıp artık paso kar yazan firma kimse o sağlar

togg dünyaya açılsın, 40-50 yıl geçsin, milyonlarca araç satsın

ondan sonra ağlayabilirsiniz neden ucuz ve halkın alabileceği bir oto çıkarılamıyor diye, tabi çıkarılacağı için böyle bir probleminiz olmayacak ama olsun.

sahi c suv yerine b segment polovari bir araç çıkarılsaydı bu sefer de anca buna yetti gücünüz derdiniz, segment gereği düşük olması muhtemel kalite üzerinden de yerlere vururdunuz markayı. hadi abicim. hadi.

ha unutmadan not: şu an togg u alamama sebebiniz bu arabanın pahalı olması değil, alım gücünüzün düşmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 13 Mart 2022; 22:40:11 >
  • bize halk arabası lazım. en ucuz arabadan daha ucuza araç lazım.

• Fiyatı bu gidişle 1 milyon üzeri olur, yani siz biz almayız almayız işte. Ancak ve ancak devletin özel teşvik vermesiyle olabilir. Onu da göreceğiz bakalım nasıl olacak?

• Her togg konusunda ben alamıyorum muhabbeti sıktı iyice. Bu memlekette neyi alabiliyorsun bırak üretsin adamlar ne zıkkıma satıyorsa satsın en azından bir mühendislik bir altyapı oluşur belki ilerleyen zamanlarda da alt kesim bütçe için bir şeyler çıkar.

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Senin benim paramla üretiyorsa tabi ki karışım. Yok eğer tamamen kendi öz sermayeleri(!) ile üretiyorlarsa haklısın bize ne. Şimdi araştıralım bakalım kimin parasıyla üretiyorlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merak ettiğim bu aracın tamamı yurtdışı menşei. Tasarımdan , elektrik motoruna dek. Şimdi aklıma 2 soru geliyor(3.soru ayrı bir konu);

1. Bu aracın satışını yapabilmek için , prototipini hazırlamış olan veya motorunu hazırlamış olan firmadan satış için onay almamız gerekecek mi? ( Atak helikopterinde de aynı konu olmuştu. Tamamı bizim deseler de sonradan çıkıyor durum ortaya. Bir ülkeye satışına , motoru yapıp bize satan ülke onay vermediğinden satışını yapamamıştık. Benzer durum olabilir mi? )
    2. Daha seri üretim aşamasını bırakın , yedek parça ürünlerinin bile ne olduğu belirsiz olduğu yani dolayısıyla hiç bir parçasının nihai halinin belli olmadığı ve üretiminin yapılmadığını varsayarak konuşuyorum (çünkü ortada fabrika yok ve dolayısıyla ar-ge ve ür-ge de yok) , bu arabanın testini neye göre yapıyorlar? Şuan test edilen nedir yani? Komple prototip üzerine çalışılmış araç. Daha ortada bir şey yokken , neden bu hareketler? Yoksa seçim için felan mı?
    3. Bir ara SAAB 9-3 haklarıyla beraber 1 milyar $ bedelle satın alındı. O araç ne oldu? Paralar neden çöpe gitti.

• Ne bos yapiyorsunuz ya inanmiyorsaniz oturun bekleyin cikarsa iha ve sihadaki sut dokmus kedi gbi olun cikmazsada kaka cukuru siyasetinize mazeme yapin :) bu kaaddar basit la

• Artik benimde arabami boyle kaplasalar -40 derecede calisir diyecek kekolarin oldugunu dusunuyorum bu forumda.okadar bos yapanlar var cidden

• RichesMen kullanıcısına yanıt
    7 sene önce yurtdışında bir projede Vodafone'da çalışan Alman Mühendis ile geçen muhabbetim. Alman: İkinci çocuğum olacak. Geniş araba almak istiyorum. Hyundai Santa Fe alacağım Ben: Sen Almansın. Neden BMW X5 almıyorsun? Alman: Pahalı Bu konuşmadan sonra tüm almanlar BMW'nin kapısına dayanıp fabrikayı kapattırmışlar. Wake up NEO

• antizero kullanıcısına yanıt
    Aracın vites kolu Türk helikopter pilotleri ve havacılık sanayi tarafından geliştirilmiştir. Sadece vites kolundan bahsettim. Diğer kollardan bahsedersem azntizero dan subzero ya terfi edebilirsin. Dikkat et )

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Her ikisiyle de üretiyorlar...

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Prototip geldikten sonra fabrika nerede diyen sen değil miydin? Nerede görsem tanırım ))

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Bahset hocam ne çekiniyorsun. Öğrenmiş oluruz. Autoshow'dan komple alınma araç sonuçta. Vites kolu tatmin ediyor demek ki sizi , direk ondan bahsettiğinize göre.

Sanki bana vites kolu icat etmek zor bir şey gibi anlatmanız yok mu. Oto sanayiye gidin size kaynatarak yaparlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 13 Mart 2022; 23:39:35 >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

Ben aracın çıkmasını bekliyorum. Keseme ve planlarıma uyarsa almayı düşünüyorum.

Bugün BİM'e gittim ve yağlar raflarda duruyordu, ne kuyruk ne bir alan vardı.

Neyse kanka ben senin boşa atmalarına alıştım, sende benim seni taca çıkarmama alış  

• wolferto kullanıcısına yanıt

İHA ve SİHA'da süt dökmüş kedi gibi mi olurlar? Sen kafayı mı yedin üstad?

Daha geçen gün Merdan Yanardağ kumandalı uçak demedi mi?

ismail Saymaz henüz bugün, Ukrayna'da herkesin Türk dedikten sonra BAYRAKTAR tepkisi vermesi neticesinde İHA ve SİHAların başarılı olduğuna tatmin olmadı mı? Ermenistan, Irak, Suriye tatmin etmemiş...

CHP'li ÖZTRAK havacı damat demedi mi?

CHP'li Veli Ağbaba T3 vakfı üzerinden Selçuk Bayraktar'a iftira atmadı mı? CHP'li Ekrem İmamoğlu bu iftiraya sessiz kalmadı mı? Bunun neticesinde işi sadece üretmek ve eğitmek olan Selçuk Bayraktar'ın İBB ile yapılan sözleşmeyi fes edip DENEYAP'ların kapanmasına sebep olmadılar mı?

Ne yazıkki CHP'ye ve onun içerisinde olduğu herhangi bir oluşuma oy moy YOOOK

Çünkü onlar sadece ve sadece fitne üretirler...

• antizero kullanıcısına yanıt

Yok üstad sen araştır

Çok biliyorsun ya paçalarından taşıyor

Neyse

İkinci bilgi geliyor

Test edilen araçlar; ilk gelen prototipler değil, Gebze Bilişim Vadisi'nde test üretimi yapılanlar. Yani seri üretim değil fakat seri üretimden önce test üretimler.

Videolar, bilgiler internette mevcut. Araştır, oku, öğren  Fabrika nerede diyen varsa ağzının ortasına doğru bilgiyi çarpmak için burada bekliyorum.

Artık subzerosun. Kusura bakma. Ama mortal kombattaki değil. Pamuk şekerli subzero olabilirsin  

Dikkat: Doğru bilgi bünyeye ağır gelebilir

ister oto sanayide doğru bilgiyi beynine kaynak yaptır ister rastaaaaa  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.