Bildirim
TOGG C-SUV'un kış testlerinden bir de video geldi (8. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Bu araç üretilip sokaklarda gezse bile inanmayan ok beyinliler olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yabancılar bile takipte
dünyaca ünlü sitede konusu bile açılmış ,motor1 ,carscoops sitelerinde de var haberleri
worldscoop.forumpro.fr2022 - [Togg] SUV EV - Page 2http://worldscoop.forumpro.fr/t13008p25-2022-togg-suv-ev -
istermisin yabancı araçlara ek vergi gelsin, TOGG için vergi muafiyeti gelsin.
-
Zamanla fikrim değişti önceden halk almazsa ne işe yarar derdim şimdi öyle değil halk ne kadar fakir olup alamayacak olsada değerli bir marka yaratmak daha önemli biz dışarıya satış yapalım ki paramız değer kazansın birde bu araçtan sonra c sedan değil twizy Citroen ami gibi araçlar üretilmelidir bir an önce petrolden kurtulmalıyız
-
aynen kardeşim çok haklısın. daha seri üretime bile zar zor geçecek bir araçı rakiplerinin yarı fiyatına satsın. siparişlere üretim yetişemesin. rakipleri de fabrika kapatıp türkiyeden çekilsin. binlerce çalışan ortada kalsın. aynen.aynen
-
Yapamazlar hocam, Avrupa Gümrük Birliği Yasasına tabisin, ihracatının %80'i de Avrupa'ya bu yüzden kafana göre ben bu gümrük birliğinden çıkıyorum da diyemezsin. Markaya, modele özel vergi belirleyemezsin, belirlediğin vergi tüm benzer araçları kapsar. Yani elektriklinin vergisini indirdiklerinde hepsininki inecek. Belki AB hariç ülkelere özel ek vergi koyarsın, bu durumda da o ülke sana karşı ek vergi koyar.
Belki bir ümit TOGG'a kadar vergiyi yüksek tutacaklar, TOGG çıkınca vergiyi indirecekler diyordum ama gerçekte büyük ihtimalle şöyle olacak: TOGG çıktığında içten yanmalı araçlara ekstradan vergi koyacaklar, elektrikliler yanlarında ucuz kalacak...
Delilik olur , gerçi o zamana kadar hükümet değişecek. Gümrük birliğini kabul eden sarışına………………
-
togg işi fiyasko da senin şu üslubun tam fiyasko
ucuz alternatifi gelene kadar makam arabası görevi görür fazlası değil. ondan vergi alma ötekinden al gümrük birliğinde yemez o iş. Türkiye Saab projesine sahip çıksaydı şimdiye herkeste yerli araba vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar birşeyin farkında olalım Türkiye de bir araba aldığınız da bir tane yasa yer yer bir taneden fazla devlete alıyorsunuz devlet arabayı üreten den daha çok kazanıyor :)
yow bunun gapı golunun boyası ithaldir yow. Neresi milli yow.
Bu arada paranın saman olduğu bir ekonomide 30 bin euro iyi fiyat.
-
300 km menzil nedir en az 500 km olmalı şuan satışta 800 km geçen araçlar var
-
Diğer markalar haksız rekabet diye mahkemeye vermeyecek mi? :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her anlaşmanın, kanunun açığı vardır. İstenirse bu açıklar kullanılır. Tabii karşılığında olabilecek olumsuzluklar da hesaplanır. Vergi açısından bir feragat yapılabilecğine inanmıyorum. Zira elektrik doğalgazda yapılmayan arabada hiç yapılmaz.
Kıbrıs’da bir elektrikli otomobil hazırlıyor. Markası Günsel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Togg'u destekliyorum. ancak ülkede otomobil fiyatları saçma sapan seviyelerde çok pahalı.
devlet ötv'yi otomobilden kaldırmalı bence. yoksa bu pazar, böyle kısır bi şekilde gidecektir.
vergi, halkın alayından değil, ülkenin zengininden alınır.
ama bizde durum tersi... vergi zengine de fakire de eşit dağıtılıyor tüketim mallarında.
-
Tanıtılan aracı neden tekrar kamuflaja sokmuşlar?
Ben bu zihniyetin ta a......
Hacim onu bırak forumun togg şaklabanı bilmeyen kalmadı yaptığı rezilliklerden maaşlı troll o , o yüzden fazla gitme üstüne
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X