< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi (5. sayfa)
-
-
Arabanın kronik hatası olsa şikayette bulunsan fetocu derler ülkeyi bölmek istiyor derler
-
Karış karışma demiyor ki kimse sana ama teknik özellikleriyle ilgili bir haber çıkıyor yok halkın arabası olmayacaksa bilmem ne her haber başlığı mahvediliyor siyasete giriyor mevzu siyaset yapmak istesem ülke dünya gündemine yazarım hocam.
-
Fabrikayida göremedik ama neysse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kronik hatası olmadan itibarsızlaştırma yapanlara fetöcü diyebilirler.
NOT: Kusura bakmayın, kendisi doğrular karşısında diz çöken korkak bir arkadaşımız olduğu için beni engellemiştir. Bu şekilde cevap veriyorum
-
-
Bunu nasıl gözden kaçırmışım 🤦
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm araçlar bu testlerden gecmiyor mu? Olması gereken bir şey değil mi?
Yani diğer markalar, biz buzda soğukta test yapıyoruz diye açıklamaları mı gerekiyor?
A segmentinde yer alan Kia Picanto dahi her türlü hava koşulunda milyon km test edilip öyle üretime geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 14 Mart 2022; 10:26:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum sana gelelim şimdi. Birincisi sana fabrika soran olmadı çoluk çocuk hareketler sergileme. Cevabın yoksa da konuşma da biliyor sansınlar.
Aynı araç , hiç bir iyilestirme yapılmadan test ediliyor. Hangi üretim bandin var da , hangi ar-ge yerin var da sen üretim öncesi test aracı yaptın? Hangi ekipmanla , hangi teknoloji ile hangi yan sanayi ile? Bu denli saçmalama görmedim. Toptan satın alınmış bir arabayı , bana mı yedireceksin dostum sen. Fabrika bitsin , oradan banttan gerçek test aracı çıksın da konuşalım. Sen sanıyorsun ki hemen seri üretim olacak. Çoluk çocukla uğraşıyoruz ya , bir de espri yapmaya uğraşıyor. Cuhela takımı gelmiş bana prototip arabayı anlatiyor. Zihin fakiri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 14 Mart 2022; 10:36:17 >
Haberi okumadan yazmış arkadaşlar çokta şaapmayın
Haberin içeriği...
Bu testler bir elektrikli araç için oldukça önemli zira piller aşırı soğuk olduğunda bunun sürüş menziline eksi puan olarak yansıdığı biliniyor.
-
Sen bana gelemezsin subzero
Sen sınıflandırıldın, bitti o iş
verdiğin bilgiler yalan yanlış
Hadi gel 3. kapağını yapayım...
- Bir ara SAAB 9-3 haklarıyla beraber 1 milyar $ bedelle satın alındı. O araç ne oldu? Paralar neden çöpe gitti.
1 milyar dolar bedelle satın alınmadı, 40 milyon dolara alındı. Yani sarfettiğin tüm yorumlar YALAN, YANLIŞ ve ALGI
Gel şimdi sıra sıra seni analiz edelim
Birincisi sana fabrika soran olmadı
demişsin
Fakat ilk mesajında bunu dedin
çünkü ortada fabrika yok
Yapma subzero yapmaa, rezil etme kendini
Cevabın yoksa da konuşma da biliyor sansınlar.
Bu tip yorumları yapıyorsun ya, daha çok hoşuma gidiyor biliyor musun. Neden mi? Çünkü verdiğin yalan yanlış bilgisizlik senaryona doğru bilgi verdiğimde senden gelen tepki
Aynı araç , hiç bir iyilestirme yapılmadan test ediliyor. Hangi üretim bandin var da , hangi ar-ge yerin var da sen üretim öncesi test aracı yaptın? Hangi ekipmanla , hangi teknoloji ile hangi yan sanayi ile? Bu denli saçmalama görmedim. Toptan satın alınmış bir arabayı , bana mı yedireceksin dostum sen.
Gebze Bilişim Vadisi demiştim fakat ANLAYANA YEEEE subzero YEEEEEEE Sana yediriyorum Yeeeeeee
Neyse birde video koyayım, görmeyen gözler görsün
TOGGyoutubeElektronik ve mekanik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretimi süreçleri Türkiye’de tamamlanan akıllı SUV cihazımız ön uygunluğunu aldı. Fonksiyonel prototiplerimizi güvenlik, termal, dayanım, dinamik ve performans testleri için akredite test merkezlerine gönderdik. #YeniLigeYolculuk #TOGGhttps://www.youtube.com/watch?v=tWER4ZXm5f4&t=51sSen sanıyorsun ki hemen seri üretim olacak. Çoluk çocukla uğraşıyoruz ya , bir de espri yapmaya uğraşıyor. Cuhela takımı gelmiş bana prototip arabayı anlatiyor. Zihin fakiri.
Gel subzero çoluk çocuktan bilgi edin , parçaların bir bölümü üretim müdürü arkadaşımın çalıştığı İzmit'te preslenecek. Sana bu kadar bilgi yeter. Baksana yeterince ayarlarını bozdum zaten. Sana sadece doğru bilgi verdim. Yaşım 37, Yüksek Mühendisim. Ama bana ne diyorsun? Zihin Fakiri
Buna sadece GÜLERİM Subzeroooo
-
Madem yerli ve milli. Madem Türkiye'nin Otomobili, o zaman Türk halkına vergisiz satın bu arabayı. Görelim ne kadar yerli ve milli bir mentaliteye sahip olduğunuzu.
Valla haklısın maksat üzüm yemek olsaydı dediğini yapmaları lazım örnek ''Tata Punch'' ancak amaç hiç bir zaman üzüm yemek olmadı olmayacak seçime 2 yada 3 ay kala çıkacaklar biz yaptık diyecekler totosu yiyen alsın.Ha alamıyorsanız oda sizin ayıbınız deyip geçecekler kenara.
-
Yüce allahın izniyle inşallah 2023'te Lozan bitince allahın izni ve selametiyle inşallah Lozan antlaşması bittiğinde yeraltındaki tüm kaynaklarımızı inşallah ve tabi ki de ulu önder yüce allahımızın isteği doğrultusunda inşaallah Lozan 2023 te bitecek. İşte o zaman inşallah Büyük Türkiye olacak. Daha da büyüyüp avrupayı dize getireceğiz bizinnallah. Allahü ekber.
-
Bir tarafta Otonom 3 Seviye sürüş diğer tarafta Palio
Fıkra bu kadar
-
Gülmeye devam Togg alıp gezerken bizede haber et .
Üzüm yemekten anladığın bu anlaşılan.
-
Zoruna giden, bu tür güzel gelişmelerden rahatsız olan tayfa yine fazla mesai yapmış.
Rahatsız olmaya inşallah devam edeceksiniz.
-
Her ne kadar alamayacak olsak da, TOGG tarafından güzel haberler gelmeye devam ediyor, Seneye bu zamanlar umarım seri üretim araçları görmeye en azından üretim bandında olduklarını görmeye başlarız.
Bir yerden başlamak önemliydi, ileride belki alabileceğimiz ucuz versiyonları da üretilir, kim bilir. Alamasak da sorun değil, alan alır, ihraç edilir (umarım) ülkeye döviz girişi olur, bu ülke için dikilen her fidan, atılan her adım önemlidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X