Şimdi Ara

TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boşa sallamadan önce TOGG yetkililerinin ve CEO'nun sürecin başından sonuna kadar açıklamarını (kralcılar hariç) dinlemeliydin.

Ondan sonra böyle emoji atarsın boş boş  Üzüm yerken dikkat et, çekirdek kaçmasın bir tarafına...

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

beni tersden okudun ben iha ve sihanin degeri anlasilinca sut dokmus kedi gibi sustular diyorum bu araba cikarsa ya oyle olurlar cikmazsa biseyi uretememize sevinip siyasete alet ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

Sen hastasın gerçekten klinik bir vakasın sen....

• wolferto kullanıcısına yanıt

Bende diyorumki üstad

SUSMUYORLAR, SUSMAZLAR  

• Birde fiyatını açıklasanız artık..

• rekabet kurumu diye bir şey var. sen devlet olarak herkese aynı şartları sunmak zorundasın. yerli milli diye bir ayrıcalık yok. ya herkese vergi uygularsın yada herkesten kaldırırsın.

Vestel vergisi diye bir şey geldi zamanında Amerika dahil birçok ülke aynı eşitsizliği bize karşı uyguladı ve geri adım atıldı.. ortalığı velveleye vermeden önce olabilir mi olamaz mı onu bir düşünseniz keşke

• biembo kullanıcısına yanıt

Açıkladılar. 40.000 euro 160 beygirin üzerinde olacak bu durumda artı yüzde 60 ötv 18 kdv artı ötv'nin kdv'si.

Yani 1.4 milyon civarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Hay maşallah Türk halkı olarak 2-3 ay para biriktirsek alırız..  

• biembo kullanıcısına yanıt
    Ötv'yi 25'e çekerler büyük ihtimalle yani 1 milyon falan olur son aşamada. Tabi emtia ve euro kuruna bakmak gerek.

Yerli olunca ihtal girdi yoğun üründe fiyat ucuz olmazki hele nikel fiyatları falan derken daha kötüde olabilir.

Ne yazıkki an itibariyle rakipleri ioniq İd4 falan olacak şansı çok düşük.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yerli milli olup kendi halki tarafindan erisilemeyecek ilk araba olacak sanirim. sen once kendi halkina satamiyorsun ve o fiyat bandinda gecmisleri tecrubeleri olan ne arabalar var ama 1 gun gecmisi olmayan gelecegi hele hele hic belli olmayan bir firma olarak kalkip rakip olmaya calisacaksin. yahu insan bir oturup sorar kendine diger firmalar koklu ve tecrubeli iken benim arabayi niye alsinlar? beni secmeleri icin ne gibi bir sebepleri olabilir? yukardaki forumdas diyor 40k euro olacakmis, Tesla zaten avrupada o fiyata satiliyor. Tesla dururken togg almak... bu dusuncenin neresinden tutsan elinde kalir.

Ben sahsen arabanin uretilememesi icin bir sebep goremiyorum eger icten yanmali motora sahip olsa idi onun cikmayacagina %100 emin olabilirdim ama elektrikli araba yapi olarak basit birsey. Elektrikli motor, onu kontrol eden elektronik unite, batarya ve sarj elektronigi, sase ve oldu bitti. Burda zorlayan sey bunlari sifirdan uretmek/dizayn etmek olurdu ki o cok cok buyuk bir zorluk olur hatta arabanin cikmama ihtimali %100 e yakin olurdu fakat onlarda yurtdisindan alinacagi icin yerli milli olarak sadece fabrikanin kendisi olacak o yuzden bir sikinti cikacagini sanmiyorum. Elektrikli araba yapmak okadar kolay ki birakin fabrikayi millet youtube da garajinda kendi yapiyor. Zaten tum ana parcalar hali hazirda satista var.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Kaynak?  

• orhanyor kullanıcısına yanıt

Al işte  

• Zaym1n Z kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı bir yorum cidden bunu görmemek akıl tutulmasıdır. Rekabet kurumundan bihaber insanlqr sırf hükümet in vesile olduğu bir işi baltalamak için her türlü yorumu yapıyor. Cidden acizlik. Jump paket Manuel i20 fiyatına satılmasını uygun görüyor arkadaşlar :)
    Arkadaşlar tek çözüm euro ve dolar kurunun düşmesidir. Ve ekstra elektrikli araçlara yapılacak teşvik sayesinde bu aracı nispeten ucuza alabiliriz. Araç çıktığında da kurdan dolayı olmasa bile kesinlikle bir teşvik gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam madem çok basit elektrikli araba üretmek seni tutan nedir sen yap?

Destek mi bekliyorsun? Bak devlet togg a destek veriyor işte kredi arsa vs yardımcı oluyor. Sana da olmaz mı? Olmz çünkü sen üretmeye istekli değilsin.

Ben hariç herkes üretsin üretim olunca da bana maliyetine satsın kafasında olduğunuz sürece sadece boş eleştiri yapmaya mahkumsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobermann kullanıcısına yanıt

Basit tabii bunu ben demiyorum bu bana ait bir soylem degil VW ust duzey yetkilileri diyor. Konu benim uretip uretmemem degil her basit olan seyi uretmeye kalkamazsin gereksiz bir arguman uretmissin. Maliyet konusunda bence kimse maliyetine satilsin istemez kimse sonucta hayrina uretmez ama rekabetci bir fiyat politikasi lazim. Yineliyorum Telsa dururken Togg u kimse almaz buna bir argumanin varsa buyur konusalim.

Başka ülkelerin ürettikleri İHA SİHA lar varken, BAYKAR tercih ediliyorsa pekala tercih edilebilir...

Saçma sapan itibarsızlaştırma yapmayın  

Biri Kia Picanto ile karşılaştırır

Biri Palio ile karşılaştırır

Biri Zoe ile karşılaştırır

Biri VW ile karşılaştırır

Biri Tesla ile karşılaştırır

Anlayacağın dilden konuşayım.

Sen VW Tiguain alacak adama git Polo al diyebilir misin?

Gelmişsin Tesla Tesla Tesla diyorsun. Tesla'nın hangi modeli ile kıyaslıyorsun? Model 3 mü?

Tesla'da TOGG C-Suv karşılığı Model 3 mü yoksa Model Y'mi? Gerçi birebir karşılığı olmasa bile

Yineliyorum Telsa dururken Togg u kimse almaz

Kabaca biri 2 milyon, diğeri 1 milyon. Ben bu kadar SIĞ yorum görmedim...

Harbiden bitmediniz...

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Ceo'nun kendisi Fatih Altaylı röportajı. 40.000 euro üretim maliyetini belki biraz aşağı çekebilirlermiş.
    Git ara bul kendin benide alıntılama ciddiye aldığım biri değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Mart 2022; 16:0:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saygisizsin o yuzden cevap vermeyecegim, seviyeyi daha da asagilara cekmeye gerek yok. Ne olacaksa olacak gorecegiz

İtibarsızlaştırma savuşturulmuştur  

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.